Tetování

101 5 0
                                    

Kate
Po obědě jsme šli zpět do hotelu. ,,Logie vadilo by ti kdybych měla tetování?" ,,Tetování?" ,,Jo už jsem si tu našla i kámoše, oni to tu znají, tak by mě tam mohly doprovodit." ,,Nechceš si to rozmyslet?" ,,Mám to promyšlený, až to tetování uvidíš bude se ti hrozně moc líbit." Řekla jsem a dala mu pusu. Měla jsem to fakt promyšlený. Nastoupili jsme do výtahu a jeli nahoru. Vyndala jsem kartu a následně s ní odemkla. Hned jsem si šla sednout na gauč. Sedla jsem si Logiemu do klína. ,,Moc tě miluju." Řekl najednou. ,,Né víc než já." Řekla jsem a dala mu pusu.
,,Takže máš dneska ještě natáčení?" Zeptala jsem se. ,,Jo od 14:00, do 18:00." ,,Dobře tak si tu dáme sraz v 18:30 a pak půjdem někam na večeři. Ok?" ,,Ok." Odpověděl.
Ještě chvilku jsme si povídali. Pak už Log musel jít. Rozloučili jsme se. Odešel a já se koukala na telku. Po půlhoďce už mě to přestalo bavit, tak jsem napsala klukům. Každému zvlášť jsem napsala, jestli by mě nevzali do tetovacího salónu. Všichni měli čas. Tak jsem jim ještě napsala, že za patnáct minut sraz v tom parku, kde jsme se potkali.
Navlékla jsem na sebe černé tričko bez ramínek a koženou černou bundu. Rifle jsem si nechala stejné. Popadla jsem tašku a pádila do parku.
,,Čaute kluci." Řekla jsem a přijala nabídnutou cigaretu. Vytáhla jsem svůj zapalovač a zapálila si ji. ,,Tak jdem?" Zeptal se Mike. ,,Jasné." Řekla jsem. Šli jsme s klukama vedle sebe a ostatní nám uhýbali z cesty. Došli jsme k nějakému salónu. Byla jsem trochu nervózní. V tašce jsem měla nakreslený návrh toho tetování. ,,Neboj mi toho majitele známe." Řekl Liam. Usmála jsem se a vešla dovnitř. John šel k jednomu chlapovi a něco mu řekl. Ten chlap pak zavolal holku a ta šla za mnou.
,,Pojď." Řekla mi a já šla poslušně za ní do nějaké místnosti. Posadila jsem se na lehátko. A ona se mě zeptala: ,,Tak co bys chtěla?" Podala jsem jí můj návrh. Tetování byla ležatá osmička značící nekonečno a v těch kolečkách byli moje a Logovi iniciály, takže v tom prvním bylo KS a v tom druhém LL. ,,Hmm, to by šlo a kam to chceš?" Zeptala se ta holka. ,,Za krk." Řekla jsem.
To tetování je v médiích jen tam chybí ty iniciáli. KS jako Kate Smith a LL jako Logan Lerman.
Lehla jsem si na břicho. Za chvíli jsem uslyšela jak si ta holka nahřívá jehlu. Pak jsem cítila hroznou bolest. Kousla jsem se do rtu, abych neječela. Po chvilce se to už zlepšilo. Pořád mě to bolelo, ale už ne tolik. ,,Hotovo." ,,Tak rychle?" ,,Jo." Zvedla jsem se. Zaplatila jsem. ,,Tak čau a dík." ,,Čau." Řekla mi.
Kluci na mě už čekali. ,,Tak co?" ,,Dobré." ,,Ukaž co sis nechala vytetovat." Otočila jsem se a odhrnula si vlasy. ,,Pěkný, ale až moc holčičí." Okomentoval tetování Liam. ,,Však já jsem taky holka ty pako." Řekla jsem mu na to. ,,Fakt já jsem si nevšim." ,,Ty." Řekla jsem se smíchem a praštila ho do ramene. ,,Au." Zasmála jsem se. Jo předstíral to. Mám dost silnou ránu, ale tak moc až ne.
,,Kam půjdem?" ,,Kouřit do parku." Odpověděl Jack. ,,Jak jinak, že?" Zeptala jsem se potichu. Došli jsme do parku a sedli si na zem. Vyndala jsem svůji krabičku cigaret a každému dala jednu. Vytáhla jsem zapalovač a s ním každému cigaretu zapálila. Tak jsme kecali, pokuřovali, smáli se atd.
Už jsem musela jít na sraz s Logem. Rozloučila jsem se a šla do hotelu.
Koukám na Avengers na nově. Takže pokračování příště!

Já a moje celebrita✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora