Del 11: Tv-program, bank og oppvarming

340 18 1
                                    

"Ellie!" sier Louis og rister i meg. "Louis! Ikke nå!" Mumler jeg og legger puta over hodet. Da begynte han å synge. Han vet at jeg hater det! "Louis! PELL DEG UT!!!" skriker jeg og kaster puta i trynet hans. Han løfter meg opp. "Oops!" sier han og bærer meg inn på badet. "Hva er så himla viktig med at jeg står opp nå?!" Spør jeg når han har satt meg ned. "Klokka er ett!" sier han og ser på meg. Jeg himler på øynene. Jeg skal akkurat til å skifte da jeg kommer på at Louis er der. "Louis? Du vet når jenter får mens..." Louis avbryter meg. "Det er greit! Det er greit!" sier han og veier med armene mens han går mot døra. Han forter seg ut og lukker døra bak seg. Jeg ler. Gutter! Jeg låser døren på badet og begynner å skifte. Jeg tar på meg et par slitte jeans og en hvit hettegenser. Jeg setter håret opp i en dott og sminker meg. På veien ut, legger jeg mobilen i lomma og tar skateboardet under armen. Jeg setter det ned og tar i fart. Jeg setter kurs mot konsertarenaen. Da jeg kommer fram, stopper jeg og tar opp brettet. Jeg tar det under armen og går inn. Jeg setter meg i trappen som går mellom radene. Så tar jeg opp mobilen og ringer Sara.

S: Hei!
E: Hei!
S: Hvordan går det?
E: Bra!
S: Jeg kan fortsatt ikke tro at du skal få ditt eget tv-program! Det er sykt!
E: Jeg angrer litt på at jeg sa ja! Tenk så mye stress da! Pluss at jeg har skole OG må spille inn den sangen!
S: Nei, skjerp deg! Nå overdriver du!
E: Men hvordan går det hjemme?
S: Jo, fint! Peter kommer snart! Vi skal på en sånn fest med klassen! Ikke store greiene!
E: Åja! Dere får kose dere!
S: Takk! Hva gjør du nå?
E: Kjeder meg, Louis vekka meg for ikke så lenge siden.
S: Hvordan går det med guttene?
E: Sara, du er helt gal etter dem jo!
S: Nei!
E: Du vet godt at du er det!
S: Ja, kanskje, men jeg er ikke den eneste!
E: Du vet du hva! Det der er ikke en unnskyldning!
S: Hahah, du har ikke forandret deg hvertfall!
E: Ikke du heller!

Guttene kommer i trappen bak meg. De røsker med seg mobilen og fortsetter å løpe. De stopper oppe på scenen. Louis tar den. "Louis! Det her er IKKE MORSOMT I DET HELE TATT! FÅ DEN MOBILEN! NÅ!" skriker jeg og løper opp på scenen. "Jeg var midt i en samtale!" skriker jeg og går mot Louis. "Oops!" sier han og kaster den til Niall. Niall legger den inntil øret. "Hallo? Hvem er det?" spør han og setter på høyttaler. "Det er Sara! Hvem er du?" spør Sara i andre enden. Jeg løper mot Niall. Han kaster mobilen til Harry. "Hallo? Dette er Harry Styles!" sier han. Jeg høre Sara hvine i andre enden. Typisk! Det gjør bare guttene enda mer gira. Harry hiver den til Liam. "Hallo? Du har kommet til verdens kjekkeste gutt, Liam Payne!" sier han. Sara hviner igjen. "Liam!" skriker jeg. Han kaster den til Louis. "Alle vet at jeg er den kjekkeste!" sier Louis og drar hånden gjennom håret. Niall tar telefonen fra han. "Det holder!" sier jeg og kaster meg over Niall. Jeg røsker telefonen ut av hendene hans og legger den i lomma. "Er det mulig?!" sukker jeg og ser på dem. De trekker på skuldrene. "Sorrynotsorry!" sier Louis plutselig. "LOUIS!!!" skriker jeg og hopper opp han. Han skriker og legger seg ned på bakken. "Åhåhå! Nå får du bank av en jente!" sier jeg og setter meg oppå han. Jeg løfter knyttneven. Louis ler. Jeg slenger meg ned ved siden av han og ler jeg også. "Og forresten! Tv-teamet kommer på konserten i kveld for å filme en promovideo! De begynner ikke med selve tv-programmet før turnéen er ferdig!" sier jeg og reiser meg opp. Jeg rekker hånden ut mot Louis. Han tar den og kommer seg opp han også. Jeg blir med guttene bak scenen. Arenaen er litt lytt og man kan høre skrikende fra folk i køen utenfor. Jeg la klærne jeg skulle ha på meg i garderoben dagen før sånn at jeg slapp å hente det i bussen. Selv om det ikke alltid er like gøy på turné, tror jeg faktisk at jeg kommer til å savne det. Bare guttene og meg. Jeg låser meg inn på en do og begynner å skifte. Sminke meg gjorde jeg i stad og jeg gidder ikke å gjøre det igjen. På bena har jeg bare på et par converse. Så går jeg tilbake til guttene. De driver å skifter og står bare i udertøyet. Så kresen som jeg er, holder jeg foran øynene mine. "Nei, seriøst! Lås døren nesten gang!" sier jeg irritert og går mot scenen. Der ser jeg Isac. "Hei!" sier jeg og går mot han. "Hei!" sier han og trommer med fingrene på en kasse. "Så..." Begynner jeg. Isac ser en annen vei. Så løper han ut på scenen. Jeg snur meg. Selvfølgelig! Han var jo oppvarming. Jeg går inn på et rom like ved scenen og setter meg ned i en stol. På veggen er det en skjerm der de viser hva som skjer på scenen. Jeg legger meg sakte tilbake og lener hodet på veggen.

"Ellie!" skriker noen. "Mamma?" spør jeg med øynene lukket og gnir meg i dem. "Ellie! Det er Harry! Vi går på snart og tv-teamet har kommet! Du må komme nå!" sier han og drar meg opp av stolen. Jeg subber ut døra og går mot scenen. En mann og en dame kommer mot meg. "Hei! Jeg er Karen og dette er Jonas!" sier hun og rekker fram hånden. Jeg tar den. "Ellie!" sier jeg og rister den. "Vi vil filme deg fra tre vinkler! Foran, bak og siden! Det er viktig at du forteller om alt du gjør! Også må du selvfølgelig smile!" sier hun og smiler bredt. Jeg nikker sakte. En sceneansvarlig teller ned med fingrene. Så gir han tommel opp. Kamerateamert filmer at guttene løper ut på scenen. Så begynner de å filme meg. Jeg ser inn i det ene kameraet og begynner å snakke. "Guttene har akkurat begynt å synge og nå står vi egentlig bare her og sjekker om alt går som det skal!" Hvisker jeg og smiler brett. "Takk! Naturtalent jo!" sier hun og klapper meg på skuldra. Jeg smiler bare. De filmer litt innimellom. Når konserten er ferdig, filmer kamerateamet meg mens jeg hiver drikkeflaskene til guttene. Etter det går vi ut i bussen. Jeg slenger meg rett i sengen med en gang. Skifte gidder jeg ikke. Jeg legger hodet på puta og lukker øynene.
----------------------------------------
Lydene fra vekkerklokka borer seg inn i ørene mine. Jeg setter meg fort opp i sengen.
"Ellie!!" skriker Niall og kaster puta si i hodet på meg. Jeg klatrer ut av sengen og skrur på lyset. "Ellie!!!!" skriker guttene og holder seg for øya. "Kom dere opp!" roper jeg og drar av dem dynene. Bussen kjører fortsatt. På vei til neste stopp. De stønner og prøver å dra til seg dynene igjen. Jeg røsker i dem så hardt jeg kan og hiver de bak meg. "Morragriser!" sier jeg og går inn på badet for å ordne meg. Jeg tar opp telefonen og går inn på Twitter. "Hah, Niall! 147k følgere!" erter jeg. Han rekker tunge til meg. Jeg gjør det samme og går inn på badet igjen. Jeg setter håret opp i en hestehale og tar på meg et par hvite, slitte jeans og en blomstrete croptop. Sminke driter jeg i. Jeg tar meg litt frukt og slenger meg ned i sofaen med pc'en. Jeg går inn på YouTube og begynner å se på et par videoer. Guttene setter seg ved siden av meg. Jeg har en vlogkanal på YouTube som jeg postet massevis av videoer på før. Nå bruker jeg den bare for å se på videoer og abonnere på folk. Jeg sånn rundt 1000 abonnenter. Jeg skjønner ikke hvorfor. Jeg legger aldri ut noe uansett. Harry tar fra meg pc'en og går inn på kanalen min. "Oioioi! Hva er dette?!" sier han og blar nedover videoene mine. "Harry!" jeg prøver å få tak i pc'en, men han er raskere og river den unna. Han trykker på en video og min forferdelige stemme runger gjennom hele rommet. "HARRY!" skriker jeg og kaster meg over han. Han faller ned på gulvet med meg oppå seg. Jeg vrir han rundt og får tak rundt pc'en. Jeg river så hardt jeg kan uten at den blir ødelagt. Til slutt klarer jeg å få slått bort fingrene til Harry. Jeg stopper videoen og låser pc'en. "Din gris!" sier jeg og legger fra meg pc'en.
-------------------------------
Hei! Blir utrolig glad hvis dere skriver noen ønsker eller tips til historien min i kommentarfeltet! På forhånd, takk!💋

Remember me? [One direction fanfic, norsk]Where stories live. Discover now