Omluva (1. část)

119 6 0
                                    

Kate, ráno

Ráno jsem se probudila a uvědomila si svůj slib. Sakra, proč se mu musím jít omluvit. Sakra, sakra,sakra!!! Pustila jsem si od 1D Live While We' re Young a šla se sprchovat. Dokonce došlo i na zpěv. Oblíkla jsem se do kostkované košile a tmavě modrých džínů (jiné nenosím). ,,Snídaně," zavolala Sel. Jsem po jídla teď už zjistit jen Loganovu adresu.

Logie, ráno

Vstal jsem, vysprchoval se, oblékl se, nasnídal se. Vytočil jsem Sel, okamžitě to zvedla. JÁ: ,,Ahoj Sel, nevíš kdo byla ta holka, co jsem shodil do toho bazénu?" SEL: ,,Ahoj Logie, ta holka se jmenuje Kate a jestli chceš vědět bydliště, tak bydlíme spolu a s její ségrou. Přijet můžeš klidně hned, Kate už je vzhůru." JÁ: ,,Dík Sel, měj se."  SEL: ,,Nemáš zač, pa."  Super, když vím kde bydlí půjde to jěště rychlej.

Kate

Ale né. Ty stránky jsou fakt k ničemu, když tam nenapíšou kde Logie bydlí. Jak se mu mám teda omluvit. Vlastně proč smutnět, alespoň můžu jít s holkama nakupovat. ,,Já se jdu projít." Zavolala jsem na holky. Otevřela jsem dveře a hádejte do koho jsem vrazila. BINGO. Vrazila jsem do Logana. ,,Jak víš kde bydlím?"

Já a moje celebrita✔Where stories live. Discover now