X Planı...

2.8K 229 29
                                    

Evet gerçekten de Soo'nun hissettiği gibi uzun bir gün olmuştu. Nora'yi havaalanına bıraktıktan sonra okula dönmüş ve sınıfına ilerlemişti. Sınıfın kasvetli havası onu boğuyordu ama sınıfın ve havanın aksine sıra arkadaşı Chanyeol'un yüzünde koca bir gülümseme vardı.

-"Günaydın Chanyeol."

+"Ohh günaydın..."

-"Mutlusun bakıyorum"

Soo çantasını sıraya koyarken Chanyeol ise sandalyesini ondan tarafa döndürmüştü.

-"Sana birşey sormak istiyorum."

+"Ahh sor"

-"Beak--"

~"Chanyeol" Chanyeol kendi lafını tamamlayamadan başka birinin ismini söylemesi ile durdu. Arkasını döndüğünde Kai'nin yanında gezen ve ona yalakalık yapan çocuğu gördü.

-"Ne var?"

+"Kai seni çağırmamı istedi."

-"Gelmiyorum. Söyle o--"

+"Önemli ve acilmiş."

-"Üzgünüm Soo gelince konuşuruz. Gitmeliyim."

~"Sorun değil. "

Soo ona samimi bir gülümseme gönderdikten sonra sırasına döndü ve çantasından çıkardığı sudokuyu çözmeye başladı. Başta Chanyeol ile bu kadar yakın olacakları aklına gelmemişti çünkü dev biraz narsist ve acımasız görünüyordu. Ama insanları yanılabilirdi öyle değil mi? Chanyeol düşündüğünün aksine kibar ve neşeli bir çocuktu. Kai ile takılması belki de devin iyi yanını gölgeliyordu. Buna daha sonra Kai'nin davranışları ile karar vermek için unutmaya çalıştı ve önünde ki zor olan sudokuya yöneldi. Chanyeol son derse kadar gelmediği için Soo endişelenmişti ama sonuçta Kai onun dediği gibi kardeşi (!) sayılırdi değil mi?

Soo öğle arasında Baek'in sınıfına gitti. Baek sınıfta yoktu ama daha da garip olan şey ise sınıfta başka kimsenin olmayışıydı. Ona not bırakmak için sırasına ilerlerken ayağının altında ses çıkaran sıvı lekeye baktı. Kan !?? Soo endişe ile etrafına bakınmaya başladı. Bir ihtimal bu kan Baekhyun'un kanı olabilir miydi? Sınıfa dedikodu makineleri girince Soo hemen onların yanına gitti.

-"Y-yerde ki kan kimin?"

+"Ohh Taemin ve Kai kavga etti. Beakhyun da aralarındaydı."

Min Soon yanında ki kıza geri dönünce Soo hızlıca revire koymaya başladı. Nefesi tükeniyordu yavaştan ama küçük çocuk bunu düşünmeden koşuyordu. Revirin kapısını hiç çalmadan içeri daldı. Kapalı perdelerin arasına teker teker bakmaya başladı.

-"Ba-ek-hyun"

Kesilen ses tonu onu ele versede umursamadı.

-"Kyungsoo"

Soo endişe ile arkasına döndü ve derin bir nefs aldı. Görünüşte Baekhyun'un bir hasarı yoktu ama yine de korktu ve yanına gidip kollarını bir yokladı.

+"İ-iyi mi-misin?"

Hala nefes alışverişleri düzelmemişti.

-"Tanrım Soo asıl sen iyi misin? Neden koştun ki?"

Baekhyun onu sandalyeye oturttu.

+"Ne oldu t-tam olarak?"

-"Bilmiyorum. Taemin bana birşey söylemek üzereydi ve Kai birden gelip ona vurmaya başladı. Sanırım Seul Han ile ilgili. Olanlar oldu ve ikisini de revire getirdik. "

SADECE SENİN İÇİNWhere stories live. Discover now