Kapittel 6

277 3 0
                                    

Lola pov

Jeg lå i sengen og tenkte på Niall. Han kunne ikke like meg? Er det mulig? Du kødder? Vel... Det gir jo mer mening nå. Jeg mener, han rødmer når jeg bare tar på han. Når vi kom ned i går etter kosestunden vår klikka Niall helt tullette...

"Lol. Lol. Lol. Lol. Lol." Jeg åpnet øyene mine og så jeg ikke var i sengen min lenger. Jeg var ikke på bakken en gang! Jeg var i armene til Niall! Han gikk inn på en rom. Jeg så meg rundt. Det var en dobbelseng, klesskap, pult med pc og alt det der. Han satte seg ned i sengen. Jeg tipper på dette var Niall sitt rom. "Hva gjør du?" Jeg tittet opp på Niall og han så på meg som spørsmålstegn. Han satt meg ned på fange. Jeg ristet på hode. "What you doing?" Niall smilte. Jeg så på klokken på veggen og den var 10:00. Niall åpnet munnen for å si noe men ble avbrytt av en stemme ute i gangen, "Lola! Lol! Lol! Lola! Jeg skal hjem!" Det var Nick. Jeg reiste meg opp fra fanget til Niall. "What YOU doing?" Niall reiste seg ppp og tok hånden min. "Nick will home. I have to say goodbye." Sa jeg og gikk ut døren. Nick var rett utenfor der og Niall kom bak meg. Jeg var enda bare i Bh og trusa og Niall i bokseren. Jeg klødde meg i huet. "Hva...? Det er Lørdag... Du skulle ikke dra før i morgen!" Nick så på meg og så Niall. "Har dere hatt sex eller noe?" Jeg ristet på hode. "Han bærte meg ut av rommet bare." Jeg gikk nærmere Nick. "Men..." Begynte jeg og da kom resten av guttene og så meg bare i g-strengen min og bh. Niall tok på skulderen min og hvisket meg i øret at jeg burde dekke over det. Jeg gikk til rommet og hentet månekopen og gikk ut igjen. Guttene siklet. "Hey guys! She is my sister! Do not touch her!!Looks like Niall has already done it..." Harry klødde seg i hode. "No! He did not!" sa jeg og ristet på hode. Jeg stilte meg tilbake der jeg sto i ste. Niall kom nærme og hvisket meg i øret, "But I will." Smilte han. Jeg dyttet han unna. "Ha-Ha... Stupid boy." Sa jeg og prøvde ikke å le.

Niall tok armen min og dro meg inn på rommet hans og lukket igjen døren. Jeg snudde meg mot Niall som hadde ansiktet sitt ganske nærme meg. "Bad boy!" sa jeg og dyttt Niall bakover til han datt ned i sengen. Jeg løp til pulten og tok nøkkelen som låser rommet og tok den i lommen på månekåpen. Jeg gikk tilbake som jeg ikke tok noe. Han smilte og håpet sikkert på at jeg skulle legge meg ned med han. Jeg smilte og løp ut døren og låste den. "Sa jo det!!" Nick heiv armene sine i været. Jeg ristet på hode og prøvde å holde inn leingen min, men det hjalp ikke når jeg smilte som en gris. Jeg hørte banking i døren bak meg. "Get me out!" Niall banket som gærning flere ganger og jeg knakk sammen i latter. "It's not funny Lol! Get me out! I will not do anything like that again! I promise! Just.." Jeg låste opp døren og Niall datt rett ned på gulvet. Jeg satt meg ned og klappet han på hode. "Nice underwear" fniste han. Jeg himlet med øyene og reiste meg opp og gikk ned for å si hade til Nick.

Vi sto rett foran døren som var åpen. "Må du dra?" En tåre falt ned øyene mine. Nick nikket og tok hånden min. "I have to tell you something." Jeg så han i øyene. "Hvorfor engelsk?" "Beacuse I will..." Han nikket og begynte å få tårer i øyene. "I came here really to tell you one thing that you should know. But I was horny when I saw you so I just wanted to have sex with you first, then I would take the day afterwards. The truth is that I have found another. I'm really sorry..." Tårene mine fosset på og jeg slapp hånden til Nick. "How could you? I loved you! I hate you so much! Go to kill yourself! Will NEVER see you again. Understand? NEVER !! NEVER! Fucking NEVER !! Do you understand? Pull away from here and never came back, with a time!" Jeg dyttet Nick ut av døren og lukket igjen og låste opp. Noen tok på skulderen min. Jeg snudde meg rundt og ga personen klem uten at jeg så hvem det var. Han bærte meg og jeg sovnet.

My brotherWhere stories live. Discover now