Společná dovolená?

54 6 0
                                    

Kate
Smáli jsme se. Nejlepší jsou ty komentáře k tomu. ,,Logie já potřebuju jet ještě domů." ,,Dobře." ,,Jo a pujčím si tvoje auto." ,,No tak to ne." ,,Pozdě, za hodinu přijedu zpátky." Vyšla jsem ze dveří i s klíčky od Logieho auta.
Dojela jsem před můj dům. Vystoupila jsem z auta. Šla jsem ke dveřím a uslyšela hlasy. Poslouchala jsem za dveřmi a slyšela jsem: ,,Já s ní fakt musím mluvit." ,,Ne Jakeu Kate tu není." ,,Já ti nevěřím."
To mluvil Jake a Sel mu odpovídala. Rychle jsem doběhla k autu a jela zpátky k Logiemu. Zazvonila jsem, když mi Logie otevřel vpadla jsem mu do náruče. ,,Jsi tu nějak brzo." ,,Jake je u mě doma." ,,Ou to je špatný." ,,Co mám dělat? Proč mě nenechá napokoji?" ,,On nedokáže pochopit, že ho nechceš zpátky."
Objímala jsem se s ním ještě dalších pár minut. Pak jsme šli k telce. Logie pustil film Tohle je válka. Zvedl telefon a objednal pizzu. Uslyšela jsem zvonek a zvedla se. Vzala jsem z kapsi peněženku. Šla jsem ke dveřím a poslíček mi podal pizzu. Podala jsem mu peníze a zavřela. Peněženku jsem dala zpět do kapsi a s pizzou šla za Logiem.
Filmy mi vždycky pomůžou odvést myšlenky jinak a tahle romantická komedie nebyla vyjímkou. Pizzu jsme snědli hned. Po filmu se mě Logie zeptal: ,,Kate přemýšlel jsem a napadlo mě, jestli bys se mnou nechtěla jet do Benátek."
:3

Já a moje celebrita✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat