Kapitel 11

480 17 2
                                    

ERICS P.O.V

Inte en sekund av den här dagen släppte jag Cate med tanken, hon var det ända som ploppade upp i huvdet på mig och det gjorde mig galen. Jag kunde inte konsentrera mig på matteprovet för allt jag tänkte på då var hur vacker hon var när hon skrattade, hur hennes ögon lystes upp och hur hennes leende gick upp till ögonen och formade små rynkor på sidan, hur hennes smilegropar bara såg ut att bli djupare och finare för varje gång hon skrattade. Hur mycket mer jag föll för henne varje gång hon skrattade. Ljudet av hennes skratt var som musik, och det var de vackraste ljudet jag någonsin hört.

Jag kunde inte ens äta på lunchen, hade ingen aptit och jag behövde prata med Cate. jag suckar för mig själv och sätter mig ner vid ett av borden ute på skolgården. Jag tog upp mobilen och gick in på Cates kontakt, skulle jag ringa? Hon såg rätt sliten ut i morse, hon sover nog nu. Det är bättre att vänta tills senare, när hon mår bättre och vi kan prata ut.

" Eric, come on. It's just a girl, I bet you can have who ever you want!"

Ric sätter sig mittemot mig, det va inte precis det här jag behövde. jag behöver någon som stöttar mig och säger att "hon kommer ångra sig och att allt blir bra ska du se". Men nej, sånna människor är de svårt att hitta i den här cp världen.

Jag säger inte ett ord utan reser mig bara och går därifrån, den killen drar ofta till sig trubbel och han är bra på att starta bråk. Jag är verkligen inte på humör för att varken bråka eller snacka med honom. Jag hör hur han kommer små springandes bakom mig.

"Eric, come on. You know...."

Jag orkar inte stå ut med honom idag, jag orkar inte med människor idag.

"No, it's not "just a girl". She's the love of my life. And I don't care what you think, but she's the girl I want to spend the rest of my life with. So just leave me alone now!"

Ric bakar fort undan och sätter upp händerna som försvar framför sig, han nickar och mumlar fine och går vidare. Alla runt omkring hade slutat prata och kollade upp på oss, jag vänder mig om och ser Sasha stå några meter bort och kollar på mig.
Hon börjar gå emot mig och drar med mig bort ifrån folkmassan.

"Eric, what has happened?"

Jag kollar förvånat upp på henne, vet hon inte om att vi gjort slut.

"She dumped me"

Det är allt jag får ut och sen brister jag ut i tårar, Sasha tar mig i sin famn och strycker mig längs ryggen.

" it's going to be okey, she will realize that she loves you"

Jag snyftar och håller om Sashas lilla kropp med mina armar. Jag är mycket längre än henne så de lär se lite roligt ut, hon når bara upp till min hals. Jag lägger hakan på hennes huvud.

-

Zayns P.O.V

Jag hade inte hört ifrån Cate på 3 dagar och jullovet närmade sig med stormsteg. Jag antar att Cate åker hem över jullovet och firar jul med hennes familj hemma i Sverige.

Jag höll telefonen med hennes nummer uppe och visste inte riktigt om jag skulle ringa eller inte. Hon kanske tycker att jag tränger mig på? Hon kanske inte ens vill ha mig, utan vill ha tillbaka Eric. Det är klart hon vill tillbaka Eric, jag måste hitta ett sätt att visa henna att jag är den rätta och att jag kan behandla henne bättre.

Precis när jag ska ringa henna ringer någon på dörren, jag hasar mig upp ur min svarta skinnsoffa och går till dörren. Jag har på mig ett par gråa mjukisbyxor och en vit T-shirt och en simpel svart kepa.

När jag öppnar dörren står Cate genom blöt, från topp till tå där. Jag ger henne en gest att stiga på och hon kliver in. De droppar från hennes hår och hon börjar ta av sig sina skor.

" have you walked here? "

Hon nickar och skakar, hon måste frysa väldigt mycket med tanke på hur hon ser ut och att klockan är halv elva. De är inte precis varmt nu i december.

" oh, sweetheart you're shaking. Take a shower and warm yourself up. I'll give you some clothes."

Hon ler och går in till badrummet som är precis vid hallen. Jag går till mitt sovrum och tar fram ett par mjukisbyxor som är lite för små så att de ska passa Cate och sen en svart tröja. På vägen till badrummet tar jag en handduk också och så går jag in i badrummet. Och glömde knacka på.

Cate står där inne i bara trosor och bh och skriker till för att jag råkade skrämma henne. Jag beundrar hennes kropp för en stund och ger sedan henne kläderna och handduken.

"Shit I'm so sorry, should've knocked"

Hon ler.

"You scared the hell out of me. But I'm freezing so I'm gonna take the damn shower now. Thanks for taking care of me. Again"

Hon kliver in i duschen och jag går ut till köket och börjar känna mig lite hungrig. Det är lördag imorgon så jag behöver inte sova än på ett tag.
Jag tar upp telefonen från soffan och ringer och beställer varsin pizza till mig och Cate. Antar att hon kommer stanna över natten.

-

Jag är jätte ledsne över att denna uppdatering tagit så lång tid. Men dr sista inlösningarna och proven skulle varit inne i fredags så senaste veckan har varit ett helvete.
Sista söndagsångesten 2014 idag då. Och bara en vecka kvar i skolan, och 3:de advent idag.
Hoppas ni mår as bra så hörs vi!!

Puss, gilla och kommentera för mera kapitel! ❤️

Is it just me? || Zayn MalikWhere stories live. Discover now