Kapitel 17

231 10 2
                                    

CATES P.O.V

Det hade gått veckor sen jag pratat med Eric och Zayn, båda två hade smsat och ringt mig minst 3 gånger om dagen. Jag hade försökt undvika de i skolan så mycket som möjligt och Eric hade varit väldigt upprörd och arg de senaste dagarna. Zayn hade hela tiden försökt pratat med mig men jag hade bara låtsats att jag inte hört.

Jag ryckte till när jag hörde den högljudda rast klockan ringa för sista gången på ett tag, det var bara några dagar kvar till Julafton. Lovet hade börjat och jag skulle iväg till Sverige för att fora julafton med min familj. Troligtvis så stannade jag ända till efter nyår, men inget var planerat.

Jag tog ut de grejer jag behövde för att sedan styra mina steg ut från skolan för sista gången det här året. På vägen ut mötte jag Zayn som gick och pratade om hur storslagen fest han skulle ha på nyår och hur han hade bjudit alla "Coola". Han kollade in i mina ögon när jag gick förbi honom och jag kollade in i hans. Jag log lite och han gjorde detsamma. Jag kollade bort och jag kunde känna hans blick bränna i ryggen på mig, jag kollade bak en sista gång sen gick ut från den stora entrén.

Jag fick en klump i magen av att veta att jag inte kommer kunna se Zayn varje dag för 3 veckor. Han var ändå en av anledningen till att jag faktiskt gick till skolan. Jag vet att jag borde berätta för honom hur jag känner, att jag faktiskt tycker om honom och att jag faktiskt är galen i honom. Han behövde få veta.

Jag stannar mitt utanför skolans stora byggnad och kan skymta Zayn komma ut ifrån skolan. Jag skyndar på mina steg emot honom, han kollar frågande på mig men stannar. Han ler och jag ler ännu mera. Jag kastar mig om honom och kysser han.

" I've missed you so much and I need to kiss you before I leave "

Han drar sig undan, och skakar på huvudet.

" Cate, don't you see? You can't control my life. If you don't want me just please tell me. I can't do this anymore, it's too hard. I love you, but if you don't feel the same about me, then I need to let go of you"

Orden var som ett hårt slag i magen, jag lutar mig bara fram och kysser honom. Det är han jag vill ha och bara han, ingen annan. Jag vill ha honom, Zayn är det ända jag vill ha.

" I want you, I want you more then anything on this earth. "

Han ler och lägger en arm runt mig sen går han mot hans bil, den är svart och rätt så stor.

" but why did you wait so long to tell me? "

Frågan jag har tänkt på i flera veckor nu, varför har jag inte sagt till han.

" I needed to think and see which one of you and Eric i missed the most and Zayn I can't get you out of my mind! "

Han öppnar dörren till mig och jag hoppar in, han går runt och hoppar in han med. Vi åker ifrån skolan men han åker förbi min lägenhet och vägen hem till honom.

" What are you doing on christmas? "

" I'm going to sweden in 2 days, i haven't seen my family in a year and I miss them."

Han kollar på vägen och svänger in till stranden.

" oh, and when are you here again? "

Jag rycker på axlarna och solen träffar hans hår.

Han tar tag i min hand och drar mig intill han,jag sätter mig gränsle över honom i sätet på hans bil. Gud vad jag saknat denna kille, han är verkligen världens bästa. Han drar med handen längs min rygg och jag ryser till, det är helt tyst och det är inte ens pinsamt att ingen säger något, det är bara skönt på något sätt.

_________

Okej vad tycker ni? Rösta å kommentera om ni tycker jag ska fortsätta ❤️

NI ÄR BÄST BARA SÅ NI VET!!!!❤️❤️

Is it just me? || Zayn MalikWhere stories live. Discover now