Nové obydlí

45 3 0
                                    

Logan
Přijeli jsme domů. Už je to i Katein domov. Tenhle nápad byl fakt dobrej. Dojeli jsme a vystoupili z auta. Vzali jsme kufry a šli dovnitř.
Odemkl jsem a hned jsme šli nahoru. Kufry jsme dali na postel. ,,Takže ty máš tuhle skříň..." Řekl jsem a ukázal na druhou skříň. ,,... a já mám tuhle." Ukázal jsem na první skříň. ,,Na jaké půlce postele budeš spát?" Zeptala se Kate. ,,Na té u dveří." Odpověděl jsem. Kate přikývla a skočila na svou půlku postele. Zasmál jsem se a skočil na tu svou. Leželi jsme tam a koukali se tomu druhému do očí. ,,Kdy půjdem na oběd." Zeptala se Kate. ,,Já bych šel klidně hned." ,,Tak jo, já se jen převléknu." Řekla.
Kate
Zvedla jsem se z postele a přešla ke kufru. Musím to pak naskládat do skříně, co naskládat poskládat. To je ještě horší. Teď to hlavní: Co si vezmu na sebe? Vysvlékla jsem se do spodního prádla a koukala do kufrů.
,,Logie co si mám vzít na sebe?" Zeptala jsem se s nadějí, že mi poradí. ,,Klidně pojď takhle." Řekl Logan. Protočila jsem oči, ale něco mě napadlo. Řekl si o to sám. Šla jsem pomalu ke dveřím a co nejvíc vrtěla zadkem. ,,Kam jdeš?" Zeptal se Logan nadrženě. Otočila jsem se a řekla: ,,Přece do té restaurace."
,,Takhle?" Zeptal se překvapeně. ,,Jo vždyť si to sám řekl." Odpověděla jsem vychytrale. ,,Tak to ne, nikdo mi tě nebude očumovat jak si ve spodním prádle." Řekl a přiběhl ke mě. Vzal mě do náručí a hodil na postel. Začali jsme se líbat. Bylo to krásné. Cítila jsem se s ním v bezpečí a jeho polibky mě zbavovali starostí.
,,Nevim jak ty, ale já bych si ten oběd už docela dala." Řekla jsem, protože jsem měla už dost velký hlad. ,,Ok, tak se obleč a můžem vyrazit." Protočila jsem oči a popadla riflové kraťase, kovbojskou košili a nátělník. Oblékla jsem se a ještě přelíčila.
Jeli jsme Loganovým autem. Dorazili jsme k Mekáči. Dala jsem si hranolky s kečupem a Log něco jiného, pak jsme jeli do mého nového obydlí.
Tak je tu další kapitola.
Přidávám teďka, protože jdem do divadla. :*

Já a moje celebrita✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat