♣14♣

1K 24 4
                                    

Ik lig in bed en staar naar het plafond. Ik kan de slaap maar niet vatten. Ik pak me mobiel maar weer eens en lees het gesprek van mij en Emma terug. Ze kon niet bellen omdat ze een voetbal wedstrijd had dus appte ik haar het hele verhaal. Ze vind het echt heel erg voor me. Ze komt gelijk met allemaal ideën zoals een planner maken met wat ik ga eten op een dag. Het is allemaal wel lief enzo maar ze houd er geen rekening mee dat ik niet wil veranderen. Heel zachtjes sluip ik naar me kast en haal me schrift weer uit het spel. Ik lees de quotes door en stop bij de 7e. " You don't know what it's like to be me. To look in the mirror and see what i see; to hate every inch of your body. To forget what it's like to be free". Ik leg me schrift terug en sluit de kast. Ik kruip onder de dekens terug en stop me hoofd in het kussen. Ik huil. De tranen stromen over me wangen. 'Waarom ben ik hier nog', vraag ik me af. Er is geen plek voor zo' n dik iemand als ik. Ik lijk wel een opgengesprongen leiding. De tranen blijven maar komen en komen.
Na een uur is het eindelijk gestopt. Ik ben er zo moe van dat ik gelijk in slaap val, in een hele diepe slaap.

Het is inmiddels donderdag en 2 dagen later. Er is in deze 2 dagen niet heel veel gebeurt. Ik ben maar 1,8 kilo afgevallen en heb erge moeite met het vele water drinken. Je valt er veel vanaf maar ik drink maar hooguit 1 glas perdag.
Ik staar voor me uit en probeer in me hoofd uitterekenen hoeveel calorieën ik op heb vandaag. "BO, 5e keer". Verward kijk ik op. "Huh, wat". "Of je je rapport nog komt halen"! Ik stotter wat in de vorm van een ja en sta op. Ik loop naar meneer Driesen toe en pak het uit zijn handen. Ik wil weglopen maar hij pakt me bij me arm. "Bo, niet vergeten he vanmiddag 16:00 in het glazen lokaal". Ik knik en hij laat me los. Het is een aardige man maar soms is hij raar (hoord er wel bij denk ik) en als je problemen hebt ook best eng. Ik ga zitten en laat me ogen over de getallen rollen. 2 onvoldoendes. 1 voor Duits en 1 voor Rekenen. Waneer ik naar lichaamlijke opvoeding (gym) kijk glimlach ik. "Wat is er Bo", hoor ik Emiley vragen. Ik kan niks uitbrengen dus wijs ik maar naar het cijfer achter gym. Een 7,8 zeg ik vrolijk en uitgelaten. Dat is helaas ook het enige gestegen cijfer. De rest is allemaal omlaag gegaan. Maar ja ik kan de laatste tijd me aandacht er maar moeilijk bijhouden.

We hebben gym. "We gaan couper-test doen". Iedereen zucht en ik ook wel. Je valt wel veel af maar je word er ontzettend duizelig van. "Maar de eerste paar lessen gaan we oefenen".

Gym is afgelopen ik loop de school in richting de afgesproken plek met Driesen. We komen tegelijk aanlopen en lopen het lokaal in. "Wil je misschien koffie, thee of warme chocolade melk", vraagt hij. Ik wijs het af en neem plaats. "Zo Bo hoe is het gegaan deze week"? Ik vertel dat ik me best heb gedaan maar dat het moeilijk ging. We praten nog wat over slanke vrouwen en wat de gevolgen zijn en bla bla bla bla bla.

Het is maandag en het weekend is gelukkig weer voorbij (sorry voor het misschien iets verwarende van de hak op de tak springen maar anders werd dat stuk saai). Elke Ana ziet op tegen het weekend. Dan eet je zoveel en verbrand je weinig doordat je niet naar school fietst. Op school aangekomen ben ik weer ontzettend duizelig. Tijdens Engels loop ik vliegens vlug naar het toilet. Ik hoor Emma me volgen maar doe net alsof ik echt ga plassen. Ik gooi wat water uit me flesje in de wc en trek door. Ik loop de wc uit en was me handen. Ik doe de deur open en ja hoor. Om het hoekje staat Emma. "Had je een goed plekje om te horen wat ik doe", vraag ik lachend. "Ik wilde alleen zeker weten dat je niet ging spugen". Ik knik en zeg dat ik nog even wat uit ke kluishe haal. Emma gaat vast naar de klas. Ik loop terug de wc's in en steek me vinger ver achterin me keel zodat ik het strotklepje weer voel. Ik draai rondjes met me vingers maar erkomt alleen gal. Tja ik heb ook niks gegeten. De volgende les probeer ik het weer, en die erna en die daarna. Ik zeg tegen Emma dat ik een blaasontsteking heb en gelukkig gelooft ze me. Het lukt maar niet dus geef ik het op.
Na weer veel te hebben gegeten kruip ik me bed in. Ik google: zelftest eetstoornis. Ik klik op de eerste website en doe de test. Er zijn wel wat dingen die ik in mezelf herken maar niet echt veel. Ik google ook nog even: zelftest anorexia, ook al lijkt het me niet dat ik anorexia heb. Ik doe de test en tot me verbazing herken ik veel. De uitslag is ook dan: waarscheinlijk heb je anorexia. Ik geloof me ogen niet. Ik doe de test ook nog op andere sites en daar komt ongeveer hetzelfde uit. Beduust leg ik me mobiel weg en ga slapen.

Ik word wakker van mijn o-zo lekkere wekker (proef de sarcasme). Ik kijk naar de weersverwachting en zie 25°C staan. Ik loop naar de kast en haal een skinny eruit en een topje met donkerblauw met witte strepen en een jackje. Ik spring onder de douche en was me haren.
Ik pak me tas in en stap op de fiets. Onderweg gooi ik me volkorencrackers weg. Weg met die vette troep. Op school ben ik weer heel duizelig en probeer weer te braken. En in de volgende les. Na de pauze hebben we geschiedenis en besluit ik het nog 1 laatste keer te proberen. Ik draai het hokje op slot. Ik bind me haren in een los-zittende staart en buig me naar voren. Ik steek de 2 vingers weer in me keel en de tranen schieten me meteen in de ogen. Ik krijg altijd traan ogen van braken. Er komt een vloedgolf braaksel enzo en haal tevreden me vingers uit me mond. Waneer ik die zie krijg ik de schrik van me leven. Ik spuug nog een rochel in de pot en schrik weer. Dit is geen braaksel, kots of slijm. Dit is niet goed, dit is helemaal niet goed.

Hee lieve lezers.
Omfg gewoon 1,15k gehaald *applaus* voor jullie. Wat zal er aan de vingers van Bo zitten en in de wcpot liggen. Schrijf het in de reactie ;)
En tot de volgende keerrrrrr!!
-xoxo- Meeeee♥

Laatste hoop Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu