Model jménem Dave

55 5 2
                                    

Logan
Seděl jsem v první řadě. Přehlídka začala.
OMG vyšel ten černovlasý grázl. On je model. To si děláš prdel. Neni možné. Jak se tam ten kokot dostal.
Teď jde Kate v bílém trikotu s kapsama. Je v tom hrozně sexy.
Přehlídka skončila to znamená jediné. PÁRTY! Počkal jsem na Kate. Přišla v černých šatech se zipem na boku. ,,Sluší ti to."  ,,Dík."  ,,Kate víš, že ten hajzl je model a je tu taky?"  ,,Jo potkala jsem ho cestou na molo."  ,,Neublížil ti nebo něco takového?"  ,,Ne, myslím, že si mě nevšiml."  ,,Fajn tak pojedeme domů."  ,,Né prosím já si chci užít." Udělala psí oči, kterým se nedá odolat. ,,Tak jo."  Řekl jsem a dal Kate pusu. Šli jsme na bar. Kate objednala whisky. Barman podal každému skleničku whisky. Kate mě zatáhla na parket, kde jsme začali tančit. Vypil jsem whisky a skleničku dal zpátky k baru. Kate to po mně zopakovala, šli jsme k bazénu. Kate mě tam hodila a sama skočila za mnou. Pár lidí skočilo taky. Kate si obmotala nohy kolem mého pasu a začala mě líbat. Tak jsme se tam líbali. ,,Pojeďme domů."  Řekla mi Kate mezi polibky. ,,Ok."  Vylezli jsme z bazénu a vyždímali jsme se. Nastoupili jsme do auta a jeli ke mě.
Nebil jsem moc opilí a Kate na tom byla stejně. Došli jsme ke dveřím. ,,Můžu tu přespat?"  ,,Jasně."  Bylo už dost pozdě. ,,Tak já se jdu vysprchovat a pak tě tam pustím, jo?"  ,,Jasně jdi."  Kate šla do koupelny a já šel na face. No nic moc psal jsem si s kámošem dokud:  ,,Logie podáš mi to naše tričko?"  ,,A co když ne?"  ,,Dobře jak chceš to se, ale do té koupelny nedostaneš."  ,,Jen si z tebe utahuju."  ,,Jo, ale já ne."  ,,Klid tady je."  Podal jsem jí triko. Pokračoval jsem v pokecu s kámošem.
Kate se natáhla vedle mě a já vyrazil do koupelny. Přemýšlel jsem nad tím modelem. Kate je moje holka a já ji budu chránit. Nikdo jí neublíží.
Kate
Šla jsem na face. Projela jsem žádosti o přátelství. Narazila jsem na cizí jsméno. Já znám nějakého Davea? Koukla jsem na jeho fotky a zjistila, že je to ten dotyčný hajzl. Žádost jsem odstranila. Samozřejmě. Logan si lehnul vedle mě. ,,Logie ten debil se jmenuje Dave."  ,,Jak to víš."  ,,Poslal mi žádost na faceu."  ,,Neboj nic se ti nestane."  ,,Já se ale bojím o tebe."  ,,Všechno bude v poho."  ,,Dobrou zlato."  ,,Dobrou Logie." 

Já a moje celebrita✔Where stories live. Discover now