Kapittel 12

198 5 0
                                    

Hope pov

Jeg satt på fange til Niall i sengen og kysset han. Jeg skulle egentlig på skolen, men jeg orket ikke. Isteden for satt jeg i sengen og klinte med Niall. Niall holdte på rompa mi samtidig vi satt her og klinte. "I love you!" Jeg smilte. Før han fikk sagt det tilbake, var det noen andre som sa det! "I love you to!" Jeg stoppet å kysse Niall og så mot døren. "Noah! What the hell!" Jeg tok en pute og heiv den på Noah, men jeg bommet, den traff Chris! "I'm sorry Chris!!" Jeg små lo litt. Chris tok opp puten og heiv den på meg. "You are forgiven" Chris smilte som en tulling. "HEY!!" Jeg ristet på hode. "Are not you in school?" Jeg ristet på hode. Det var bare Chris og Noah som var her av de fire guttene. "Hey! What about you?" Jeg rynket på pannen og så på guttene.

"We'll be there! But why are not you on your way there?" Chris rynket pannen. "I will stay here and make out with my boyfriend." Sa jeg stille og kysset Niall. "You have to go to the school babe. We can make out when you come home!" Niall slo meg på rompa og jeg himlet med øyene.

"Go out!" Jeg så mot Chris og Noah. "Why?!?" Noah hev armene i være. "I'll switch to something else!!" Jeg himlet med øyene. "If Niall will see you change, so we can see too!" Chris pekte på Niall, men så på meg. "He is my boyfriend and he has seen me naked before!" Jeg tok puten og heiv på dem. "Okey okey!" Chris heiv puta til bake og forsvant ut døren.

Jeg kysset Niall. "Come on babe!" Niall holdte meg unna. Jeg himlet med øyene og gikk til skapet mitt. "Can you start on the school with me? I will have you there!" Jeg åpnet skapet og leta etter klær. "N-N-No..." Niall hørtes veldig usikker ut. Jeg himlet med øyene mine og fant fram en stor svart genser, en olebukse som er hølette. Jeg lukket igjen skapet.

Jeg tok av meg pusjen, tok på meg en svart push-up bh og resten av klærne. Jeg kjente to varme hender holdte rundt meg. "Are you ready to the school?" Jeg nikket. Nial tok hånden min og vi gikk ut til Chris og Noah.

***

Vi gikk inn klasserommet da det ringte. Jeg trodde vi skulle komme forsent jeg! Men nei da! Vi satt oss ned ved Daniel og Mads. "You got her to school?" Mads smilte til meg og jeg smilte tilbake.

Læreren kom inn i klasserommet og smilte og så veldig lykkelig. Hun hadde ikke vært så lykkelig på.. GUD VET HVOR LENGE! "Good morning students!" Hun stilte seg foran tavla. "Why so happy?" Jeg tok hånda opp mens jeg spurte. "Well... You'll get a new student here in class! He is famous! It is the first time we have a famous here to school without you then Hope, who has a brother who is famous!" Jeg satt meg på fange til Noah for at Brooke skulle bli sjalu. Det hjalp også. Hun så på meg og hadde raseri i øyene. "What you doing?" Hvisket Noah. "Look at Brooke!" Jeg så mot Brooke. "Here is him!!" Ide nye gutten kom inn kysset Noah meg på kinnet. Jeg fulgte ikke med på gutten, men på Brooke.

"What it is Brooke?" Jeg himlet med øyene. "Then I can take your boyfriend!" Brooke pekte på nye gutten. Jeg så mot han og reiste meg brått opp. "Y-Y-You said that... WHAT?!?!?" Jeg pekte på NIALL!! "Sorry Babe." Niall smilte og ristet på hode. "And YOU! You can't take him from me!" Jeg snudde meg mot Brooke og pekte på henne. "Yes! I can!" Brooke gjepet til meg. "No! You can't take her boyfriend!" Jeg kjente en hånd på skulderen min. Jeg så opp til Noah som sto vedsina meg. "Thanks..." Jeg tok hånden min oppå hans på skulderen min. Han nikket og smilte. Jeg snudde meg mot Niall og gikk OVER pulten. Ja! Du hørte riktig, OVER, ikke under eller rundt!

Jeg hoppet på Niall og ga han en stor klem. "Can I make out with you now?!?" Jeg sa det litt for høyt så klassen lo litt av meg. "When we get home!" Niall kysset meg svakt på munnen. "Okey... Okey..." Jeg gikk til plassen min, vedsina Noah igjen.

"You can make out with me!" Jeg så mot Mads som lente seg over pulten og hadde lukket igjen øya og hadde trutemunn. "In your dreams!" Jeg himlet med øyene og han trakk seg unna. "You are mean..." Mads så ned. "I know." Jeg smilte som en tulling.

"You can sit there with Chris." Læreren pekte der Chris satt. Chris satt foran meg og Noah, Mads og Daniel satt bak oss. "WE ARE SUPER BOSS!" Jeg slang beina mine på pulten og smilte som en stor gris.

My brotherHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin