Hádka

50 4 0
                                    

Vyjela jsem výtahem nahoru a odkartovala pokoj. Šla jsem do ložnice a už potřetí za dnešek se převlékla. Vzala jsem si béžové šaty, bílí svetřík, béžové balerínky a kabelku. V koupelně jsem si místo rudě červené rtěnky dala světle růžovou. Šla jsem ke dveřím a šla k výtahu. Nastoupila jsem a jela dolů. Šla jsem na hotelový bar. ,,Prosím skleničku rumu." Řekla jsem barmanovi. ,,Jistě." Podal mi skleničku s rumem a já vyhlížela Logieho. Měl spoždění. Už vcházel do dveří. Hned jsem vypila ten zbytek a rychle zaplatila. Log mě uviděl tak šel mým směrem. ,,Ahoj lásko." Řekla jsem a dala mu pusu. ,,Ahoj sekne ti to." Řekl a vzal mě za ruku. Vyšli jsme z hotelu. ,,Tak kam jdem? Já to tu vůbec neznám." ,,Já vím kam jdeme, tak se nech překvapit."
Logan
Přesně jsem věděl, kam jdu. Vedl jsem Kate do jedné restaurace.
Podržel jsem Kate dveře a vzal ji za ruku ke stolu. Dovedl jsem Kate ke stolu se svíčkama. ,,Wow. To je krásné." Řekla Kate a já se usmál. Sedli jsme si a já zavolal obsluhu. Číšníci začali přinášet jídlo. Kate si vzala špíz s bramborama a já jsem si dal čínu. Snědli jsme jídlo a já šel zaplatit. Vrátil jsem se pro Kate a společně jsme vyšli ven z restaurace.
Šli jsme se projít do parku. Viděl jsem partičku kouřících týpků.
Začali na Kate mávat. Ta na ně taky zamávala. Táhla mě za ruku jejich směrem. ,,Čau kluci." Řekla. ,,Čau Kate." Odpověděli jí na pozdrav.
Kate
,,Kdo je to?" Zeptal se Liam a kývnul hlavou na Loga. ,,Tohle je můj kluk Logan. A Logie tohle je Mike, Jack, John a Liam." Řekla jsem a ukázala na kluky. Nastalo ticho. ,,Chceš Kate?" Zeptal se Mike. ,,Ne dík." Odpověděla jsem. Bála jsem se co by řekl Log na to, kdyby zjistil, že kouřím. ,,A ty?" Zeptal se Mike Logana. ,,Ne. My už půjdem." Odpověděl Logan a táhnul mě pryč.
,,Tak čau." Zavolala jsem na ně. ,,Čus." zavolali zpět.
,,To jsou ti tvý kamarádi?" Zeptal se Log, když jsme byli už dost daleko. ,,Jo jsou fajn. Máš proti nim něco?" ,,Jo vždyť jsou to feťáci." ,,Ne nejsou vždyť je ani neznáš tak je neodsuzuj." Řekla jsem naštvaně. Vysmekla jsem mu svou ruku a naštvaně kráčela do hotelu.
Pokračování příště
;) :) ;) :) ;) :)

Já a moje celebrita✔Where stories live. Discover now