Kapitel 3

510 13 2
                                    

CATES P.O.V några timmar senare

"I've got the alcohol"

Jag hör hur ytterdörren smälls igen och några minuter senare kommer Eric och Zayn in i mitt vardagsrum. De spred hela rummet med glädje.

När ingen av oss hade varken lust eller ork att gå på en klubb idag så hade vi bestämt oss för att ha en kompis kväll. Då vi dricker oss fulla och antagligen hamnar vi i djupa diskussioner. Det är något vi brukar göra ibland, och de va länge sen nu!

"Okey, let's start with the bottle thing."

Flaskan går ut på att en snurrar en flaska och den som den pekar på får lov att berätta en sanning och dricka en snaps.

Sasha tar tag i flaskan och vi bildar en ring runt den på golvet. Belysningen är svag och i bakgrunden kan jag höra Ed Sheeran spela I see fire på låg volym.

-

Flaskan stannade på Eric, han tar tag i det lilla glaset och sveper innehållet.

"Okey, I really love Sasha's eyes. They're so pretty."

Mitt leende tonade bort och Sasha stirrar skräckslaget på Eric. Zayn verkar inte fatta något men kollar medlidande på mig där han sitter mitt emot mig.

Eric vänder inte ens blicken mot mig.

"Oh come on, I have already told you everything you didn't know. What els should I say?"

Det Eric sa va troligtvis sant, men ändå. Av allt så säger han att sashas va de.. Han tar tag i flaskan och snurrar den, den stannar mot mig.

Fuck...

Jag börjar med att tömma det lilla glaset jag har framför mig. Tänker och kollar på Zayn, och jag fick nyss en idé. Jag skulle göra Eric avundsjuk.

"Jahop, my secret is that I love your hair Zayn! It's so fluffy and I really like the color, it match your eyes perfectly!"

Jag ler vänligt mot honom och om jag tyckte han såg frågande ut nyss så skulle ni bara sätt han då. Han kollade blygt på mig innan han log, Eric harklade sig och sa att han behövde gå på toa. Fast ärligt, varför skulle jag må dåligt när han gjorde exakt samma sak?

-

"I need to smoke, Zayn are you following?"

Eric gick mot ytterdörren men Zayn satt kvar, jag va inte heller så sugen på en cigg nu så jag ruskade också på huvudet. Men Sasha reste sig och efter några minuter stängdes ytterdörren.

"Are you ok?"

Zayn flyttar sig närmare mig på soffan och våra ben nuddar varandra. En stöt for igenom mig likt blixtrar. Han fångade min blick och jag nickade bara, jag va okej. Faktumet var att jag aldrig hade mått bättre. Jag stirrade in i Zayns kastanjebruna ögon och han va så vacker. Hans hår låg perfekt, jag flyttade mig närmare hans ansikte.

Han vände sig emot mig mera och våra ansikten va bara några centimeter ifrån varandra. Jag blickade ner på han läppar. Han tog en hand bakom min nacke och våra läppar möttes. Det va som att ingenting annat betydde något, för just nu va jag vid Zayn.

Vänta va? Jag va vid Zayn och allt va så fel, så fruktansvärt fel. Men på samma gång så jävla rätt. Jag visste att jag inte borde göra det här, men ändå så fortsätter jag.

Jag vet inte om de va för att jag va full eller inte, men en sak va säker. Jag älskade det!

______

Okey, så de va ett kort kapitel. But I really have to sleep now! Så godnatt, ha de bra! Och hoppas att du gillade de!!

:D

Is it just me? || Zayn MalikWhere stories live. Discover now