TERBİYESİZ KAİ

2.7K 201 45
                                    

-Nasıl davranmamız gerekiyor?

Luhan kapının karşısında Kai ve Chanyeol ile duran Sehun'a mesaj attı. Sehun gözlerini hemen Luhan'ın gözlerine kilitledikten sonra gülümseyip telefona dönerek ona mesaj attı.

-Yanıma gel ve elimi tut. Sonuçta sevgiliyiz değil mi?

Luhan ve Sehun dün Jejudan dönmüşlerdi. İkisi yolda gayet sakin zamanlar geçirirken Chanyeol başka bir koltuk kiralayıp onları başbaşa bırakmıştı ama ikilinin yaptığı tek şey el ele tutuşmak ve birbirlerinin göğsünde yatmaktı.

Luhan şimdi karşısına geçmiş ve kendisine daha çıkma teklifi etmeyen Sehun'un saçma mesajlarından birini okuyordu. Tam mesaj atacağı sırada yanına gelen Kyungsoo ve Baekhyun'a baktı.

-"Şimdi bize tüm detayları anlatman gerekiyor."

Baekhyun neşeyle şakıyınca Luhan dün olanlar için gülümsedi ama Sehun'a olan siniri aklına gelince ona mesaj yazmaya başladı.

-"Ne sevgilisinden bahsediyorsun? Sadece itiraftı."

Luhan mesajı gönderdikten sonra Sehun'a kısa bir bakış atmıştı. Mesaji okuyan Sehun kaşlarını çatıp hemen gözlerini Luhan'a dikti ama kısa olan çoktan dünki detayları arkadaşlarına anlatarak içeriye girmişti.

-"Woahhh bizim minik Lu'muza bak sen"

Baekhyun Luhan'ın saçlarını karıştırırken konuştu.

+"Yahh yapma."

Luhan saçlarını geri düzeltirken kendilerini dinlemeyip pencereden bir yere odaklanan Kyungsoo'yu gördü ve Baekhyun'a işaret etti.

-"Kyungsoo iyi misin?.... Soo?"

Baekhyun onun koluna dokunduğunda Kyungsoo kendisine gelerek onlara doğru dönmüştü.

+"İyiyim çocuklar sadece dün gece uyuyamadım."

~"Kai dün gece seni çok mu pis yerlere götürdü. Tanrım şu çocuk."

Luhan söyledi.

+"Bundan sonra Kai hakkında konuşmak istemiyorum. Luhan senin için sevindim ve Baek senin ki geliyor."

Kyungsoo çenesi ile koridorun başından onlara doğru gelen Chanyeol'u işaret etti.

-"A-ama...."

Luhan itiraz etmeye kalkışsada Kyungsoo çoktan sınıfına girip sırasına yerleşmişti.

*

-"Hey Baek?"

Chanyeol etrafta fazla kimseler olmadığı için sevgilisinin saçlarının arasına minik bir öpücük kondurdu. Baek onun koluna vurup etrafta öpmemesi gerektiğini söylerken Luhan onların bu haline gülüyordu. İkisi fazla tatlıydı.

-"Benimle gel."

Luhan kolunda hissettiği el ile kulağına fısıldayan Sehun'a döndü. Gözleri öyle korkutucuydu ki Luhan eğer Sehun'un ondan hoşlandığını bilmese Sehun'un ona kötü şeyler yapmak isteyeceğine emindi. Luhan kafasını çevirip arkadaşlarından yardım isteyecekti ki Chanyeol ve Baekhyun çoktan arkalarını dönmüş birbirleri ile şakalaşarak gidiyorlardı. Luhan sürüklenmesine göz yumarak Sehun'un onu tuvaletin yanında temizlik malzemelerinin bulunduğu yere çekmesine izin verdi. Sehun kapıyı arkalarından kapatırken Luhan şu an sinirden kuduran Sehun'dan bir kaç adım öteye gitmişti.

-"Bu mesaj da neyin nesi Luhan? Dün gece sana itiraf ettim ve sen bunu bir hiç olarak mi kabul ettim diyorsun?"

Sehun'un ses tonu her zamankinden farklıydı.

SADECE SENİN İÇİNTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang