DOLAYLI YOLDAN İTİRAF

2.5K 192 28
                                    

SÜPRİZ! !!!!!!!

Bölüm İthaflari

@melekee @viconni @happyluhannie @gangkai @--eminem-- @exo-hun

*

Kai ve Kyungsoo geçirdikleri 2 hafta boyunca birbirleri ile konuşmuş ve her gün birisini istediği yere giderek zaman geçirmişti.

Kai bar veya daha kasvetli mekanlar seçerken Kyungsoo'nun seçimi ise esirgeme kurumu yada bakım evi gibi yerlerdi. Bu Kyungsoo'nun Kai'nin içinde hala büyümeyeyen yanlız çocuğu büyütme ve dışarıya karşı görünebilir hale getirme metoduydu. Kai bakım evinde ki yaşlı kadına güzel olduğunu ve erkeklerin onun peşinden koştuğunu belirterek 80 yaşında ki kadına umut verirken esirgeme kurumunda ise yanlız kalan ve kendisiyle oynamasını istediği çocuğa yeni arkadaşlar bulmuştu.

Buda Kyungsoo'nun metodunun işe yaradığının göstergesiydi. Kyungsoo artık Kai'ye alışmış ve ona karşı olan hislerini kabul etmişti ama ona itiraf etmek gibi bir salaklığa düşmeyecekti. Çünkü Kai yeri geldiği zaman fazla kibirli bir insan oluyordu.

-"Şimdi ki durak neresi?"

Kyungsoo Baek ve Luhan ile Kris'in kafesinde buluştuktan sonra Kai'nin belirttiği adrese geçmişti ve arabayla mekana gelmişlerdi. Burası yer altı dövüşünün yapıldığı meşhur

Devil Fight Clup' adlı mekandı.

-"Sakın bana dövüşeceğini söyleme."

Kai Kyungsoo'yu 2 haftadır ilk defa bu kadar şaşkın görmüştü. İlk diyordu çünkü Kai genelevin önünden geçerken Kyungsoo'ya kızlarla vakit geçirmek için geldiğini söylemişti.

Kai kısa olanın bu durumdan korkup kaçacağını sanarken Kyungsoo boynunu kükürdetmiş ve hadi gidelim diyerek arabadan inmişti. Kai sinirlendiğini hissetmişti çünkü son zamanlarda olup olmadık yerde Kyungsoo'yu başka biriyle gördüğü zaman sinirlenmesine engel olamıyordu ve onun başka biriyle hele ki bir kadınla olması Kai'yi bambaşka bir aşamaya geçirmişti. Kıskanmak....

+"Ne var? Olamaz mı? "

-"İzlemek için mi yoksa dövüşmek için mi?"

+"Sanırım güzel bir sinir boşaltma tedavisi olacak. İn hadi."

İkili tek kelime etmeden yeraltı mekanına giriş yaptılar. Kai bir kaç kişiye selam verirken Kyungsoo dövüşlerin hazırlandığı kafeslere bakıyordu.

İnsanlar sanki bir hayvanmış gibi kafese kapatılıyor ve üzerinden para kazanılıyordu. Kyungsoo arkasını dönüp Kai'ye bakınca kızlardan biriyle samimi bir şekilde konuştuğunu gördü. Kız yavaşça Kai'nin dudağına eğilirken Kyungsoo sinirden tırnaklarını avucuna batırdı.

-"Hey güzel çocuk. Ne işin var burada?"

Arkasından biri onun koluna dokundu ve Kyungsoo ona döndü.

+"Ahh merhaba."

Kyungsoo Kai'yle öpüşme çabalarından çıkıp artık Kai'nin vücuduna dokunan çakma sarışına baktı.

Çocukla konuşurken onun öpüşüp öpüşnediğini görmemiş ve kendine küfür etmeye devam etmişti.

-"Ben Jesper. Buranın korumasıyım."

Kai Kyungsoo'yla göz göze geldiğinde kendisini tanıtan adama döndü ve kendiside ona el uzattı.

+"Ohh bende Kyungsoo. Buraya ilk gelişim sanırım şimdi ki yapılacak olan maçın nerede olduğunu karıştırdım."

SADECE SENİN İÇİNWhere stories live. Discover now