KIÇIMIN İNTİKAMI !!!

2.9K 223 20
                                    

Soo son 1 hafta boyunca Taemin'in okuldan aldığı izin sayesinde evde kalmış ve sürekli ağlayıp Kai'ye yapacağı ölüm işkenceleri düşünüyordu. Baekhyun ve Luhan'a olayı anlatmamak istemesede onlardan başka yakını yoktu ve bu durum Soo'yu onlara anlatmaya mecbur ediyordu.

Zilin çalması ile sarıldığı battaniyeyi üzerinden attı ve ölü bir bedenle kapıya yürüdü. Artık korkudan olsa gerek kapının deliğinden baktı ve Beakhyun'u görünce rahat bir nefes mi alsa yoksa sıkıntılı bir nefes mi verse düşünemedi ve kapıyı araladî.

-"Tanrım bu halin ne?!"

Baekhyun şok içerisinde söyledi e arkasından elinde pasta kutusuyla birlikte Luhan çıktı.

"SÜPRÎZ!!!"

Luhan ardından Soo'nun halini görünce kutuyu yüzünün önünden indirdi ve şaşkınlıkla Soo'ya baktı.

-"S-soo iyi misin?"

Kendine gelen Baehyun olmuştu.

-"İyiyim. İçeri geçecek misiniz yoksa kapıyı kapatayim mı?"

Soo söyledi ve kafasını kapıya dayan
dı. İkiside içeri geçti ve koltuklara oturdular. Soo ise attığı battaniyeyi yeniden üzerine alarak eski yerine -Luhan'ın yanına- geçti.

-"İzinin 1 haftaydı Soo. Bugün okula başlama günü."

Bekhyun ayağa kalkıp salonda yürürken söyledi.

+"Çocuklar söyledim size...."

Soo sıkıntı dolu bir nefes verdikten sonra kafasını aynı koltukta oturduğu Luhan'in dizlerine koydu. "Ne zamana kadar kaçmaya devam edeceksin. Gelip yüzleşmen lazım. " Luhan ellerini dizinde yatan çocuğun saçlarında gezdirdi.

-"Lu~ Lütfen üzerime gelmeyin."

Soo ayaklanmaya çalışınca Baekhyun onun karnına oturdu ve yanaklarını sıkmaya başladı. "Bikhuyun bırok bini" Soo onun kıskacından kurtulmaya çalışırken Luhan da onların bu haline bakıp gülüyordu. Arkadaşlarını seviyordu.

-"Gelecek misin? Gelmeyecek misin?"

Baekhyun yanaklarını biraz daha sıkarken sordu. Soo ise artık bu acıya (!) devam edemeyeceğini düşünüp kabul etti.

"tomom bırok artok."

Baekhyun zaferle kalktı ve ellerini silkeledikten sonra Luhan'a göz kırptı. "hadi hazırlan."

-"SİZDEN NEFRET EDİYORUM.!!!!"

Soo yanaklarını ovalarken bağırdı. Baek ve Luhan bunun onun sinirle söylediği birşey olduğunu bildiği için ikiside birlikte göz temasından sonra
"BİZDE SENİ SEVİYORUZ." diye bağırdılar ve ikiside birbirlerine bakıp gülmeye başladılar.

*

Herkesin ona dikkatle baktığı ve fısıldaştığı okul dedikodulari bu okulda yoktu ama Soo'ya göre herkes onu kınıyordu. Hiç kimsenin bu olaydan haberi yoktu çünkü olayı tek bilen Kai, Seul Han ve Taemindi.

Soo bur hafta önce moraran bileklerini ovaladı. (kelepçeden dolayı) Baekhyun onun sağ koluna Luhan ise sol koluna girdikten sonra ikiside ona gülümsedi. "Hadi Soo." Luhan'ın neşeli sesiyle Soo gülümsemesini kazandı ve titreyen bacaklarına aldırmadı. Çünkü arkadaşlarının onu güvenle sınıfa götüreceğinden emindi. Kendi koridorlarından geçerken Soo ayaklarına baktığı gözlerini karşısına çevirince ona belirsiz ifade ile bakan Kai ile göz göze geldi. Belli ki birilerinden güzel bir dayak yemişti. Yüzündeki morluklar ve kaşındaki büyük kan toplamış yer bunu çok iyi özetliyordu. Elleri istemsizce moraran bileklerine gitti ve gözünün dolmasını umursamadan Baek ve Luhan'in onu yönlendirmesine izin verdi. O görüntüleri aynı gün hatırlamasa bile gün geçtikçe hatırlamış ve zorla olsa da Taemin'e anlattırmışti. Bir kaç dakika sonra Taemin de Soo'nun yanına gelmiş ve Kai'nin yanından geçerken onu hızlıca oradan çekip çıkarmıştı. Soo minnettar olarak gülümsedi ve arkasına bile bakmadan Taemin'in onu sınıfa götürmesine izin verdi. Sınıfta kimsenin olmadığını fırsat vermeden konuştu.

SADECE SENİN İÇİNHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin