): FİNAL :(

2.1K 173 41
                                    

6 kişi çoktan ilk günlerini geçirmek için hazırlanıyorlardı. Chanyeol Baekhyun'u uyandırmış ve havuza gireceklerini söyleyip hazırlanması gerektiğini söylemişti.

*
Baekhyun birkaç dakika sonra bacaklarının tüm güzelliğini ortaya seren kırmızı bir şortla banyoda çıktığında Chanyeol sinir krizi geçirmek üzereydi.

-"Baek ne bu?"

+"Ne ne?" Baekhyun ona baktı.

-"Giydiğin şort?  Çıkar onu..."

+"Chanyeol saçmalama istersen havuza gidiyoruz."

- "Onu çıkarmadan aşağı inmiyoruz."

+"Chanyeol~" Baek aegyolu ses tonunu kullanmak istemiş ama uzun olanın sert bakışları ile karşılaşmıştı.

-'Sakın Baek. Çıkar onu. Şimdi."

+"Lanet olsun Chanyeol!." Baek elindeki kıyafetleri ona fırlattı ve banyoya yürüdü.

*

Luhan kendisine kısa olan şortu giydiği zaman Sehun delirerek kendi şortlarından birini verek zorla giymesini istemişti. Luhan Sehun banyoda giyinmeye gidince odadan kaçmak için adım atmıştı ki Sehun elindeki anahtarı ona göstererek dalga geçmişti.

*

Kai ve Kyungsoo da olay daha karışık ve tersti çünkü Kai ne giyerse giysin Kyungsoo onun esmer tenine yapışan herşeyden nefret ediyordu.

-"Bunu da çıkar Jongin. Rengi berbat."

+"Tanrı aşkına Soo. Bu giydiğim 3. şort ve başka yok."

-"O zaman alışverişe çıkalım. Gelirken görmüştüm küçük bir mağaza vardı."

+"Soo! Zamanımız kısıtlı. Ben kırmızı olanı giyiyorum hadi giyin." Kai içlerinden kırmızı olanı alıp banyoya geçerken Kyungsoo sızlanmaya başlamıştı.

-"Kai! Ama...Lanet olsun!!!"

Kyungsoo eline aldığı kısa şortu giymeye başladı. En azından bugün havuza gireceklerdi. Orada fazla kız olmazdı değil mi?

*

Altı kişi haberleşip havuza inerlerken Chanyeol Baekhyun'un elini tutmuş Sehun ise etraftaki genç kurtlardan korumak için kolunun altına almıştı. Herkesten yine farklı olan ikili -Kyungsoo ve Kai- önden yürüyordu. Kai etrafa cezbedici bakışlar atarken Kyungsoo ise kıskançlıktan kıpkırmızıya dönmüştü.

-"Soo Kai ile kavga mı ettiniz?" Luhan Sehun'un kıskaçlarından kurtulup Soo'nun yanına geldi.

+"Şu giydiğini görmüyor musun? Tanrı aşkına şu kızlar sevgilimin içine düşecek." Kyungsoo Kai'nin eşyaları bıraktığı yere geçti.

"Soo ben havuza giriyorum. Geliyor musun?"

+"Hayır!" Kyungsoo sinirle sızlandı ve şezlonga oturdu.

-"Soo biz Chanyeol ile havuza giriyoruz geliyor musun? "

+"İstemiyorum."

-"Sehun ve Luhan da geliyor. Hadi sende gel. Burada tek kalacaksın."

+"Hayır Baek iyiyim. Gidin siz." Soo onu yanından kovduğunda dörtlü büyük neşe ile havuza antamıştı. Kısa olan Kai'yi kontrol etmek için bakarken etrafının kızlar ile çevrildiğini görmüştü. Kai mutlu görünüyordu. Belki kızlarla mutluydu.

SADECE SENİN İÇİNWhere stories live. Discover now