ONU BIRAKAMAM

3K 189 68
                                    

Bölüm ithaflari... Bir önceki bölümde diğer güzlerimi unutmuşum o yüzden Özür dilerim....

@merdonut1288
@loveisxxx
@SkyCoben
@azet96
@happyluhannie
@Asu-Exo
Melekee
@kaisoo-king-aqa
@gangkai
@yagmurwolf88
@exo-hun
@--eminem--
@DoMelody
@EunMi8
@JonggKyungg
@StRaNgEr-AmOuR
@skarpii

****

Luhan ve Sehun ve çifti barışalı ve aralarında bir sorun görünmüyordu. Tabiki Sehun'un Luhan'ı her erkekten ve kızdan kıskanması dışında.

-"Luhan?"

+"Hmm." İkisi arabadayken Sehun konuşmaya başladı.

-"Şu çalıştığın kafedeki uzun boylu çocuk. Hani motoruna binip kaskını öpüyorsun ya... O çocuk kim?" Sehun kendisinden taviz vermeden konuştu.

+"Hmmm neden?"

-"Öylesine." Sehun Luhan'a bakacağı sırada kısa olan çoktan kapıyı açmış ve okulun içine giriyordu. Sehun hemen park yerini bulup yerleşti ve inip sevgilisine yetişti.

*

Kyungsoo Kai'nin ailesini ziyaret edeceği zaman heyecandan eli ayağı titriyordu ama Kai eve gitmeden önce ona sakinleştirici bir öpücük verdikten sonra birazda olsa kendisine gelmişti. Herkes yemeğini yerken bir kişi oldukça dikkat çekici görünüyordu.
Kai annesi ve babasının yanında tedirgin olsada bu sefer sakinleştirici olarak Kyungsoo masanın altından sevgilisinin elini tutmuş ve ona gülümseyerek herşeyin iyi olacağına dair bir belirti vermişti. Gecenin ortalarına doğru Kai'nin annesi Soo'yu mutfağa kendisine yardım etmek için çağırmış ama asıl amacının Kai'nin nasıl yaralı bir çocuk olduğunu anlatarak onu bırakmamasını söylemişti. Bunları söylerken ise Bayan Kim'in gözlerinin dolması ise Kyungsoo ağlatacak raddeye getirmişti.

İlerleyen saatte Kim ailesi Tv programı seyrederken Kai'nin annesi ve babasına gülerek bakıyor ama sonradan kendisini toparlayarak yeniden ifadesiz bir surata bürünüyordu ama Soo onu ailesine kazandırmaya kararlıydı.

*

Okul çıkışı herkes giderken Kyungsoo Sehun'dan Kai'nin son ders acele bir işi çıktığını ve hemen gittiğini söylemişti. Soo endişe ile onu arasada Kai telefona cevap vermemiş ve tek bir mesaj ile ne olduğunu anlatmaya çalışmıştı.

-"Şu an meşgulum. Direk eve git."

Kai'nin bu soğuk davranışı Kyungsoo'yu üzmemiş aksine endişelendirmişti. Kyungsoo yine aradığında telefon telesekretere bağlanıyordu. Akşamın 8'iydi ve Soo gittikçe endişeleniyor ve korkuyordu. Kai'nin birden ortadan kaybolması ve telefonlarına bakamaması kesinlikle ürkütücüydü.

-"Oğlum! Yemek yemiyor musun?"

+"Hayır anne."

-"Neden? Bir sorun mu var?"

+"Hayır arkadaslarla yedik aç değilim"

-"Tamam." Soo annesini ikna ettikten sonra yatağına uzanıp düşünme işine devam ederken telefonun titremesi ile heyecanlanmıs ve kilidi kaydırıp mesaji atmıştı.

Sou multimedia mesajının inmesini beklerken tırnaklarını yemeye devam etmişti ve en son Kai'nin kollarından bağlandığı ve yüzü kan içinde olduğu fotoğraf yüklenince Kyungsoo'nun nefesi tekledi. Kai'yi bu hale kim getirmişti ve o şu an neredeydi? Can alıcı soru ise Kai iyi miydi? Kyungsoo tam numarayı arayacağı sırada telefonu çalmıştı.

SADECE SENİN İÇİNWhere stories live. Discover now