Probuzení

54 6 1
                                    

Kate
Probudila jsem se a vedle mě spokojeně spinkal Logan. Co? Jak jsem se sem dostala? Ježiš ja si pamatuju jen, že jsem usla v kině. Já jsem převlečená? Kdo mě převlíkl?
,,Dobré ráno zlato."  ,,Dobré, co se stalo včera?"  ,,No v kině jsi usla, já jsem tě sem dostal převlékl tě a oblékl ti naše tričko."  ,,Ty jsi zlatíčko."  Řekla jsem a dala jsem mu krátkou pusu. ,,Jdem snídat?"  ,,Jo hned jen se osprchuju."  ,,A nemám jít s tebou?"  ,,Ne budeš muset počkat až se osprchuju já."  Řekla jsem a vyplázla na něj jazyk. Šla jsem do koupelny. Vysprchovala jsem, dala si kolem sebe ručník a odlíčila se. Vyšla jsem z koupelny. ,,V tom ručníku jsi fakt sexy." Ozvalo se za mnou Logan a ze zadu mě obejmul. Dal mi pusu na krk. ,,Půjčíš mi něco na sebe?"  ,,Proč? Můžeš zůstat takhle."  ,,Ty jsi fakt pako."  Řekla jsem a šla si vybrat něco do jeho skříně. Vzala jsem si tepláky, nějaký nátělník a svoje spodní prádlo. Šla jsem do koupelny. ,,Klidně se převleč tady."  Jen jsem nad tím protočila oči. V koupelně jsem se převlékla a vyšla ven. Logan seděl na posteli skočila jsem na postel a dala mu pusu. ,,Už můžeš."  Odešel do koupelny a já šla dolů dělat snídani.
Palačinky, když né vajíčka tak palačinky. Pustila jsem si písničky a zpívala heroes (ve videu). Snídaně byla hotová. Šla jsem najít nutelu,  marmeládu a šlehačku. Když jsem přišla ke stolu. Logan se už chtěl zakousnout do palačinky. ,,Nejez to." Zaječela jsem. On udiveně pustil palačinku zpátky na talíř. ,,Dej si tam tohle." Ukázala jsem mu nutelu se šlehačkou. Rozzářily se mu oči. Já jsem si dala marmeládu se šlehačkou. Po jídle Logie umyl talíře a pánvičku. Já jsem šla nahoru, kde jsem hupsla na postel. Logan si lehnul vedle mě. Lehla jsem si na něj a koukla mu do očí. ,,Logie ty jsi zmlátil někdy svoji přítelkyni?"  Povzdechnul si. ,,Ano Kate. Uhodil jsem ji, když jsem ji načapal s Jakeem v posteli. Sice jsem ji nemiloval, ale měl jsem ji rád."  ,,A proto se s Jakeem nesnášíš?"  ,,To taky, ale moje nejlepší kamarádka spáchala sebevraždu, když zjistila, že ji podvádí."  ,,To je mi líto Logie, ale prosím nemlať někoho kvůli podvádění."  ,,No Jake to od tebe taky schytal."  ,,Jo, ale to je něco jiného. On je kluk a ani Nicole o tom nevěděla a ta "  políbil mě, ani jsem nestihla dokončit větu.  ,,Hej nepřeruš " zase já ho fakt zabiju. No co kašlem na to. Krásně líbá. Odtáhli jsme se od sebe. ,,Tohle příšte už nedě " zase? Ten mi dává zabrat. Lehl si nademě. Přetočila jsem ho, abych byla nahoře já a chytla mu ruce. ,,Nepřerušuj mě! Ha, stihla jsem to."  Zasmál se a já taky. Dala jsem mu pusu a rozloučila se polibkem. Vzala jsem si věci a ješte dodala ahoj a zmizela do auta.
Tak konečně. :)

Já a moje celebrita✔Where stories live. Discover now