,,Nech mě na pokoji."

65 5 0
                                    

Kate
Vzbudila jsem se vedle Logieho. Už nespal, ale pozoroval mě. ,,Dobré ráno ospalče."  ,,Dobré."  ,,Co bude k snídani?"  ,,Vajíčka?"  ,,Ok, jdu je udělat."  Řekla jsem a začala se zvedat z postele. ,,Ne ne nikam nejdeš."  Řekl Logie a stáhnul mě zpět do postele. Chytnul mi ruce a nechtěl mě pustit. ,,No tak Logie pusť."  Nepustil mě tak jsem to vzdala a lehla si vedle něj.
Leželi jsme tak dokud nezačal zvonit mobil. Logie se chtěl zvednout, ale to bych nebyla já, abych mu to dovolila. ,,Ne ne nikam. Zůstaneš hezky tady."  Řekla jsem a chytla mu ruce. ,,No tak Kate."  Zakroutila jsem hlavou a začala ho líbat. Ten telefon pořád zvonil. Už mě to začínalo štvát. ,,Už ho můžu jít vypnout."  Zeptal se Logie. ,,Jo už jo."  Odpověděla jsem. Zvedl se z postele a zvednul telefon.
Logan
,,Ano?"  ,,Kde je Kate?"  Zeptal se Jake.  ,,A co tě to zajímá?"  ,,Potřebuju si s ní promluvit."  
,,Kate chceš mluvit s Jakeem?"  ,,Jo dej mi ho."  Řekla na mou otázku Kate.
Kate
,,Co chceš Jakeu?"  ,,Chci být s tebou."  ,,Tak to nepůjde."  ,,Já tě, ale Kate miluju."  ,,Jestli mě teda miluješ tak mě necháš na pokoji."  Řekla jsem a típla to. Podala jsem mobil Logiemu a šla dolů dělat vajíčka. To mě musí pořád otravovat? Já nevěru neodpouštím, navíc miluju Logieho a on mě taky. Šla jsem do kuchyně a začala dělat vajíčka.
Pustila jsem si óčko kde právě hráli polety(media). Zpívala jsem si a zkoušela i tu část co repuje ATMO music, což mi moc nešlo. Vajíčka jsem dala na talíř a zavolala na Logieho. Po chvilce přišel jen v ručníku okolo pasu. ,,Tak to ne padej se obléct."  Řekla jsem mu na jeho "oblečení." Něco zamumlal, ale poslechl a šel se obléct. Sedla jsem k telce a koukala na drtivou porážku.
Logie si sedl vedle mě a koukal se mnou. Dost jsme se nasmáli.
Hezké čtení!  ;)

Já a moje celebrita✔Where stories live. Discover now