Kapittel 9

281 4 0
                                    

Lola pov

Jeg og Noah var ferdig med det vi skulle gjlre idag. Klokken begynte å bli mye, den er snart 11 på kvelden (Sorry, kan ikke digitalt helt .-.). Noah skulle hjem. Vi reiste opp og gikk ut døren. Noah tok armen rundt skulderene mine når vi gikk ned. Guttene så på meg og jeg smilte til Niall. Noah stoppet opp og så på meg, så jeg stoppet opp også. "Wait.. I just.. I have something to say to you..." Noah holdte hendene mine og så meg inn i øyet. Jeg flyttet øyene mine på Niall, han så sinna ut, jeg så i øyene til Noah igjen. "Yeah. Okay?" Sa jeg og skakket på hode. "My girlfriend and friends are not good for you!!" Noah rynket pannen og jeg lo av han, jeg trodde han spøkte. "YES!! YOU HAVE A GIRLFRIEND!!" Jeg tittet på Niall og Noah slapp hånden min. "Oh.. Did I say it loud?" Niall synket ned i sofaen og Louis fikk helt lattekrampe av Niall. "I don't kidding..." Jeg så på Noah igjen. "Kan du lese hjernen min..?" Noah så rart på meg. "Haha! Jeg tror virkelig ikke det Lol!" Harry begynte å le og jeg ristet på hode. "Nothing.. Haha." Jeg så opp på Noah. "Jeg tror han liker deg!" Jeg snudde meg mot Harry med drepene blikk. "What he sayed?" Noah tok på skulderen min. "Nothing..." Jeg ristet på hode. "I sayed that you liked her!" Jeg gikk bort til Harry, tok en pute og slå Harry med den. "Husj! Du skal være stille! Jeg liker NIALL!! Og Noah liker ikke meg! Han har en kjæreste!! Shit sack!" "Slapp av Lol! Hahah! Just kidding dude! Stop it!" Jeg slo han med puten en gang til og slapp puten og gikk til Noah. "Erm.. I have to go no. But.. We'll talk to school tomorrow." Noah ga meg en stor klem og slo meg på rompa før han gikk. "HEY!" Jeg ble flau. Jeg gikk til Niall og satt meg ned på fange hans og begynte å kline med han. "Hey babe... Calm down! This isn't you a all..." Jeg himlet med øyene og sovnet.

*Neste dag*

Jeg våknet av Niall drev å kysset meg. "Good morning Hottie." Sa han og reiste seg opp fra sengen. "You have to go to school, you remember?" Niall skakket håret. Jeg nikke og gikk til skapet mitt og fant klær. Jeg tok på meg en hvit topp som rakk akkurat over navellen og en blå skjørt. Jeg fant en blå hatt også, og en blå fin smykke (Bilde, men nederste delen er ikke på Bilde). Jeg tok på sekken og gikk ned til stua med Niall i hånden. "I will drive you to the school today babe." Jeg smilte og vi gikk ut.

***

Jeg gikk til jentene i kantina når det var mat pause. De så rart på meg. "You are not in the fuckings group with us longer!" Jeg så på Brooke rart. Sa hun akkurat det jeg hørte? Jeg holdte tilbake gråt, for de var de eneste vennene mine her... Ingen likte meg før jeg ble med gjengen dems! "W-W-What? What I do?!?!" Jeg kom nærmere Brooke som reiste seg opp. "You have not followed the rules!!" Vi sto ansikt til ansikt. Jeg kunne kjenne pusten hennes. Alle i kantina, som var ganske mange egentlig så på oss. "I SAYED WHAT THE HELL I DO!??!?!?" Jeg rynket pannen og dyttet henne litt. "Don't touch me!" Hun dyttet meg tilbake. "THIS IS STUPID! I'M NOT A SLUTE LIKE YOU!!" Jeg himlet med øyene og så på Brooke. "Okay! For the first, Firstly, I'm not a! Secondly, you are wearing blue clothes, which is not allowed in this group! Thirdly, you've had sex with my boyfriend last night!" Jeg så forvirrende på Brooke. "I have a another boyfriend some living with me and And with the other boys in One Direction!" Jeg gikk enda nermere Brooke. "I love One Direction, but you sleeping with all of them to, I think!!" DENNE GANGEN VAR DET NOK!!! HUN SKULLE FÅ!!!! Jeg lugget håret hennes. "Æh!" Hun tok håret mitt og lugget den, sånn gjorde vi i 15 minutter.

Jeg må bli meg selv igjen! Jeg slapp hånden hennes og samme gjorde henne på meg. Jeg slo til henne så hun datt ned på gulvet. Jeg satt meg oppå henne for å skulle mæle hånden min mot ansiktet hennes. Jeg tok hånden nærmere og nærme ansiktet hennes men stoppet. "Do it! I sayed do it!" Jeg reiste meg opp, sparket henne hardt i magen og løp ut skolen og gråt så sminken min rant. Jeg gikk døren og så meg rundt. Jeg så Noah var med 3 andre. Jeg løp til Noah gråtene. Guttene så på meg og Noah åpnet armene sine for meg og jeg løp i armene hans og gråt.

"What's up babe? Are you okay? No, i see that, but what happend?" Jeg snufset og klarte å gi meg greit nok med å gråte, så jeg klarte å snakke. Jeg fortalte Noah fra jeg kom inn til kantina til jeg løp ut.

Noah ristet hode og tok vekk sminken som var under øyene mine. "Come! I have to talk to her!" Noah holdte seg rundt meg og vi gikk inn til kantina, der Brooke satt. Vennene til Noah følgte etter og var sinte alle sammen. "Brooke! We have to talk!" Brooke så på meg og himlet med øyene og så på Noah. "What?" Brooke smilte og så på Noah. Folk stilte seg rundt oss og så på oss. "I break up with you! You would just be with me to become popular! And I like you anyway no longer! NOT mess with my friend AGAIN!" Noah himlet med øyene og vi gikk ut.

Noah ba meg hilse på de nye vennene hans. Han sa at han med brune håret heter Daniel, han som har blå hår, jeg elsket håret hans, heter Mads og han med langt svart hår med lilla striper heter Chris. Dissa guttene er kule! De bruker store klær og lue eller caps. Idag hadde ikke Noah på caps, men han pleier noen ganger å gjøre det. Vi hadde avtalt å dra hjem til meg etterpå og chille litt. Før jeg fikk tenkt på noe mer, så ringte det inn til neste skoletime.

***

Skolen var slutt og vi var på vei hjem. Vi snakke om alt mulig. Jeg satt bak med Chris og Mads, Daniel satt foran mens Noah kjørte. Vi hørte på fult guffe hele veien. Når vi hadde parkert utenfor sang vi resten av musikken og slo av musikken når den var ferdig. Jeg så i vinduet at Niall, Liam, Zayn, Harry og Louis tittet ut. Louis spiste gullerot. Typisk han. Jeg smilte og vi gikk inn. Guttene sto der og tittet på meg. Louis stirret og spiste en gulerot som en kanin. Jeg gikk til han og tok guleroten og gikk. "HEY ITS MINE!" Louis gikk mot meg og jeg tok en bit av den. "It's no big deal! We have kissed before..." Jeg himlet med øyene. Alle i huset sa hva, til og med Louis. "I just kidding.. I have just kissed Niall her in the house!" Jeg tok en bil av guleroten og ga den til Louis og kysset munnviken hans. "No I have kissed him.. Hahha! Erm.. Boys, say hello to my new friends while I go to replace." Jeg slang av høyhelte skoa og løp opp.

My brotherTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang