HAZIRIM! BİZİM İÇİN HAZIRIM!

2.3K 213 64
                                    

Kai okula tahminen 32 gündür gelmiyordu. Bu müdürü veya okuli hiç endişelendirmese de yemeden içmeden kesilen Kyungsoo'yu bayağı bie endişelendirmişti. O sözleri Kai'ye söylediği için pişmandı ama gerçekler herzaman can yakmaz mıydı zaten?

-"Hazırsan gel artık. Beklemekten yoruldum."
Soo diğer mesajlar gibi bununda Kai'ye gittiğini ama cevap gelmeyeceğini biliyordu. Sadece bir umut da olsa bekliyordu. Kai nokta koyup atsa bile Kyungsoo sevinçten ve Kai'nin iyi olduğunu bildiğinden ağlayacaktı.

-"Kyungsoo iyi görünmüyorsun" Chanyeol onun omzunu sıvazlarken söyledi.
+"Endişelenme iyiyim." Kyungsoo hislerine yayılmayan bir gülücük gonderip kafasını koyarken hoca çoktan gelmiş ve tahtaya birşeyler karalamaya başlamıştı.

*

-"Kyungsoo çıkışta hep beraber paintball'a gidiyoruz. Sende geliyorsun" Luhan Sehun'un ona aldığı çilekli sütü içerken konuştu. "Aynen fazla kıyafet falan dert etme bizde var." Baekhyun ona katıldı.
+"Çocuklar ilginize minnettarım ama gelmek istemiyorum. Bayan Han yarın sözlü yapacak. Eve gidip ona çalışmak istiyorum." Kyungsoo pencereden dışarıyı izleyerek söyledi. Gözleri sanki birilerini arıyor gibiydi.
-"Bebeğim bir tane daha ister misin?" Luhan hala Sehun'un bebeğim kelimesine alışamamıştı o yüzden duyduğu her an kızarmaya başlıyordu.

FLASHBACK

Luhan ve Sehun ilk buluşmalarında kafeye gidip birşeyler içiyorlardı. Luhan bu duruma fazla benimsemiş ve sevinmiş olsada Sehun sadece bubble teasini içiyor ve somurtarak etrafı izliyordu.
-"Tanrım Sehun. Randevudayız. Cenaze töreninde değil."
+"Üzgünüm böyle şeylere alışık değilim." Sehun elini sallayıp kafeyi gösterdi.
-"Sehun seni sıkıyor muyum?" Luhan dolan gözlerini görmemesi için kafasını eğdi ve parmakları ile oynamaya başladı.
+"Ne? Luhan bunu dediğine inanamıyorum." Sehun şok içinde söylerken sandalyesini onun yanına çekip ellerini kendi elinin içine almıştı.
-"Bak seni sıkıyorsam bana söyle. Daha dikkatli olurum. Böyle renkli ve neşeli şeyleri sevmediğini biliyorum ama ya--"
+"Bebeğim yeter!!" Luhan anında kızarırken Sehun parmaklarını narince Luhan'ın yanağında gezdirdi. Luhan ise bebeğim lafından fazla afallamış gibi duruyordu.
-"Böyle şeyler söylemeni istemiyorum Luhan. Sadece dediğin gibi böyle şeyleri fazla sevmiyorum. Fazla klişe olacak ama seninle olduğum her an benim için özel inan bana. Tamam mı bebeğim?"
Luhan gülerek kafasını sallayınca Sehun yüzünü yaklaştırıp burnunun ucunu öpmüş ve geri çekilerek Luhan'a sarılmıştı.

→FLASHBACK AND←

Baekhyun ve Luhan Soo'yu yanlız bırakmak istemeselerde Chanyeol ve Sehun onun yanlız kalması gerektiğini söylemiş ve sevgililerini zorla da olsa oyun oynamaya getirmişlerdi.
-"Hazır tek olduğumuza göre farklı birşeyler mi yapsak?" Chanyeol hınzırca gülümseyip Baek'e yaklaşırken kısa olan boya tüpü dolu silahı ona doğrultmuştu.
+"Bir adım daha yaklaşırsan vururum Chan." Baekhyun sanki gerçekten bir askermiş gibi hissetmişti.
-"Ama Baekkie~" Chanyeol küçük bir çocuk gibi mızmızlanınca Baekhyun silahı salladı. "Bir adım daha atarsan ölürsün."
-"Aisshhh." Chanyeol saçlarını karıştırdıktan sonra gittikten sonra herkes yerini aldı ve oyunu başlattılar. Sehun ve Luhan Chanyeol ve Baekhyun'u aramaya çıktılar. Sehun her dakika Luhan'ı gedide kalması için uyarırken Luhan arkadan dolanmış ve Baekhyun'un beklediği bayrağı almak için harekete geçmişti.
-"Ellerini kaldır ve teslim ol Baek."
+"Tanrım Luhan neden haber vermeden geliyorsun korkuttun." Baekhyun elini kalbine koyup nefeslenirken Luhan kahkaha atmıştı.
-"Baek bu bir oyun şimdi ellerini kaldır." Baekhyun ellerini kaldırırken silahı da yere bırakmıştı. Luhan mutlu haberi sevgilisine vermek için arkasını döndü.
-"Sehun-ah koş koş onu yakaladım." Luhan eliype arkasını gösterirken Baekhyun hala orada bekliyordu. Baekhyun önüne geçen dev beden ile geri adım atarken Chanyeol boya dolu silahı Luhan'a doğrultmuştu.
-"Kusura bakma Luhan."
+"Hayır!!! Luhan." Sehun Luhan'ın yerine kendini siper ederken kırmızı boya tam da Sehun'un müstehcen yerine gelerek orada patlamışti.
-"Tam bir klişesin Oh Sehun." Chanyeol ve Baekhyun ikilisi kötü kadın kahkahası atarken Sehun ise boyalı yerini (!) tutmuş ve yere çökmüştü.
-"Tanrım Luhan.!!! Düşmanına neden arkanız dönüyorsun?" Sehun sinirle sevgilisine bağırırken aynı zamanda müstehcen yerini tutarak inliyordu. Luhan'ın ise gözleri çoktan dolmuştu. Dizlerinin üzerine çöküp yüzünü eğdi.
+"Özür dilerim S-Sehun." Luhan titreyen ellerine engel olmak için ellerini dizlerinin altına koydu.
-"Neden ağlıyorsun? Chanyeol siktim belanı." Sehun kafasını Luhan'ın dizine koyarken kısa olan ellerini dizlerinin altından çıkarmış ve koyacak bir yer bulamadığı için havada tutmuştu.
-"Tanrım senin için gazi oldum. Ihmm ölüyorum." Luhan gülerek gözlerini sildi ve ellerini Sehun'un saçlarına geçirdi.
-"Özür dilerim Sehun-ah."
+"Eğil."
-"Ohh?"
+"Eğil eğil." Luhan Sehun'a doğru eğildiğinde Sehun dudaklarını Luhan'ın dudaklarına bastırmıştı. Baekhyun onların öpüştüğünü görüp izlemeyi bırakırken silahını yere bırakmış ve arkasını dönerken Chanyeol gitmesine engel olarak kendisine çevirmişti.
-"Ben gazi olmadım ama kahramanım. O yüzden güzel bir hediye istiyorum." Baekhyun anında kızarıp bakışlarını Chanyeol hariç her tarafda gezdirirken Chanyeol yüzünü kendisine çevirmiş ilk başta kızaran yanaklarını sonra burnunu en sonda dudağını öperek hediyesini almıştı.

SADECE SENİN İÇİNKde žijí příběhy. Začni objevovat