18.Bölüm

5K 238 1
                                    

Keyifli Okumalar! :)

Emir'den

O kadar sinirlenmiştim ki daha fazla kalp kırmamak adına evden çıktım. Zeynep'in kendini bu kadar umursamamasına sinirleniyordum. Ben düşüncelerle boğuşurken gelen mesaj ile olduğum yerde kalakaldım.

Gönderen: Bilinmeye Numara

Küçüğün elinden alınacak Emir Çınar. Biraz aklın varsa peşine düşmezsin.

İçimde öyle bir korku, telaş ve öfke vardı ki elimi yumruk yaparak sıktım. O kadar çok sıkıyordum ki tırnaklarımla bir bütün olabileceğini düşünmek çok da zor değildi. Büyük adımlarımla koşmaya başladım. İçimdeki korkudan dolayı ciğerlerime dolan soğuk havayı bile hissedemiyordum. Zeynep... Benim yüzümden ona zarar gelmesine izin veremezdim. Evin önüne geldiğimde Zeynep'i arabanın içine koyuyorlardı. Baygın gibiydi. ''Zeynep!'' diye bağırdım.

Adamlar beni gördüğünde daha hızlı davranıp yerlerine geçerken arabanın yanına tekrar koşup cama vurdum. ''Bırakın lan kızı! Zeynep! Aç gözünü!'' diye sürekli olarak bağırmaya başladım. Adamlar bir anda gaza basınca Zeynep'in bir kuş gibi ellerimin arasından uçup gittiğini hissettim. Arkasından koştum, koştum taa ki araba gözden kaybolana kadar. Arabanın plakasını almıştım ve bulacaktım. Bulmalıydım.

Şoförümüz Ali arabayı getirdiği gibi bir de ona patladım. ''Neredesin Ali sen! Etrafından insan kaçırılıyor ve ne sen ortadasın ne araba!'' Kükrememe karşılık Ali, başını eğip kolunu önünde birleştirdi.

Arabaya bindiğim gibi telefonu cebimden çıkarıp merkezden Selin'i aradım.

''Selin senden 06GH2... plakalı arabanın yerini bulmanı istiyorum'' dedim içimdeki volkan patlamasını biraz da olsun dindirmeye çalışarak.

''Ama komiserim şimdi-'' dediğinde sinir kat sayım zirveye yükselmişti.

Lafını kesip ''Başlatma diğer işlerine Selin! Senden istediğim şeyi bul'' diye Selin'e de kükredim ve telefonu kapattım.

Az sonra çalan telefonu yine kulağıma götürürken Selin ''Komiserim araç Gölbaşı'nın girişinde bulunmuş ama içinde kimse yokmuş'' dediğinde telefonu koltuğa atıp elimi direksiyona hızlı hızlı indirmeye başladım. Bağırmak, çağırmak, yıkmak istiyordum her şeyi. 

Arabayı Gölbaşı'na çevirdiğimde oraya bu hızla gitmek sadece 15 dakikamı alacaktı. Kesin arabayı değiştirmişlerdir, diye düşündüm ki bu çok olası bir hareketti. Telefonuma gelen mesajla, telefonu attığım koltuğun üstünden tekrar aldım ve mesajı açtım.

Gönderen: Bilinmeyen Numara

Anladığım kadarıyla aklın yokmuş.

Okuduğumda çıldırmamak için zor duruyordum. Yine direksiyona vururken ''Kimsin lan sen kimsin?'' diye bağırıyordum. 

Hızlıca mesajdan çıkıp tekrar Selin'i aradım. Zeynep'in telefonu, bir ihtimal yanındadır diye düşündüm.  ''05... numaralı telefonun sinyalini bul bana'' dediğim gibi telefonu tekrar kapattım. Yaklaşık 5 dakika sonra telefon yine çaldı.

''Komiserim, telefonun sinyali Gölbaşı'nı gösteriyor'' dedi Selin hızlıca.

''Tamam Selin. Bir gelişme olursa bana haber ver'' dedim az öncekine göre daha sakin ve ardından telefonu kapattım. 

Gölbaşına vardığımda hızlıca aracın yanına gelip hırkamın kollarını elime çektim ve polislerin yanına gelip ben de içerisine baktım. Arabanın içine kafamı soktuğumda bir bileklik dikkatimi çekti. Bu Zeynep'ten başkasının değildi. Bu adamlar Zeynep'i kaçırmıştı orası kesindi fakat bu işte kimin parmağı olduğu merak konusuydu.

ELMA ÇEKİRDEĞİ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin