Chci vysvětlení

78 5 1
                                    

Logan
Ráno jsem se vzbudil a vedle mě místo Kate ležela snídaně. Radši bych tam viděl Kate, ale snídaně taky není špatná. Snědl jsem snídani a osprchoval se. Šel jsem dolů, kde Kate umývala nádobí při tom taky zpívala a tančila. Vypadalo to vtipně. Došel jsem k ní a objal ji ze zadu. Lekla se a já jí dal pusu na krk.
,,Dobré ráno zlato."  ,,Dobré ráno."  Odpověděla mi. ,,Máme na dnešek nějaké plány?"  ,,Jo já mám dneska v 18:00 přehlídku a pak je večírek."  Otočila se ke mně čelem a zeptala se: ,,Půjdeš jako můj doprovod?"  ,,No samozřejmě."  Odpověděl jsem jí a dal jí polibek.  ,,Ok, já musím domů si nachystat věci a tak a pak dáme oběd?"  ,,Jasně, vyzvednu tě ve 12:00, jo?"  ,,Jo dík."  Řekla.
Sedli jsme si na gauč a koukali na drtivou porážku (bývá to ráno na barrandově). Byla to hrozná sranda.
,,Zlato já už pojedu domů jo?"  ,,Né."  ,,Jo."  Řekla a umlčela mě polibkem. ,,Tak pá."  ,,Pá."  Zavolal jsem a dál se věnoval televizi. Koukal jsem na bednu další 2 hoďky. Pak už byl čas vyzvednout Kate, šel jsem na horu a převlékl se do normálního oblečení. Jel jsem vyzvednout Kate.
Zazvonil jsem a Kate vyšla v riflích, červeným nátělníku a kožené hnědé bundě(media). Na nohou měla červené boty na podpatku. ,,Ahoj."  ,,Ahoj."  Řekl jsem a dal jí pusu. ,,Sluší ti to."  ,,Děkuju."  Řekla a usmála se.
Zaparkoval jsem před restaurací. Vešli jsme dovnitř a sedli si ke stolu. Vybral jsem si kuře s bramborama a Kate si dala halušky s brinzou. Řekli jsme objednávky číšnici a zachvilku se už cpali. Bylo to fakt dobré. Kate si dala ještě sprite a mě objednala colu. Stihla zaplatit a provokativně se na mě usmála. Možná je divný se hádat o tom kdo zaplatí, ale já i Kate si to můžem dovolit tak proč se o tom nepohádat, že?
Nasedli jsme do auta. Když Kate vystupovala dala mi pusu a dodala: ,,Takže v 18:00 buď tam, já musím jet dřív."  ,,Ok pa."  ,,Pa zlato."  Odjel jsem a šel doma na face. Pár žádostí o přátelství atd. Prostě normálka. Sešel jsem dolů a koukal na telku.
O pár hodin později (pořád Logan)
Koukl jsem do zrdcadla. Oblek mi sekne. Šel jsem dolů a strčil mobil do kapsy a klíče taky. Odemkl jsem auto a jel na místo přehlídky. Dorazil jsem a šel do šatny, nechtěli mě pustit dovnitř. Požádal jsem je, aby mi zavolali Kate. Přišla ke mě. ,,Zvládneš to jako vždycky." ,,Děkuju."  Začali jsme se líbat dokud nezavolali na Kate, že už musí jít.  ,,Rezervovala jsem ti místo."  ,,Ty myslíš na všechno."  Usmála se a dala mi ještě malou pusu na nos. Potom utekla do šatny a já se šel posadit. Měl jsem místo v první řadě.
Přehlídka začala.
Ta drtivá porážka je fakt boží, ale běží dost pozdě ráno. Fakt to stojí za to, když tak koukněte v sobotu nebo v neděli. :)

Já a moje celebrita✔Where stories live. Discover now