Kapitel 19

101 4 1
                                    

CATES P.O.V

När jag vaknade igen var Zayn inte längre bredvid mig och det kändes så tomt. Tanken på att jag skulle lämna han och åka hem till Sverige igen om några dagar kom spökande och lämnade kvar en klump i magen på mig. Jag ville inte lämna Zayn, inte nu. Jag behövde ju honom. Men vi skulle nog klara det, iaf någon vecka.

__

Flygplatsen var enorm och eftersom att det var jätte mycket säkerhetskontroller skulle Zayn och Sasha bara släppa av mig vid entrén. Det skulle kännas så tomt utan dem vid min sida varje dag, men som sagt det är bara för någon vecka. Dessutom hade jag inte träffat min familj i Sverige på ganska länge så det ska bli kul att träffa dem igen, jag saknade min mamma och mormor enormt mycket. Jag vet att jag inte har så mycket tid kvar med min mormor därför kommer jag försöka träffa henne så mycket jag kan när jag är hemma. Hon är snart 78 år och jag antar att hon har många år kvar, men ingen vet. Allt kan hända.

Zayn parkerade bilen och stängde av motorn, mitt flyg gick om 2h och det var bra att vi var i tid. Men det skulle bli dom längsta 2h i mitt liv.
Det värsta var nog resan hem, att sitta på ett flyg i 9 timmar är inte det roligaste. Och då var jag inte ens utanför USA, utan jag mellan landar i new york och sen 9 timmar till hem till Sverige.

Jag gick ut och Zayn tog ut mina väskor från bilen, Sasha kollade upp från sin mobil för första gången på hela resan. Jag suckade djupt och drog in henne i en kram, jag skulle verkligen sakna att bo bredvid min bästavän.

"I'll miss you so much, say hi to your mom from me, and be safe. I love you"

Hon viskade det i mitt öra och det fick mig att rysa, jag skulle sakna de så mycket.
Jag drar in henne i en ännu hårdare kram och lägger mitt huvud på hennes axel och drar in hennes lukt i mina lungor. Några tårar hade börjat rulla ner för mina kinder och detsamma hände på Sasha.

Zayn tog min hand och drog in mig i en kram, han kysste mig på pannan.

" don't forget to call me as soon as you're in New York and when you're in sweden. Okay? I love you so much. Be safe and I'll call you everyday. "

Jag ler och lämnar blöta märken från mina tårar på hans tröja. Jag kollar in i hans bruna alldeles underbara ögon och för våra läppar bara några millimeter ifrån varandra.

" I'll call you everyday, I promise! I love you so much Zayn"

Jag viskar det emot hans läppar innan jag för de till mina och kysser han med all passion jag har. När vi är klara drar jag in honom i ännu en kram och låter den vara. Sasha kramar oss båda där vi står och vi lägger armarna om henne också, där står vi och kramas i 5 minuter innan någon säger något.

" okay at least I'm not moving back to sweden. I'll be back before you knows it. And ill bring some Swedish candy with me. "

Vi alla små skrattade lite innan vi släppte varandra och jag gick in mot flygplatsen. Vände mig en sista gång för att möta deras blickar innan de hoppade in i bilen och började rulla där ifrån.

-

Jag hade hamnat bredvid en pratglad tant hela vägen till new york. Hon pratade hela tiden och eftersom att jag inte hade så mycket annat att göra pratade jag på med henne. Det visade sig att hon också var svensk och att vi skulle åka samma flyg från new york till Sverige sen också.

" vi får väll hoppas på att vi hamnar bredvid varandra igen sen. Dock är det ju en resa under natten så vi får väll se om jag somnar mitt under en diskussion. "

Hon hette Berit och hon strök mig på armen medan jag tog ner mitt handbagage från hyllan ovanför oss. Jag hjälpte henne ner med sin packning och sen gick vi ut från flyget.

Flyget skulle inte gå förns om 1h så jag och Berit insisterade på att ta något att äta ihop.

"Ursäktar du mig en sekund bara? Jag måste ringa min kompisar bara. Han ville veta att jag var i trygghet och att allt gått bra fram hit. "

Hon nickade och log emot mig medans hon gick in en souvenir shop alldeles intill oss.

" hey babe , how was you're flight? "

Zayn lät trött och gäspade mitt under meningen.

" it was great actually. I met this old lady, she's also from sweden so we have the same flight back home to and we were just about to get some food, how are you? You sounds tired"

Berit kom ut ifrån affären med två nyckelringar i handen, på de var frihetsgudinnan.

" okay, say hello from me then. Yes I'm kind of tired. I don't know if I can be without you for so long. I mean it's barely been 12 hours and I'm already missing you like hell. "

En värme spred sig inom mig, som alltid när Zayn var söt och romantisk.

" you'll be fine. Just be around your friends and do crazy stuff. Okay not to crazy and if any girl tries to flirt with you just give they my number and I'll deal with it. Okay? I need to go but I'll call when I'm in sweden. I love you so much"

Han skrattade och sen la han på.

"Så hur är det med din kompis då? "

Hon ändrade tonläge på kompis och kollade på
mig med en blick som fick mig att skratta lätt.

" Haha, det var bra med han. Jag skulle hälsa från honom "

Hon log och kollade sig runt, sedan pekade hon mot ett café och jag nickade.

När vi ätit upp det vi beställde var det bara 20 minuter kvar innan vi skulle gå ombord på vårt flyg och tro det eller ej. Vi hamnade faktiskt bredvid varandra då med.

Flygresan hem var tyst och bestod mest utav snarkningar, både jag och Berit somnade nästan på en gång när vi satt oss på flyget. Jag vaknade när vi skulle landa så jag satte på mig bältet och väckte Berit. Hon log, hennes leende spred sig ända upp till ögonen.

" här jag köpte det här i new york, det är bara en nyckelring men jag hoppas att du inte glömmer bort mig. Du är en otroligt vacker ung kvinns och jag hopppas att det kommer gå riktigt bra för dig i ditt liv. Var lika öppen sol mot mig och Gud kommer vara på din sida. "

Hon la den i min hand och ett leende krossade mitt ansikte. Berit var så himla snäll och hennes händer var lena när hon höll kvar sin hand i min.

" tack så otroligt mycket, jag kommer aldrig glömma dig. Tack så jätte mycket för en troligt minnesrik resa och må turen vara med dig "

Vi log mot varandra innan vi ställde oss upp för att gå av planet.

_________________

Japp tusen år sen men är ni ens förvånade? Haha skriver när jag har lust men ska försöka skrivs oftare! Ser nu art jag har 6K läsare och det är otroligt haha. De första kapitlen är lite flum men jag hoppas att de blir bättre å bättre. Vi hörs! Hoppas ni har en as bra dag.

Gilla/kommentera för mer kapitel.
Ni är bäst.

Is it just me? || Zayn MalikWhere stories live. Discover now