Ranní drama

53 5 0
                                    

Logan
Ráno jsem se vzbudil. Vedle mě neležela Kate, ale snídaně. Najedl jsem se a šel se obléct. Oblékl jsem se a šel hledat Kate. Byla u záchodu a zvracela. ,,Kate!?"
Předtím Kate
Ráno jsem udělala snídani. No ráno, kolem 00:00, jsem se vzbudila. Udělala jsem Loganovi "snídani."
Napsala jsem Mikeovi:
Nemůžu spát, nepůjdem s klukama na pařbu?
Kate
Byla jsem si jistá, že nespí. Můj předpoklad se naplnil. Došla mi zpráva:
No jasně. Napíšu klukům za 30 min sraz v parku.
Mike
Super! Šla jsem se obléct. No mám kluka, takže žádné moc odvážné oblečení. Vzala jsem si černou mini a černou podprsenku, na to bílé průsvitné tričko. Ještě jsem vzala kabelku a vyrazila jsem do parku, samozřejmě na černých lodičkách. V parku už čekal Liam, Jack a John. ,,Čau." Zavolala jsem. ,,Čau Kate." Zavolali zpět. ,,Tak kam půjdem?" Zeptala jsem se, když došel Mike. ,,Já bych navrhl G.H.U.G." (je to vymyšlený :D) ,,Tak jo, sice nevím vůbec, co nebo kde to je, ale zní to slibně." Řekla jsem. ,,Ok tak jdem." Řekl John. Šli jsme ne moc daleko, někam no někam.
Před klubem stáli 2 namakaní chlapíci, kteří nás pustili dovnitř. Šli jsme k baru kde jsme si objednali mojjito (nevím, jak se to píše ;)).
Napila jsem se, tak že jsem celé mojjito vypila. Vzala jsem, myslím Liama za ruku a šla s ním tančit. Tak jsem tam pár hodin zůstala a vypila toho víc než dost. Byla jsem už trochu opilá a tančit se mi už po těch hoďkách nechtělo, tak jsem se snažila dostat k prvnímu členovi z JJML. Uviděla jsem Mikea a šla tedy jeho směrem. To, že se bavil s nějakou blonckou mi bylo jedno. Vzala jsem ho za ruku a táhla k východu. Venku jsem mu řekla: ,,Promiň, že jsem ti zkazila budoucí sex s tou blonskou, ale já potřebuju do hotelu, ale nevím kde jsem a jak se tam dostanu. Takže mě tam doveď." ,,Jasně." Řekl bez sebemenšího náznaku opilosti. ,,Ty nejsi opilý?" ,,Ne moc ne, asi tak jako ty." Chytl mě za ruku a šli jsme do hotelu. Doufám, že není Logan vzhůru. Když jsme došli do hotelu, tak jsem Mikea obejmula. ,,Tak čau." ,,Čau." Řekl. Šla jsem do výtahu. Jela jsem nahoru. Zvedl se mi žaludek, tak jsem běžela k záchodu a začala zvracet. ,,Kate!?" Zavolal Logan. Spláchla jsem a umyla si pusu. ,,No?" Řekla jsem a usmála se. ,,Kde jsi byla? Co se ti stalo?" ,,Byla jsem na párty a ..." Nedořekla jsem to a znova začala zvracet. Ucítila jsem, jak mi Logan chytl vlasy a začal mě hladit po zádech. Za chvilku jsem se uklidnila. Umyla jsem si pusu a vyčistila zuby. Otočila jsem se na Logana. ,,Už se s nima prosím nebav." ,,Ale..." ,,Já ti to zakazuju, protože se o tebe bojím. Miluju tě a nechci, aby se ti něco stalo." ,,Dobře."
,,Máš dneska ještě natáčení?" ,,Jo, ale ty tu zůstaneš a vyspíš se." ,,Ne, já tam chci jít s tebou." ,,Ok, tak se převleč a já ti udělám jídlo."
Šla jsem se převléct do bílého tílka a riflových kraťasů, protože venku je fakt velký pařák. Logan mi "udělal" čokoládové kuličky s mlékem. Snědla jsem to a mohly jsme vyrazit.
Dalši kapitolka. ;)

Já a moje celebrita✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat