Del 9: Dunk, twitter og iPhone 6

310 17 1
                                    

"Ellie?" Jeg åpner øynene sakte. Over meg står fire gutter. De klemmer meg. "Endelig!" sier de i klemmen. "Unnskyld, men kjenner jeg dere?" Spør jeg og gnir meg i øynene. De ser helt forskrekket ut. "Ellie?!" sier de stresset. "Vi er one direction! Harry, Liam, Niall og Louis!" sier de stresset. "Slapp av! Jeg tuller!" ler jeg. De puster lettet ut. "Sorry, men hva skjedde egentlig?" spør jeg og setter meg opp i sengen. "Ikke spør oss! Vi fant deg bare bak scenen. Ved siden av en eske eller noe!" sier de og hjelper meg opp av sengen. "Ja ja! Men kan jeg dra nå? Selv om jeg har vært våken i 2 minutter føles det ut som at jeg har vært våken i evigheter!" ler jeg. De snakker med en lege og etterhvert får vi gå. Vi reiser fra Sverige i morgen. Vi hopper inn i bilen som står og venter på oss utenfor og kjører til hotellet. Jeg går opp på rommet og begynner å pakke. Jeg er så trøtt at jeg bare slenger meg i sengen med klærne på og sovner.

Jeg våkner av et dunk. Jeg setter meg fort opp i sengen og ser rundt meg. Jeg lener meg mor lampen på nattbordet. I det jeg er tre cm unna den, glipper jeg taket og faller rett på gulvet. Jeg rister oppgitt på hodet og reiser meg opp. Nå er jeg ihvertfall våken. Jeg skrur på lyset. På gulvet ligger mobilen i tusen knas. Søren! Jeg finner meg noen klær (bildet) og begynner å feie opp restene av mobilen. Er det mulig?! Eter jeg er ferdig, pakker jeg resten av tingene og finner guttene. "Gjett hvem som klarte å knuse mobilen sin!" sier jeg sarkastisk og sukker. "Vi kjøper en ny!" sier Harry og klapper meg på ryggen. Jeg ser opp og smiler. Vi pakker tingene og går ut i bussen. Jeg smører meg en brødskive med leverpostei og setter meg i sofaen. Ja, de har en sofa! I bilen! Jeg tar opp pc'en og logger inn på Twitter. Guttene slenger seg ned ved siden av meg. "Har du Twitter?" spør Louis og stikker huet helt oppi skjermen. "Oi da! 20 følgere? Det var da ikke så bra?" erter Niall og går inn på telefonen. "Hva heter du?" spør han og ser opp på meg. Jeg skal til å svare, men Liam gjør det for meg. "Ellie_what" leser han. Plutselig popper det opp tusenvis av meldinger om nye følgere. "Niall! Hva gjorde du?!" sier jeg og ser forskrekket på skjermen. "Shoutout" ler han og viser meg telefonen. I tweeten sto det:: "Ellie_what er bare den morsomste ever😂 Stakkars de som ikke følger henne!😂". Jeg ler. "Den tenkte du lenge på!" sier jeg og ser på Niall. Han humrer litt. De andre tar opp telefonene sine og tweetrer shoutouts. Harry følger meg allerede. Selvfølgelig. "234" sier jeg og peker på tallet på skjermen som viser hvor mange følgere jeg har. "Det er ihvertfall en start!" sier Louis og klapper meg på hodet. Jeg rekker tunge til han. Dust! Hahah. Liam skrur på TV'en. Denne gangen får faktisk jeg bestemme. Jeg setter på forskjellige morsomme programmer og vi har det faktisk veldig gøy. Da vi endelig er framme på neste stopp har vi spilt kort, sett på tv, tweetret hundrevis av tweets, tatt tusenvis av bilder, sovet, spist, ledd og masse annet. Jeg må innrømme at turné er ganske digg. Det eneste som er kjipt er at jeg ikke får sett vennen mine og mamma. Jeg savner de så utrolig mye. Og Endre. Selv om jeg så han for ikke så lenge siden, føles det ut som om vi ikke har sett hverandre på flere år. Harry hadde kjøpt meg en ny telefon. Og som den søkkrike gutten han er, ble det en iPhone 6. Ikke akkurat noe å klage over. Det vibrerer i lomma og jeg tar opp telefonen.

E: Mamma?
M: Hei, vennen!
E: Jeg savner deg veldig!
M: jeg savner deg og vennen min! Hvordan er det på turné?
E: Det er kjempebra! Jeg klarte å knuse telefonen da, men Harry kjøpte meg en ny!
M: Så fint!
E: Vi kommer jo hjem om ikke så lenge da!

"Ellie?!" skriker Louis utenfra.

E: Sorry, mamma! Jeg må gå! Vi snakkes!
Jeg legger mobilen i lomma og går ut av bussen. "Hva?!" skriker jeg og ser meg rundt etter Louis. "Bak bussen!" skriker han. Jeg går bak bussen. Guttene står på gresset. Louis kaster en fotball i hendene på meg. "Nei takk!" ler jeg og slipper ballen i bakken. "Kom igjen da! Du og jeg mot resten!" sier Harry og drar meg med ut på gresset. Han sparker ballen til meg. "Dere taper!" erter Niall. Jeg dribler meg forbi han og skyter ballen i mål. Harry gir meg en high five. Liam tar ballen og kommer mot Harry. Han skyter mot Louis som står rett foran meg. Jeg får tak i ballen, løper opp og skyter ballen i nettet. Det ender med 20-28 til meg og Harry. Guttene slenger seg ned på gresset. "Jenter er undervurdert!" Ler Niall. Jeg ler. "Gutter er overvurdert!" Sier jeg og går mot konsertlokalet. Jeg må si at det blir litt deilig å bli ferdig med turnéen. Jeg er utrolig sliten. En mann fra teamet/crewet kommer mot meg. "Du vi har noe vi må snakke med deg om!" sier han og peker mot møterommet. "Okei?" sier jeg og går mot rommet. Han følger etter. Jeg åpner døren. Alle øynene er festet på meg. Det var de samme folkene som hadde snakket med meg om sangen. Jeg satte meg ned. "Vi har nylig blitt kontaktet av tv-produsenter for TV2 og de tenkte at siden tenåringsjenter over hele verden er supergira på one direction ville det være perfekt hvis de lagde et tv-program der de følger en tenåringsjente som praktisk talt lever med one direction!" sier han ene mannen. "Javel?" spør jeg. "Ja? Hva sier du? De vil filme hver mandag og onsdag! Episodene kommer på fredag. Det vil bli filmet 8 episoder!" Sier mannen og ser spørrende på meg. Jeg får ikke fram et ord. Hva skal man si liksom? Det virker jo litt stress. "Okei" mumler jeg til slutt. Så reiser jeg meg og går ut. Nei! Hvorfor sa jeg ja?! Skuffet over meg selv subber jeg til garderoben og slenger meg på sofaen. Jeg setter på TV'en og lener meg tilbake.
----------------
Sorry for kort del, men igjen, jeg er i Spania så det kommer nok ikke så lange deler akkurat nå!

Remember me? [One direction fanfic, norsk]Where stories live. Discover now