,,Pomsta je sladká''

83 6 0
                                    

Kate

Dneska jdeme na párty a tan uskutečníme svůj plán. Do plánu jsem zasvětila Nick, Logana a pár dalších lidí, kterým jsme museli zaplatit, ale bude to určitě stát za to. Za hodinu máme sraz v klubu RED, kde by Jake měl být.

Logan

Ten Katin plán je parádní. Všichni alespoň uvidí, jaký je Jake děvkař. I když jsme museli podplatit pár lidí. Teď se připravuju do klubu RED, ten sraz je za 30 minut. Takže čas vyrazit a být nenápadný.

 Dorazil jsem do klubu. Uviděl jsem v rohu Kate s Nick, vydal jsem se k nim a objednal si něco k pití bez alkoholu. Přece při té akci musím být při smyslech. Začali jsme si rozdělovat úkoly.

Kate

,,Dobře, já zavolám paparazzi, Nick se postará o holky a Logan dostane Jakea ven, ale až na znamení."  ,,Nick pojď."  Vešli jsme na záchody a každá zavolala někomu podle instrukcí. Já jsem volala paparazzi, že Jake je v klubu RED ať počkají u zadního vchodu. Zatímco Nick volala holkám, aby se připravili na místa.
Jo paparazzi jsou už venku a holky připravené. Dala jsem Loganovi znamení a on vyrazil.

Logan

Kate mi už dala znamení. Přišel jsem k Jakeovi a řekl: ,,Jakeu, potřebuju si s tebou promluvit."  ,,Dobře tak pojď do zadu." Pronesl mírně opilým hlasem. Netušil jsem, že dozadu půjde dobrovolně. Po cestě si ještě vzal skleničku whisky, nad čímž jsem musel protočit oči. Když jsme se přibližovali k východu, vzali Jakea pod ramena dvě holky oblečené jako prostitutky a vyšli s ním ven kde už čekali paparazzi. Já jen zamkl dveře. Ty holky ještě dali Jakeovi na tvář pusu každá z jedné strany a doplnili to slovy: ,,Tak někdy příště." + mrknutí. Dokonale to zahráli za ten pohled mi ty prachy stály. K mému pozorováni se přidala Kate s Nick a obě se usmívali jako sluníčka. Bylo všem jasná, že z tohohle se Jake jen tak nevimluví.

Menší problémy s počítačem, ale nakonec jsem to dopsala. :D V těch videích vám budu dávat písničky(většinou), které mám ráda.

Já a moje celebrita✔Where stories live. Discover now