,,Miluju tě."

135 6 0
                                    

Kate

Hned co jsem přijela domů, zeptala jsem se Seleny na to co se stalo mezi Loganem a Jacobem. Nevěděla to a já bych se do cizích věcí moc míchat neměla. Zavolám Jakeovi, moc mi chybí.

,,Ahoj Jakeu, nepůjdem ven?"

,,Ahoj lásko, klidně tak ve 16:00 u kavárny?"

,,Jasně, pa,"

Típla jsem to a začala si vybírat oblečení. Je 15:32. Tak vezmu si tmavěmodré rifle, tričko se znakem supermana a šátek na krk + riflovou bundu. Oblékla jsem se, namalovala se a šla se najíst. Jablka, nejradši mám jablka. Jedno jsem si vzala do ruky. ,,Ještě mám dost času, tak se kouknu chvíli na telku."

Logan

,,Jakeu!" Zavolal jsem.

,,Co tu chceš Logane?"Odpověděl mi Jake.

,,Jak ti to klape s Kate?"

,,Dobrý."

,,Podvádíš ji?"

,,Proč se staráš?"

,,Takže ji podvádíš."

,,Hlavně jí nezlom srdce, snad si pamatuješ co se ti stalo minule." 

  (Jake začal chodit s mojí nejlepší kamarádkou, všechno bylo fajn i my jsme byli přátelé. Pak jsem, ale zjistil, že ji podvádí. Řekl jsem jí to, ale nevěřila mi. Já jsem Jakea zmlátil v návalu zlosti zmlátil tak, že skončil v nemocnici. No a Alex ze smutku spáchla sebevraždu. Jake to moc neřešil, ale mě to dost vzalo. No a kvůli tomu se nesnášíme.)

,,Neboj se, nedá se zapomenout." Řekl nakonec Jake.

,,A teď mě prosím omluv, mám s někým schůzku." S těmito slovi mě vyhnal ze dveří a sám odkráčel pryč do města.

Kate

Už jsem oblečená. ,,Tak já jdu." Zavolala jsem na holky v obyváku. Namířila jsem si to do kavarny kde už čekekal Jake.

,,Ahoj lásko." Pozdravila jsem.

,,Ahoj zlato." Odpověděl mi a jako přídavek mi dal kafe a polibek.

,,Kam půjdem?" Zeptala jsem se.

,,Co třeba do parku?" Navrhla jsem a napila jsem se své kávy.

,,Tak jo." Odpověděl mi.

Chytili jsme se za ruce a procházely se po parku. Moc jsme nemluvily, jen jsme se na sebe dívaly a usmívaly. Najednou jsme se zastavily u kašny, kde Jake po mně začal stříkat vodu. Já se mu to snažila oplácet což mi moc nešlo. V záchvatu smíchu jsem zakřičela tak, aby mě slyšel: ,,Dobře, vyhrál jsi."

,,A co dostane vítěz?"   Já jsem k němu přiběhla a věnovala mu dlouhý polibek během, kterého jsem Jakea strkala k okraji kašny. Samozřejmě s úmyslem ho do kašny shodit. Ano, plán vyšel. Jake celý mokrý vylezl a začal mě honit všude po parku. Nejsem moc dobrý běžec, za cvíly mě tedy dohonil. Svalil mě na zem a začal mě lechtat. ,,Přestaň!" křičela jsem v záchvatu smíchu. Přestal, ale začal mě líbat. Nebránila jsem se. Po chilce nám začala být už opravdu velká zima, tak jsme oba šli ke mě domů. Sel půjčila Jakeovi neochotně nějaké věci (na převlečení) po Justinovi. Šli jsme do mého pokoje. Jake se šel převléct do koupelny a já se převlékla v pokoji.

Lehli jsme si na postel. Obejmuli jsme se a on řekl to nejhezčí co chce každá holka slšet: ,,Miluju tě Kate."   ,,Já tě taky miluju Jakeu."

Bylo už pozdě tak jsem Jakeovi nabídla jestli by tu nechtěl přespat. Řekl, že moc rád. Nechala jsem ho nahoře a šla pro večeři. Jane mi podala dva talíře s vajíčky a já je vzala nahoru. Po večeři jsme se převlékli. Já do dlouhého trička a Jake byl v boxerkách. Pak jsme si s Jakeem šli lehnout. Usnula jsem v jeho objetí.

Tak tady máte další kapitolku. :D

Já a moje celebrita✔Where stories live. Discover now