Kapittel 2

374 9 0
                                    

Lola pov

Jeg kom endelig ut. Jeg så meg rundt for å finne Harry. Plutselig stoppet jeg når jeg så Harry og Han så meg. Jeg smilte og vi løp mot hverandre og ga kos. "I Have miss you so much Lol!" Jeg kjente at noen tårer tatt på genseren min, så jeg begynte å grine også. "You to! I love my twin!" Jeg og Harry så på hverandre og Harry kysset seg på kinnet. Det var litt morsomt at jeg var tvillingen med Harry. Han tok hånden min og vi gikk ut av flyplassen. "Oh no... Just smile." Harry så på meg og klemte hånden min hardere. "Harry! Here! Is this your girlfriend?" Jeg knakk av latter og jeg datt seriøst i bakken. Harry så ned på meg. "HEY! It's not so bad to be my girlfriend!" Jeg så på Harry og sa sorry. Harry snudde seg tilbake og sa, "No. It's my twin sis." Han smilte og snudde seg mot meg og hjalp meg opp og vi gikk videre. Det var masse spørsmål som kom bak oss og han svarte på de fleste.

Niall pov

"HEY GUYS!! Harry is on Tv!" Lo jeg og ba gutta sette seg ned. "Wow! It this Harry's twin?" Jeg så på guttene og de nikket. "She is HOT!!" sa Louis og Liam samtidig og jeg lo litt og ristet på hode. Hun var kjempe søt! Alle gutta syntes det også for jeg så dem stirre på henne på tv. Jeg slo på skulderen til Zayn. "WHAT!?!?" Zayn så på meg med en drepene blikk, "You have a girlfriend!!!" Zayn rynket pannen. "Pfft..." sa han og snudde seg mot døren som Harry og søstera kom inn fra. "WOW!! SHE IS ON REALITY MUCH SWEETER!" sa jeg og rødmet. Guttene nikket og Harry bare ristet seg på hode og tok hånden til jenta og gikk mot sofaen.

Lola pov

"Here is we!" Harry så på meg og smilte. "You live here?" Harry ristet på hode og sa at Niall bor her. Vi gikk ut av bilen og inn til huset. Når vi var inne slang jeg fra meg skoa, og samme gjorde Harry. Guttene stirret på meg. Jeg kunne ikke tro det! Drømmer kan bli virkelige!! "Kan ikke tro det..." Jeg hvisket og Harry så på meg. "Hmm?" Jeg bare ristet på hode. "WOW!! SHE IS ON REALITY MUCH SWEETER!" Ropte Niall og de andre nikket. Harry tok hånden min og vi gikk mot sofaen. Guttene stormet seg over sofaen og jeg prøvde å holde inn leingen min. "Hei I'm Niall." Niall rakk fram hånden, men den ble dyttet vekk av Liam, "Liam!" og Louis dyttet vekk hånden til Liam, "Louis!" Zayn dyttet igjen hånden til Louis. "Zayn!" Jeg tok hånden til Zayn og smilte. "Lola, but call me Lol. Have you not a girlfriend?" Jeg så Zayn i øyene og han himlet med øyene og slapp hånden min. "Pfft..." Zayn snudde hode sitt vekk og Liam, Louis og Niall fikk lattekrampe og pekte på Zayn. "Guys! Guys! GUYS!!! Leave he alone!" Harry så på guttene strengt og da måtte jeg le. Jeg gikk til Zayn og holdte rundt han og sa alt kommer til å gå bra med en stemme av latter.

My brotherWhere stories live. Discover now