Kapitel 18

214 12 0
                                    

ZAYNS P.O.V

Cate sprang ner till vattnet och försökte dra med mig med, men jag höll mig till att gå. Jag hade saknat den här tjejen så otroligt mycket, hon är liksom hela min värld. Hon är allt jag någonsin velat ha. Hon gör mig till en bättre person, hon får mig att vilja upptäcka hela jorden, och med henne vid min sida.

Vi kommer ner till vattnet och Cate tar av sig skorna och jag gör detsamma, solen är påväg ner och knappt någon människa är här. Allt är tyst och det ända man hör är hur små vågor slår emot strandkanten och några fåglar lite längre bort.

Cate drar med mig ut i det ljumma vattnet och ingen av oss bryr sig om vi blir blöta om kläderna.

Jag skvätter vatten på henne och hon bakar bak.

"Zayn! You're making me all wet. Stop it"

Hon skrattar men blir direkt tyst när hon fattar vad hon egentligen sagt. Jag brast genast ut i skratt och hon blev generad.

" you sure I should stop ' making you all wet ' ?"

Jag tar tag i hennes hand och drar henne intill mig, hon är påväg att kyssa mig men istället så fäller hon mig. Vattnet omsluter hela mig men på något sett fick jag med mig Cate också.vi brister ut i skratt ännu en gång och den här gången drar jag in henne i en kyss.

" I'm gonna miss you so much "

Jag lutar pannan mot hennes och hon flätar in sina händer i mina, hon tar ett djupt andetag och blundar

" I'll be back and you won't even notice I was gone, it's just for a few weeks "

Ja men några veckor utan henne kommer kännas som år, jag kommer inte klarar mig utan henne vid min sida.

" but a few weeks without you is gonna feel like years "

Hon ler och skakar på huvudet, sedan lägger hon armarna på mina axlar och jag lägger mina på hennes höfter.

" I'm coming back, and I'm gonna miss you too, a lot. But it's not like I'm moving back to sweden again, right? "

Jag ler och hennes ögon glänser till av det sista som visas av solen, det blåser till och hon ryser. Det börjar bli lite kallt ut med tanke på att vi är genomblöta.

" you're right, but let's spend this last days together? "

Hon nickar och jag kysser henne, sedan tar jag henne i handen och börjar gå upp mot bilen. Vi tar med oss skorna som vi slängt i en hög lite längre upp på stranden.

" I love you Zayn, I really love you. I can't imagine another boy in my life. I love you so much "

Jag får gåshud av hennes ord och jag bokstavligt smälter inombords, den här tjejen tar verkligen ut det bästa i mig. Hon är bra för mig, nästan för bra ibland.

" aw, Cate I love you too. And you're the girl I want to spend the rest of my life with, you bring out the best in me and I haven't been this much in love ever. You're my world babe"

Jag vänder mig om och ser henne rakt in i ögonen, hon ställer sig på tå och kysser mig. Jag tar upp henne runt min midja ,utan att bryta kyssen, och sätter henne på motorhuven på min bil.

CATES P.O.V

Zayn är bäst, på riktigt asså. Han är den bästa man kan tänka sig och jag skulle aldrig vilja ha någon annan i mitt liv. Denna kille är underbar.

Han drar med händerna längs min rygg medan han kysser mig intensivt och sjukt bra. Kyssas kan han verkligen göra. Vi bryter isär och jag ler, han tar min hand och öppnar bil dörren åt mig. Jag skrattar till.

När vi kommer utanför mig så följer han med mig upp, han går med armen runt mig och det var bra att jag lämnade mobilen hemma idag annars hade den varit sönder nu.

Jag öppnar dörren och Zayn stänger den, jag går raka vägen in och tar en handduk, en till mig och en till Zayn. Han kysser mig igen och tar av mig tröjan, vi går in på toaletten och tar en dusch tillsammans.

Han tar av sig sin tröja och hans muskler har blivit, om möjligt, ännu snyggare. Sedan tar han av sig resten av kläderna medan jag gör detsamma. Vi kliver in i min dusch och sätter på varmvattnet. Han kollar på min kropp och jag blir generad, men tror inte det syns för det är rätt mörkt på min toalett.

Det är skönt att vi inte behöver ha sex varje gång vi är nakna, som med Erik. Hade han och jag duschat hade det blivit sex på en gång. Med Zayn var det annorlunda jag tror han fattade att jag inte va på det humöret och det är skönt. Dock hade det inte gjort mig något men jag ville helst bara ta en dusch och han fattade det.

Vi sitter i min soffa och jag ligger i hans knä, typ med huvudet på hans mage och kan känna varje andetag han tar. Jag tror han somnat till och med, jag kollar på klockan och den är strax över 11 jag kollar min telefon och får samtidigt ett sms från mamma.

From Mamma: hej gumman, tänkte bara kolla med dig vilken tid du kommer på fredag? Var det 16:45 eller 14:45 kommer inte ihåg. Puss

To mamma: hej, kommer med flyget 16:45, ni möter mig väll vid Arlanda?

Jag la ifrån mig telefonen på bordet bredvid mig, Zayn la sin hand på min axel och han sov alltså inte.

" should we maybe go to the bed and sleep? "

Jag nickade bara och satte mig upp sen drog jag av mig tröjan jag bara hade på mig och sjönk ner under täcket, Zayn gjorde likadant och la sig sen och skedade med mig. Jag somnade tills hans andetag och jag kände mig så trygg i hans famn, det var här jag hörde hemma.

____________

HOPPAS NI GILLADE KAPITLET OCH VET ATT DET VAR LÄNGESEN, MEN DET ÄR MYCKET I SKOLAN JUST NU.

GILLA Å KOMMENTERA FÖR MERA KAPITEL NI ÄR BÄST SÅ NI VET❤️❤️❤️❤️

Is it just me? || Zayn MalikWhere stories live. Discover now