Özür dilerim. Teşekkür ederim cupcakeleri.

2.6K 212 89
                                    

Kai ve Kyungsoo sabah dağ evinin önünden geçen nakliyat kamyonunu kasasında oturuyorlardı. Adam başlarda onlardan şüphe edip arabaya almak istemesede Kai yüksek bir meblağ da olan parayı ona vererek kendilerini şehir merkezine kadar götürmelerini istemişti. Yol uzun ve sıkıcı olmasına rağmen dün olanlardan sonra birbirleri ile konuşmadıkları için yol daha da uzun geliyordu.

-"FLASHBACK-

Kai onunla öpüştüğü için pişman olmasada Kyungsoo ayrılır ayrılmaz esmer olanın yüzüne sıkı bir tokat geçirmişti.

-"S-sen ne yaptın?"

+"Bak birdenbire o-oldu tamam mı? Se--"

Kai'nin açıklama yapmasını beklemeyen Kyungsoo hızlıca ayağa kalktı.

-"Oradan bakınca sevgiline falan mı benziyorum? Beni nasıl öpersin? Bu ilkimdi."

Kyungsoo ellerini dudaklarına götürdü.

+"Özür diledim ya. Uzatma işte. Hem ilkin olacağı aklıma gelmedi."

Kai bir yandan onun ilki olduğu için sevinirken diğer yandan onu tekrar öpmek istediğini düşünüyordu. Yani bu demek oluyordu ki Jongin kesinlikle pişman değildi.

-"Lanet olsun."

Kyunsgoo yeniden Kai'nin kulaklıklarını takarken Kai ise Kyungsoo'nun hala kendi telefonu ile uğraşmasına şaşırmıştı ama bu kısa çocuğun hiç umrunda değildi. Onun tek düşündüğü şey biraz önce olan öpücüktü.

-"FLASHBACK BİTİŞ-

Yol onlar için gittikçe uzarken yola aniden fırlayan kirpi adamın son anda fren yapmasına ve zaten sıkışıp kaldıkları yerde oturan ikilinin birbirlerine yapışmasını sağlamıştı. Soo ani frenden dolayı yumruk olan ellerini Kai'nin göğsüne esmer olan ise ellerini Soo'nun beline sarmıştı. Kyungsoo kafasını kaldırdığı an burnu esmerin çenesine değmişti. Kai heyecandan mı yoksa onu korkutmak istemediği için mi bilinmez ama nefesini tutmuştu.

-"K-kai ben s-sana vurduğum için özür dilerim."

Kyungsoo kafasını eğdiğinde Kai nefesini onun saçlarına üflemişti. Bu da Kyungsoo'nun saçını havalanmasına sebep olmuştu.

+"Sorun değil."

-"Ama hala beni öptüğün için kızgınım."

Kyungsoo kendi içinde büyük bir
savaş vererek geri çekildi.

+"Bunu dediğim için yeniden bana vurmak isteyeceksin ama seni öptüğüm için pişman değilim. İlkin benim ve bu hoşuma gitti."

Kai omuzlarını silktiğinde Kyungsoo şaşkınlıkla mutluluk arasındaki bütün duyguları yaşıyordu. Yani ilk öpücüğünü aldığı için Kai mutlu muydu?

Yol boyunca ikili bu yaşananları düşünüp kendi içlerinde savaş veriyordu. Kai Seul Han'dan sonra başka bir ilişki yaşamak için erken olduğunu biliyordu ama kendisini ondan uzak tutmak için hiçbirşey yapmıyordu. Belki ona zorluklar yaşatarak biraz kendisinden uzak kalmasını sağlamalıydı yada onun kız arkadaşının olmasını önemsememeliydi. Sonuçta Kyungsoo onu öptüğü için tokat atmıştı buda onun öpücükten hoşlanmadığını belli ediyordu. Kai'nin şu an yapmak istediği tek şey Seul Han'dan sonra biraz ara vermek ve eğer hayatında birisi olacaksa bu kadar ani olmadan yavaşça ilerlemeliydi.

*

Kyunsgoo çoktan eve gelmiş ve arkadaşlarının azarlarını yedikten sonra güzel bir uyku çekmek için yatağına girmişti. Gereğinden fazla yorgun olmasına rağmen Kyungsoo'nun yaptığı tek şey tavana bakmak ve dün öpüştükleri an aklına gelince aptal aptal sırıtmaktı. Tavanda ki hayali Jongin'in uçup gitmesini sağlayan tek şey telefona gelen bildirim sesiydi.

SADECE SENİN İÇİNWhere stories live. Discover now