Wow

93 5 0
                                    

Kate

Dneska mám mo´dní přehlídku. Bude trvat fakt dlouho. Šla jsem se převléct z pižama. Dole olky už snídaly tak jsem si dala jen Riso (jogurt). Na Jakea jsem si ani nevzpoměla. No holkám jsem stejně řekla o tom, že mě Jake podváděl s Nick a jak jsem ho zmlátila. Taky jsem se jich ptala jestli jdou na tu dnešní přehlídku. ,,Já mám Kate už něco domluvené." řekla Jane. Sel měla jít dnes do studia. Takže tam asi budu sama. Taď si dám sprchu.

Logan

Dneska jdu na jednu mo´dní přehlídku. Bude tam určitě spoustu holek. Hmmm, už se těším. Taky bych chtěl vidět Kate a říct jí, že si myslím, že ji Jake podvádí. No teď hlavně najít nějaký oblečení.

Kate

Dobře co si vezmu na sebe. No nějaké šaty jistě. Černé šaty na ramínka, se sakem. Jo to ujde. Namalovala jsem se a vyjela. Vezla mě ségra, nemohla jsem se na nic soustředit. Myslela jsem pořád na Jakea jak mi řekl, že mě miluje. Potřebuju si promluvit s Nick. Chci vědět jestli jí to řekl taky a jestli jo budou mě muset asi přivázat, abych mu nedala zase do držky. Vystoupila jsem z auta a šla do maskérny. Za hodinu a půl jsem byla už připravená a povídala si s Carou Delevingne. Byla opravdu fajn a šla první. Popřála jsem jí štěstí, které stejně asi nepotřebovala, ale i tak je to slušné. Byla jsem na řadě.

Logan

Dojel jsem na místo a šel se posadit. Měl jsem první řadu, super. Vyšla Cara Delevingne. Známe se spolu. Usmál jsem se na ní a Cra mi úsměv opětovala. Za ní šla, wow, Kate. Vypadala božsky. Měla červené šaty s holými zády a mašlí vepředu. Červená rtěnka, vlasy do drdolu a černé boty na podpatku. Když došla na konec mola usmála se ne mě a šla zpátky. Když přehlídka zkončila, čekal jsem na Kate u baru. Za chvíly dorazila v černých šatech na ramínka se sakem červenými a botami ladícími k rtěnce.

,,Ahoj Kate."

,,Ahoj Logie."

,,Kate, myslím si, že tě Jake podvádí."  Na chvíly zbledla, ale poté se začala zase usmívat.

,,Jo já vím."

,,Jakto?"

,,No, víš já to tu nechci moc rozebírat."

,,Dobře, můžu tě zítra vyzvednout u vás, že bychom jeli k nám a ty si mi to řekla?"

,,Jo jasně, ale teď pojď tančit."

Usmál jsem se zrovna hráli ploužák. Chytili jsme se. Kate mi dala ruce kolem krku a já jsem jí je dal kolem pasu. Bylo to boží. Poté hrály rychlejší a rchlejší. Koukl jsem se na Kate bylo vidět, že je unavená. Řekl jsem, že ji zavezu. Přikývla. Během cesty jsme byli potichu. Vysadil jsem Kate a jel domů. Okamžitě jsem padl do postele.

Kate

Logan mě odvezl domů. Šla jsem se vysprchovat, doma nikdo nebyl. Po sprše jsem si ještě pobrečela nad Jakem, ale brek přestal jakmile jsem začala myslet na Logana a na to jak jsme tančili. Usnula jsem asi po půl hodině.

Takže, tady je další kapitola. Máte tu video s Justinovým novým singlem. Já tuhle písničku hrozně zbožňuju. Doufám, že se vám bude taky líbit. :D

Já a moje celebrita✔Où les histoires vivent. Découvrez maintenant