Kapittel 11

185 4 0
                                    

Lola pov

Jeg satt i sengen og var på telefonen. Jeg var på twitter. Jeg så på vaslene mine. Jeg hadde ganske mange vasler! Tror det var noe med 263 eller noe..? Følte meg populær for å si det sånn! Aldri hatt så mya vasler! Jeg har kanskje fått 31 vasler daglig for jeg er søstera til den berømte Harry Edward Styles og sammen med kjekkasen Niall James Horan. Jeg så på vaslingene mine.

HAT! Tårene mine begynte å renne. Det var bare HAT! "HVORFOR!?!?" Jeg slang telefonen min ned på gulvet så den ble knust i flere biter.. Jaja.. Det var den telefonen... Jeg hadde hode mitt i hendene mine og gråt. Jeg hulka. Døren gikk opp uten jeg brydde meg. "Honnie?" Jeg hørte flere fottrinn kom nærmere sengen. Jeg merket 2 romper på hver side av senga. "WHAT?!?!" Jeg ristet på hode og gråt enda mer. "Are you okey?" Jeg kjente en hånd ta på kneet mitt. "FÅR BARE HAT!! DEM VEIT EPISODEN PÅ SKOLEN! DA JEG BANKET OPP BROOKE! DEM VET AT JEG FIKK GJØRE SÅNN AT KJÆRESTEN SLO OPP MED HENNE!!! DEM..." Jeg ble avbrytt av en som kom løpene inn i rommet og hoppet i sengen foran meg. Hendene mine ble fjernet fra øya mine. "What she sayed?" Jeg så på Noah som så på Niall. Jeg så rundt meg og der var alle venna mine og kjæresten. Jeg så opp på Niall som var på kne foran meg. Han snudde hode sitt mot Noah. "She said she'll just hate. People know about when Lol beaten Brooke and that it was Lol his guilt boyfriend Brooke broke up with her." Jeg rynket pannen og så på Niall med tåre våte øyner. "Hva? Ehm... Hørte du det...? Og kan du... Norsk?" Jeg ristet på hode oppgitt. "Yeah. You screamed it out and I living with you, so it is easy to understand Norwegien." Niall smilte og kysset meg på munnviken. "Are you okey..?" Niall ga meg en rask klem. Jeg nikket. Han reiste seg opp, klappet på skulderen til Noah og forsvant ut døren.

"Why are you guys here?" Jeg så på guttene. "Let me see!" Chris dyttet på meg. "What then? My Boobs?" Jeg så ned på puppene og holdte rundt dem. "No! Oh! Can I see?" Chris ristet på hode og lo. "Just kidding.. I will see what people writing to you..." Jeg ga Chris telefonen min og smilte svakte. Han gidde telefonen til Noah og ga meg en klem. Noah ga den videre og ga meg kos, og en gang til! Nå satt jeg her og koste alle sammen!!

My brotherWhere stories live. Discover now