Rozhovor část 3.

2K 193 17
                                    

,,Doufám, že nebudu mít štěstí a nechytnou mě policajti za to, že mám urvaný zrcátko." Zamumlám při pohledu na své auto a nastoupím do něho. 

PS: Taylor fakt nemusím, ale tenhle cover je libovej a je mi úpně jedno, že se to nehodí do tohohle dílu. :D

-

Hned, co jsem dorazila před areál jsem vyhrabala z přihrádky v autě VIP vstupenku, abych se dostala ke skupinám/ kapelám a mohla s nimi udělat rozhovor. Když jsem zjistila jaké skupiny a kapely tady budou neskutečně mi to zahrálo do karet. Ochrance jsem ukázala VIP a šla do nejzadnější části téhle budovy, kde byli všichni 'hosté.'  

,,Nazdar kluci." Pozdravila jsem první kapelu neboli Asking Alexandria a posadila se na křeslo před ně. 

,,Ahoj Lottie." Pozdrav opětují a všichni se sesunou na jednu koženou pohovku. 

,,Můžeme začít?" Zeptám se a vytáhnu svoje otázky. 

,,Jen do nás." Odpoví. 

Lottie: Jaký je váš vztah s anglickým tiskem? Protože to vypadá, že jste mnohem úspěšnější v Americe než doma, je tam dost negativních reakcí a snad i žárlivosti. 

Sam: Byl to divný pocit. Protože jsme nejdřív jeli do Ameriky, prorazili jsme v americkém tisku. Některé anglické časopisy se snaží bejt teď milé a snaží se to dohnat, ale stále ještě nejsme dobře přijímáni. 

Lottie: Co si myslíte o svých fanoušcích, kteří se nechávájí vytetovat něco spjaté s Asking Alexandria? 

 
Sam: Poprvý, když jsem to viděl, bylo to jako wau, to je šílený. Teď si myslím, že je to fakt cool. Včera byl týpek v první řadě, skákal, zpíval, pak si sundal tričko, otočil se a na zádech měl vytetováno Morte et Dabo, říkal jsem si, je to fakt šílené, bude to mít na celej život, ale je to super. 

Lottie: Máte už nějaké plány na nové CD? 

Sam: Píšeme pořád a mohli bychom začít s nahráváním v dubnu. 

Cam: Mohlo by být venku někdy ke konci roku. 

Pokládala jsem jim ještě pár otázek a poté jsem přešla na další kapelu Bullet for My Valentine a nejznámější hosta, který přijal mojí nabídku jestli bych s nimi mohla udělat rozhovor Iron Maiden. 

Po tom, co jsem dodělala se všemi rozhovor a otázky s odpověďmi jsem je uložila do auta na bezpečné místo, aby se k nim nikdo nedostal a já na ně 100% zapomněla, už jenom kvůli tomu, že mám paměť, jako mořský koník s pokročilým Alzheimerem.  

,,Proč jezdit domu, když si můžu ještě užít." Zamumlám a nasednu do auta, přičemž nastavím do GPS nejbližší klub. 

Seděla jsem na barové stoličce a házela do sebe jeden alkohol za druhým. Nezapíjela jsem žal ani to, že jeden člen skupiny One Direction odešel jako holky, co seděly vedle mě. Spíš jsem jen přemýšlela a k tomu přemýšlení mi dost pomohl právě ten alkohol. 

,,Přemýšlím kam si dám tetování, ale nechci na nějaký místo, kde by to potom narostlo, takže úplně vylučuju stehna." Řekne ta neznámá holka vedle mě své kamarádce. 

,,Tak si ho dej na krk." Odpoví jí a napije se svého piva. 

,,Jestli k tomu taky můžu něco říct, tak si ho dej na mozek to si můžeš být, totiž jistá, že ti už víc nenaroste." Povím a mile se na ní usměju a poté se zvednu ze své stoličky, hodím na bar pár bankovek a odejdu z klubu. 

Stupid Friends [ Black Veil Brides & Oliver Sykes ] KOREKCEKde žijí příběhy. Začni objevovat