Kapitel 4

440 13 0
                                    

CATES P.O.V

Dörren öppnades och jag hade flugit ifrån Zayn och hans mjuka läppar på mindre än en halv sekund. Mina armar blev kalla där Zayns varma händer just hade varit. Jag hade kysst Zayn, jag gillade de. Det va inget jag kunde göra ogjort nu, om Eric hade sätt det så vet jag inte vad jag skulle gjort.

Jag kollar skräckslaget mot hallen, men ingen syns till vid dörröppningen in till vardags rummet. Jag kan andas igen och ställer mig upp och går dit för att hitta en tom hall, dörren stod på glänt och jag hör någon fumla med nycklar utanför. Jag öppnade dörren och får syn på den gamla tanten som bor granne med mig.

" I'm so sorry, I'm so old. Wrong door"

Hon ler mot mig och hittar rätt nyckel och låser upp sin dörr med ett klick ljud. Jag kastar en blick på klockan i trappuppgång 20 i 4. Vas gjorde hon ute nu?

" oh, its okey. I guess I should lock the door. "

Hon ler och smiter in till sin lägenhet, jag stänger dörren och vrider om låset. Eric och Sasha får plinga på. Får förklara att den flummiga tanten va på väg in till mig istället för till sig.

Zayn kollar frågande på mig när jag kommer in, men jag ignorerar det och forsätter vidare till fönstret. När jag kollar ner får jag syn på Sasha och Eric som står och röker och snackar med några andra från skolan. Någon av dom säger något och Sasha viker sig på mitten och är på väg att lägga sig ner på marken. Jag ler åt henne som ett fån och kommer på att Zayn sitter i soffan precis bakom mig.

"Where are they?"

Jag sätter mig ner bredvid Zayn igen och hans ögon är så vackra.

"They are down there and speaking with some people"

Jag pekar ner emot parkeringen igen, sedan sätter jag mig bredvid Zayn igen.

"You know Eric isn't good for you, he treats you like an asshole"

Jag blir förvånad, men jag kan se att han är rätt full. Jag kan inte undgå att bli lite lätt irriterad, han vet ingenting om hur Eric behandlar mig.

"And you know how he's treating me cause?"

Han suckar och reser sig.

"Forget that, it's not gonna matter anyway"

Han fortsätter ut till hallen, jag reser mig och går ifrån soffan till honom. Jag tar tag i hans hand och han vänder sig om, våra ansikten är så nära varandra nu.

"If you're saying anything about what happened when they were gone. I'll kill you, you understand? I was drunk"

Han kollar mig rakt in i ögonen och ett litet leende sprider sig över Zayns läppar. Läpparna jag just kysste.

Han är så irriterande!

"You know, you do things when you're drunk that you don't dare to do when you're sober"

Vad i? Jag vet att jag ljög, för jag älskade det. Det va helt fantastisk. Just nu vill jag både kyssa honom och slå han hårt. I ansiktet, with a chair!

Han tar på sig sina skor och jacka innan han öppnar dörren och går ut. Han sa inte ens hejdå, han bara gick. Säger han något till Eric så vet jag inte vad jag ska göra.

Jag va så förbannad, jag gick runt i min lilla lägenheten överallt. Började tvätta bort sminket. Fast bestämde mig att ta en dusch istället.

Det kalla vattnet känns så skönt på min varma kropp och jag känner mig mycket piggare och det känns som all sprit gjort sitt.

När jag kommer ut från duschen har jag fått ett meddelande av Sasha.

"Eric went home, or went to a party. Don't know. Call me"

Jag suckar och orkar inte bry mig, vill helst bara lägga mig i sängen. Klockan har börjat närma sig 5 på morgonen.

Men jag ringer Sasha ändå.

"Hey"

Hon låter död, precis som jag.

"Can we speak tomorrow? I'm like dead right know"

Hon mmh:ar och lägger sedan på. Jag lägger mobilen på bordet bredvid sängen och somna nästan på en gång när jag lagt mig ner.

_______

Ledsen för kort kapitel, men de är iaf något. Hoppas ni gillade det så syns vi snart igen :)

Is it just me? || Zayn MalikUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum