Başlangıç.

29.2K 712 40
                                    

Pembe Düşler gazetesinin son sayısı şöyle diyordu;
Londra var oluşundan bu yana çeşit çeşit hovarda gördü. Ve kesinlikle onların zararlı olmadığını herkes biliyordu. Çünkü hovardalar, genç ve toydu. (Bkz. Dük Stone) Yaptıkları yaramazlıkları insanlara anlatıp hava atardı, kendilerini kadınlar için tehlikeli görürdü. Ne var ki artık zamparalar da vardı.
Zamparalar en beteriydi. Onlar küçük gönül eğlenceleriyle ilgilenmez, işi yokuşa vurmadan istediklerini alırdı. Erkeklerin dahi, tıpkı kadınlar gibi arkalarından konuştuğunu bilirdi ama umursamazlardı. Bir hovardadan en büyük farkları ise zeki olmalarıdır.
Mesela Anthony Cameron ve tüm o beyefendi görünümüne rağmen Colin Farrell birer zamparadır. Yine de Anthony Cameron listenin en ilgi çeken adayıdır. Yazar, size nedenleri sıralamayacak kadar bilinçli. Zira Sayın Dükü tanımayan yok, değil mi?
Her şeye rağmen, otuzuna merdiven dayamış Dük Cameron -hala- sezonun gözde bekarı, Dük Townsende aradan çekildiğine göre belki de bu sezon rakibi -daha genç- ve kibar Dük Farrell olur, ne dersiniz?


//merhabalar! yeni bölümlere yeterli ilgi oluştuğunda başlarız, muhtemelen hazirandan sonra düzenli yeni bölümler gelecek, merak etmeniz dileğiyle

Masum Şeytan Where stories live. Discover now