Capitolul 16: Scopul e darnic dar viata e amara.

521 16 12
                                    

Inainte sa postez capitolul vreau sa va spun ca Dreams_Love nu a putut posta asa ca m-a trimis pe mine sa postez.Sunt o prietena de'a ei.Sa imi spuneti daca va place ce scriu. 

Cheful de adrenalina s-a asternut in dimineata aceea.Mai am doua saptamani pana la facultate.De ce sa nu mi le petrec ca atare?

Am mers cu putina lene spre bucataria incapatoare.Cafea,cafea,cafea!Baiatul asta nu a auzit de cafea?Peste tot doar ambalaje de Snickers si pungi de Chio sa vezi ce bataie ii dau.

Am renuntat la cafea asa ca m-am dus spre frigider, am luat niste nutella.Acum unde naiba gasesc painea?Am cautat cam 10 minute dupa painea aia idioata si parca si aia a disparut in cer.Nici puterile nu pot aduce painea aia.Aaa uite’o!Ce naiba cauta pe balcon?

Am luat painea sperand sa nu fie mucegaita si marea mea mirare e ca nu era.Am pus nutella pe paine si am mers spre mustaciosul meu.Nu ca ar avea mustata.

Am inceput sa il iau cu frumosul sa se trezeasca dar nici de al dracu nu reuseam.M-am asezat frumos pe el si am inceput sa tip „Trezirea” in timp ce ii dadeam cu palmele peste fata.Cand s-a ridicat in picioare si a intrebat „cine arde” eu stand pe burta lui am cazut foarte frumos pe jos.Nu stiu cum si nici nu vreau sa mai incerc.

Noroc ca micul dejun era pe masa.I-am spus ca am adus sa mancam.El a luat o felie si mi-a dat sa pap prima bucata ca un copil mic.Am luat si eu o bucata de paine si i-am dat si lui.Am mancat asa tot ce aveam in farfurie.Ne-am sarutat timid o data si am inceput sa facem planul despre ce vrem sa facem astazi.

-Ai innebunit?Bungee Jumping?!

-Hai mai!O sa fie foarte funny!

-Nu vreau sa mor! Nici mort!

-Niall,dragule, asta nu are sens.

-Nu vreau si punct.

-Esti sigur ca vrei sa imi zici un „nu” ?

-Total.

Viata lui.Decizia lui.Am luat bagheta de sub pantalonii mei [da am dormit in lenjerie.Problem?] si i-am facut o magie.Va fi cea mai tare broasca care face bungee jumping.

-Mac Mac!Fa-ma uman!

De cand dracu face o broasca „mac mac?” ops.Cred ca am gresit vraja.E asta e.

M-am imbracat si cu cea mai mare lene ca sa ma duc la etajul meu si sa ma schimb am pornit pana la usa cu micuta broscuta in mana.

-Promiti ca ma asculti si ca facem Bungee Jumping?

-Nici mort.

-Ukey.Se pare ca va trebui sa mai ramai asa ceva timp.

-Bine,Bine fie!Fa-ma la loc acum!

Am schitat un zambet si cu o vraja l-am facut la loc.Mergea si sa il sarut pentru ca e broscoi dar nu cred ca se punea pentru ca macaia.

Inger din viitor [One Direction-Fan fic]Where stories live. Discover now