Bana Büyü Yapıyorsun

2.6K 212 87
                                    

(→ @melekee @viconni @gangkai @--eminem-- @happyluhannie @exo-hun ←)

Kyungsoo yaklaşık 1 saat Soo Jin noonayla sohbet ederken kendinden de bahsetmişti. Kai ise ablasını yeni birine kaptırdığı için huzursuzdu. Belki bu huzursuzluğu Kyungsoo'nun artık kendi gerçeklerini öğrendiği içindi ama aynı zamanda kendisini saldırgan köpekten nasıl kaçtığını anlatan Kyungsoodan gözlerini alamıyordu.

-"Kai sence de öyle değil mi?" Kyungsoo sorunca Kai daldığı düşüncelerden uyandı ve kafasını salladı.

+"E-evet."

-"Bak noona Kai de evet diyor. Demek ki gayet yakışıklıyım." Kai neye evet dediğini düşünürken Kyungsoo'nun söylediklerinden bozguna uğramıştı. O biraz önce ona iltifat mı etmişti.?

+"Sen?" Kai ne diyeceğini bilemiyordu çünkü Kyungsoo kocaman açılmış gözleri ve aynı seviyede açılmış ağzı ile ona bakıyordu. Kai yeniden o dudaklara sahip çıkmak isterken içinden kötü tarafta olan Kai gardını almış ve Kyungsoo'ya zarar vereceğini söyleyerek onu öpücükten geri çekilmeye zorlamıştı.

-"Artık gidelim." Kai kalkarken Kyungsoo ise hala oturduğu yerde kalakalmıştı ama sonradan Kai'nin gözden kaybolduğunu görünce koşarak arkasından gitmeye başlamıştı.

*

Yol ikisi içinde sessiz geçerken Kyungsoo artık onun hakkında bildikleri ile yetinmemeye başlamış ve merakına yenik düşerek sorusunu sormaya karar vermişti.

-"Kai kızmazsan sana birşey sorabilir miyim? "

+"Sor."

-'Neden ailenle aran iyi değil? Seni sev...

+"Bu konu hakkında konuşma. Seni ilgilendirmez." Kai düz ama sinirli çıkan sesiyle konuştuğunda Kyungsoo için bu darbe ağır olmuştu. Herşeye rağmen Kyungsoo onun yanında olmak istiyordu ama Kai her zaman onu kendisine ulaşmasını engelliyordu .

Kai onun evinin önünde durduğunda Kyungsoo kemerinden kurtularak kapıyı açtı ama ardından geri kapatıp Kai'ye döndü.

-"Sus ve beni dinle. Geçen dövüş salonunda ki konuşmanı itiraf olarak kabul ediyorum ve bunu önemsiyorum Kai. Senin aksine önemsiyorum. Eğer benimle gerçekten birşeyler denemek istiyorsan seni tanımama ve sana güvenmeme izin ver. Aksi takdirde bunu yapamam. Seni tanımak istiyorum. Kendini zorlama çünkü okulda göründüğü gibi biri olmadığını biliyorum. Güçlü görünüyorsun ama olaya daha yakından baktığında sen hala duvarlarını aşamamış bir çocuksun. Düşün ve kararını ver Kai. Senin için çabalamama izin ver. Öncesinde kim olduğun neler yaptığın ilgilendirmez Kai. Beni şimdi neler yapan Jongin ilgilendirir. Dedigim gibi ba... Kyungsoo daha konuşmasını sürdürürken Kai onu boynundan tutup kendisine doğru çekmiş ve dudaklarını birleştirmişti. Kai başta sadece dudaklarını hissetmek için durmuş ardından keşfe çıkarak öpüşmeyi nefes nefese bitirmişlerdi. İkiside aralarında ki bu güçlü çekime inanamıyordu ama bunun için savaşmak istiyorlardı. Gözünü öpüşmeden dolayi ilk açan Kyungsoo olmuştu. Kai'nin eli hala onun ensesinde ve gözleri kapanık bir şekilde hızla nefes alıp veriyordu. Kai'nij nefesi Kyungsoo'nun yüzünün her bir santimetresine çarparak çocuğu etkiliyordu.

-"K-kai ben...

+"Shh" Kai onun dudaklarına küçük ama duygu yüklü bir öpücük kondurduktan sonra çocuğun susmasıni sağlamıştı. Kyungsoo yeniden gözlerini onun binbir duygu barındıran gözlerine dikti. Kai'nin gözünden damlayan yaş Kyungsoo'nun eline düşerken esmer olan acı bir şekilde gülümseyip alnını kısa olaninkine dayadı ve fısıldadı.

SADECE SENİN İÇİNWhere stories live. Discover now