Kapitel 13

417 15 2
                                    

ZAYNS P.O.V
Jag vände mig om och kollade över på Cate hon verkar också ha vaknat. Varför kom hon igår? Och vad hade hänt mellan hon och Eric på sista tiden. Jag trodde saker höll på att bli bättre mellan de och att de nästan hittat tillbaka. Och sen så kommer hon hem till mig sent på kvällen och vi har sex. Det är något som får stanna mellan oss tills vidare. Det är nog bäst så.

Cate vänder sig om emot mig och kollar in i mina bruna ögon. Ett leende gömmer sig på hennes läppar och hennes ögon är otroligt fina. Jag drar en hand längs hennes hår och hon ryser till.

" why are you here with me today? I thought you and Eric were something again. "

Jag viskar det lite lätt och hon bryter våran ögonkontakt. Kanske inte var den bästa frågan och kanske inte bästa tidpunkten att fråga det. Men jag behövde veta om jag bara var ett one night stand eller om det här kunde bli något.

" yeah, I thought so too. But yesterday we should meet at this club and I saw him with another girl and I called him but he just ignored me, he putted me on mute.."

Så då gick hon till mig för att hämnas, eller vad? Jag orkar inte med att bli playad av flera tjejer. Om hon inte vill att vi ska bli något mer än vänner ska hon nog sluta ge mig alla dom här konstiga signalerna.

"Okey, but why did you went to me?"

Hon kollar in i mina ögon och hennes ögon glänser. Jag vill bara kyssa henne igen, jag vill ha henne, hennes kärlek, hennes fingrar i mitt hår, hennes strumpor i min soffa, hennes kläder i min garderob. Jag vill ha hela henne. Jag tror jag blivit totalt kär i henne. Jag tror jag till och med älskar henne.

" Because, you're a good listener. And you understands me, and I kinda like you."

En rodnad sprider sig längs mina och hennes kindben. Det låter så lätt när hon säger det, att hon bara kan säga det så där. För mig skulle det ta flera minuter. Jag beundrar hennes sätt att få allt att låta så lätt.

"You.. Ehm kind off like me?"

Hon sätter sig upp och nickar, och viskar fram ett 'yeah'. Det här var det värsta, vad skulle jag säga till henne? Att jag tyckte om henne?

" why? Is that so hard to understand?"

Jag sätter mig upp bredvid henne och lägger en slinga av hennes trassliga hår bakom hennes öra.

"No I wasn't see that coming, that's all. But Cate, I kind off like you too."

Och där va rodnaden igen, vem bryr sig egentligen?

"Oh, wait don't make this so big. I said I kind off liked you. That doesn't mean I don't like Eric anymore. But can we do something that make me forget about him? Just for the moment, please!"

Jag nickar åt henne och böjer mig fram för att kyssa henne. Men hon backar undan och ställer sig upp. Vad gjorde jag fel? Tjejer har verkligen otroliga humörsvängningar.

" no your fool, something that makes me forget about him. And he always kissed me like that."

Hon slår till mig på armen och släpper ut ett litet skratt, jag ler åt hennes barnslighet. Sedan tar jag tag i hennes hand och drar ner henne så att hon ligger på sängen igen. Jag lägger en hand på hennes mage och kysser henne. Hon sluter ögonen. Vi bryter i sär och min mobil plingar till.

" did he kissed you like that then?"

Jag viskar ut det på hennes läppar och hon drar ner mig och kysser mina läppar igen. Gud vad jag älskade denna tjejen.

Is it just me? || Zayn MalikWhere stories live. Discover now