BÖLÜM 1

28.2K 1.8K 268
                                    


BÖLÜM 1

İSTENMEYEN ÇOCUKLAR

'' Öldürün onları Doktor Jake!'' diye haykırdı Hans sertçe.

Ölüm,adı kadar soğuk ve acımasızdı. İnsanların içini ürpertir ve onları korkuturdu. Elsa, hala sedyede acı içerisinde kıvranıyordu, titreyen dudaklarına zorlukla konuş emrini verdi.

'' Hayır,Hans. Onlar, bizim çocuklarımız.'' diye fısıldadı Elsa. O fedakar bir anneydi.

''Sen onlara çocuk mu diyorsun?'

Hans, insanları azarlamayı severdi, bu kötü alışkanlıklarından yalnızca biriydi. Cinsiyetsiz çocukları haketmek için hiçbir şey yapmadığı bu karanlık dünyaya anlam vermeye çalışarak zaman harcadı. Zira harcayacak başka hiçbir şeyi yoktu.

Elsa, güçlükle yutkundu ve doktorun gözlerine baktı. Elsa'ya doktordan başka hiç kimse yardım edemezdi.

''Bakın, eşiniz haklı. Onlar sizin çocuklarınız ve çocuklarınızı her ne olursa olsun kabullenmek zorundasınız. Zenon'da dünyaya gelen yüzlerce çocuk var. '' dedi doktor pürüzsüz sakin sesiyle. Cinsiyetsiz çocukların dünyaya gelişinden zevk alıyor gibiydi. Belki de zevk almasının sebebi son zamanlarda cinsiyetsiz çocuklarla gereğinden fazlaca karşı karşıya gelmiş olmasıydı.

'' Kabullenmek zorunda mıyım? Sen bunun zorunluluk olduğunu mu sanıyorsun? Hayır, bu zorunluluk değil! O canavarlardan kurtulabilirim. '' dedi Hans. Monoton bir ses tonuyla konuşmuştu. Acımasızdı. Doktor Jake'in konuşmasına müsaade etmeden çenesine bir yumruk indirdi. Hans'ın kasları içgüdüsel olarak acıyla gerilmişti. Doktor sendeleyerek geri geri gitti. Vücudunu dengelemekte zorlanıyoru doktor.

'' Lanet olsun,bay Allen! Diye bağırdı doktor. Sakin ses tonundan eser yoktu.

'' Lütfen sakin olun!''

Hans geri geri sendeleyen adamın üzerine doğru yürüdü. Elleriyle doktorun yakasını tuttu. Çenesi zonkluyordu Hans'ın. Doktoru hızlıca kendine doğru çekerek onu havaya kaldırdı. Artık doktorun korku dolu nefesini yüzünde hissedebiliyordu. Doktor Jake, kısa boylu tıfıl, açık tenli ve zayıf bir adamdı.Üstelik keldi.

''Sen hiç cinsiyetsiz bir çocuğa sahip oldun mu doktor?'' diye sorarken buldu kendini Hans.Dilinin ucunda bir yığın soru vardı. Dişlerini birbirine sürttü ve doktordan bir cevap gelmesini bekledi.

Cevap gelmedi. ''Hiç sanmıyorum.'' Dedi Hans kendi sorusuna yanıt vermeyi başarmıştı.

Doktor kaskatı kesilmişti. Ağzını açtı ama kelimeleri harmanlayıp düzgün bir cümle kuramayacak kadar acizdi.

'' Cinsiyetsizleri öldür Doktor. Yoksa ben seni öldürürüm anladın mı?''

Bu bir emirdi. Doktor boğuk bir ses tonuyla konuşarak acizlikten sıyrılmayı başarmıştı.

''Cinsiyetsizleri öldürmemize gerek yok bay Allen.

Zenon halkının hiçbir sınıfı cinsiyetsizleri kaldırabilecek kadar açık görüşlü insanlar değiller.

Zenon dünyasında cinsiyetsizlere yer yok, onlar eninde sonunda öldürülecek.''

Hans, doktorun söylediklerini hazmetmeye çalışıyordu. Bir baba nasıl olurda kendi çoçuklarının ölmesini isterdi? Şakakları kendi kanının sesiyle zonkluyordu Hans'ın. Hızlıca solumaya başladı. Hayal ettiği tek şey Doktoru öldüresiye dövmekti, bütün hırsını doktordan çıkarabilirdi. Hans şiddet dolu olan hayalini gerçekleştirmek için hiç vakit kaybetmedi. Doktoru hemen yanında bulunan masaya doğru fırlattı. Daha sonra ardı arkası gelmeyen yumruk darbelerini doktorun kusursuz yüzüne savurdu. Doktor acı içerisinde kıvranırken doğum yapan kadın Elsa'dan oldukça farksız görünüyordu. Hans, doktorun acı çekmesinden oldukça hoşnuttu oysa. Yerde kıvranan doktora iki tekme daha attı Hans. Doktor elleriyle karnını sıkıca tuttu. Karın boşluğuna aldığı darbeler canını yakmıştı.

Elsa olup bitenleri izlemeye daha fazla dayanamadı. Acı ve korkuyla haykırdı kadın.

''Yeter artık dur! Doktor doğru söylüyor, cinsiyetsizleri Zenon halkı sağ bırakmaz. Elbette öldürülecekler.''

Dehşet verici bir sessizlik oldu.

Hans derin nefes alarak Elsa'nın sesine adapte olmaya çalıştı. Hans,paramparça olan zihnini toparlamayı sonunda başarmıştı. Zavallı Hans'ın zihni tamamlanmayı bekleyen yapboz gibiydi. Tek kelime etmeden odayı terk etti. Doktor soluklanarak ağzından kan ve safra tükürdü.

Elsa ağlıyordu, hıçkırıklarına dur emrini vermeyi denemişti. Fakat bu emir işe yaramamıştı. Çünkü Zenon dünyasında cinsiyetsiz çocuklara sahip olmak kolay değildi. Bu bir belaydı.

Korkunç bir bela!

CİNSİYETSİZWhere stories live. Discover now