Artık Yokuz

2.2K 199 58
                                    


@SkyCoben
@loveisxxx
@viconni
@nurbeyzah
@kaisoo-king-aga
@kkamjongsoo
Melekee
@gangkai
@exo-hun
@--eminem--
@azet96
@Exo-Kyungie
@merdonuts1288
@unhappy-princess
@happyluhannie
@yagmurkyunginnie

******

-"Hoşgeldin tatlım." Kız söylediğinde Chanyeol şaşırmıştı çünkü daha tanışmamışlardı bile.

-"Oh oğlum geldin mi? Bay Lee bu oğlum Park Chanyeol."

+"Merhaba delikanlı bende Lee Dae Hyun." Chanyeol fazla nazik olmayan bir hareketle kendisine uzatılan eli sıktı. "Kızım kendini tanıt."

~"Selam bem Lee Hyeon Song. Tanıştığıma çok memnun oldum."  Kızın yüzünden ki tatmin olmuş gülümseye anlam verememişti uzun olan. Chanyeol sadece başını salladı çünkü o tanıştığına hiç memnun olmamıştı. Babasının kaş işareti ile masadaki yerine oturdu.

Masada aileden başlayıp sirketin durumuna kadar konuşulan konuda Chanyeol'un tek yaptığı tek şey masanın altından Baekhyun'un ona attığı mesajlara ve ruh halini yansıtan -sinirli Baekhyun- fotoğrafa bakıyordu.

-"Ne dersin oğlum sence de Hyeon Song ile fazla ortak noktanız yok mu?" Chanyeol bu durumu kabullenmeyeceğini biliyordu ve üstünden geleceğine de emindi.

+"Ah nelerden hoşlanırsın Hyeon Song?" Chanyeol sesinin sahte çıkmasını sağladı.

-"Moda haftalarına gitmeyi severim,arabalara merakım var." Hyeon Song söylediğinde Chanyeol'un aklına sevgilisi gelmişti. Gülümsedi ve kıza geri döndü. "Sen nelerden hoşlanırsın? "

+"Hızdan ve erkeklerden."

~"CHANYEOL!!" Babası uyardığında masadaki annesi hariç herkes şoka girmiş gibi görünüyordu. Annesi ise oğlu ile kesinlikle gurur duyuyordu..

-"Anlamadım."

+"Doğru duydun. Kızlara bir ilgim yok. Sevgilim var ve kendisine aşığım." Chanyeol babasının öldürücü bakışları altında cevaplarken kız gülümsedi ve ona döndü.
-"Sorun değil. Eminim beni seveceksindir." Bay Park'ın yüzünde geniş bir gülümseme yer alırken Chanyeol yumruklarını sıkıyordu.

*

Akşam ki yemek Chanyeol'un sinir krizi geçirmesine sebep olmuştu ve babası eger bu durumu yapmayacaksa Chanyeol'a verdiği tüm hisseleri alacaktı. Chanyeol paranın birşey değiştirmeyeceğini ona göstermek istese de babası onu sevgilisi ve büyükannesi ile tehdit etmişti. Sadece 5 ay nişanlı kalacaktı ama ayrıca Baekhyun'dan da uzak kalacaktı...

-"Chennie sana diyorum. Neden mesajlarıma cevap vermedin. Seni deve." Bu Baekhyun'du çünkü Chanyeol onu evden erken alarak biryere gitmeleri gerektiğini söylemişti. Gittiği kafede herşeyi Baekhyun'a anlatıp ondan af dileyecekti.
+"Özür dilerim Baekhyun veremedim. Meşguldüm."

-"Baekhyun mu? Kesin birşey oldu. Bir sorun mu var? " Baekhyun kibar bir ses tonu ile sorduğunda Chanyeol oracıkta anlatıp Baekhyun'a sarılmak ve onu asla bırakmayacağını söylemek istedi.

+"Gidince konuşalım."

-"Tamam." Baekhyun gülümsedi.

*

Kyungsoo okula geldiğinde gözleri Kai'yi arıyordu. İkisinin birlikte aldığı karar okulda bir arada gözükmemekti. Kyungsoo gözlerini etrafta dolaştırırken telefonuna gelen mesaja baktı.

SADECE SENİN İÇİNOnde histórias criam vida. Descubra agora