Capitolul 2: Te vreau langa mine!

824 25 22
                                    

Capitolul 2 

 

Cerul plin de raze luminate se face vazut pe micul geam.Aceasta imagine imi aminteste de tata...A plecat acum 4 ani fix.De atunci nimeni nu stie ce s-a intamplat cu el..dupa divort....Eu am fost lasata mamei iar din spusele acesteia fratele meu a fost dus la tata.Nu am apucat sa vad cum arata acest frate..Nu am apucat sa vad nici macar figura tatalui meu.Eu am fost oarba cand eram mica.Acum 3 ani am facut o operatie pentru a ma putea vindeca.Tot ce puteam auzi era faptul ca mama mea plangea indens cand a aflat ca nu mai este copilul.Nu stiam nimic de el.Data nasterii lui mi-a ramas imprimata in minte: 29 august.Asta s-a intamplat cred acum 19 ani.

Cum de stiu asta?Am avut un vis in care am aflat.Si am aflat si cine a luat copilul, dar mai bine nu ii pun mamei in cap toate poverile.Stiu ca nu vrea sa se mai vorbeasca despre asta.Eu am facut scoala acasa si acum nu merge sa ma dau la scoala.Niall era un prieten de familie si chiar daca nu ne vedeam, puteam imaginea cum arata dupa cum canta.Canta ca un inger.Cand l-am vazut arata superb.Era imbracat frumos iar parul ii era in sus.Ochii mei albastrii nu se asemanau cu ai lui, ai lui erau intensi si se putea vedea ca mai avea putin si plangea..

****Amintire****

-Mama, vreau sa il vad pe Niall!

-Bine, scumpo, ma duc sa ii spun sa vina.

A iesit de acolo.Cand a intrat se putea vedea teama pe care o avea in ochi dar cand m-a vazut zambind larg a inceput sa zambeasca.

-Esti dragut!Dar ai nasu' rosu!

-Hah..Sunt racit...

Am stat sa vorbim.El ma privea in ochi la fel de intens ca mine.Nu imi pasa de altceva decat sa vorbim si in sfarsit pot invata la chitara!

****Sfarsit****

Am vrut sa invat la chitara.Inca am acest vis.Dar s-a indeplinit, acum cant la chitara dar am pierdut chitara.ANKWARD MOMENT.

Ah uite’o!

Am inceput sa cant Little Mix- Change your life.

L-a sfarsit de asta o gramada de imagini au aparut in capul meu, dupa care am lesinat.

M-am trezit intr-un loc alb.Eu eram imbracata intr-o rochie..si aveam aripi?Eram niste aripi frumoase si mari.In fata mea a aparut un fel de bagheta de lemn.Aceeasi bagheta de lemn ca acum ceva timp.Ca atunci cand am vazut pe mama mea fara copil, si pe infractorul care l-a luat pe fratele meu.Am desenat in aer un scaun.M-am asezat.Dupa care am desenat.Am desenat un colaj ca cel de la filme.Si mi-a aratat un filmulet.Mai exact locul in care ma aflam acum pe pamant.

Eram intr-un pat de spital.Cu mama si verisoara mea langa mine.Imi pare rau ca nu e Niall aici..Dupa am desenat inca o imagine si am spus sa mi’l arate si pe el.Statea si glumea cu acei baieti.Cand am vazut asta parca ceva in corpul meu se rupea.O farama de prietenie cu Niall.

Am desenat o usa.Am plecat iar pe pamant.

M-am trezit.Mama plangand m-a imbratisat si am luat’o si pe verisoara mea mai mica in brate.

-Mama...Niall stie?

-Da, de ce?

-Nimic.Doar am intrebat.

Doctorii m-au lasat sa plec abia maine.Nu e prima oara cand patesc asta si vor sa vada daca e grav.Am cerut ca mama sa imi aduca laptop-ul.Mi l-a adus si m-am pus pe youtube.Am vrut sa gasesc videoclipuri cu acei baieti.

Sincera, e prima oara cand il folosesc si pot spune ca sunt varza.Mama mi-a spus cum [laptop-ul ei].

Am cautat cu chiu cu vai si am gasit.Erau destule.Deci au admiratoare nu gluma.

Dupa ce am stat 4 ore doar urmarind ce au facut, m-am pus iar bine mersi si m-am relaxat in acel pat neconfortabil.Mi-as fi dorit sa ploua.Iubesc ploaia.

Cum am zis asta, a inceput sa ploua, dar nu acel gen de ploaie care l-am vrut eu, ci ploaie cu fulgere.Printre acele fulgere am vazut o fata.Era parca o fantoma.Dar parea nevinovata.

Am continuat prin a nu ma mai uita la geam.M-am uitat la ceas.Uf!Ce as vrea sa se faca ziua de maine si sa plec de aici.

Imediat cum am zis asta ceasul si-a schimbat ora in 7. 7 dimineata.

-V-ati trezit deja domnisoara?spuse doctorul care intra la mine

-Da?

-Mama dumneavoastra este aici si avand in vedere rezultatele de la analize nu aveti nimic...grav...

Ultimul cuvant l-a spus mai mult pentru el dar am putut auzi.

-Cum adica..grav?

Capitolul 2 a sosit!Sper sa va placa [nu cred ca v-am lasat destul in suspans! :))

Inger din viitor [One Direction-Fan fic]Where stories live. Discover now