Kapittel 10

206 6 0
                                    

Lola pov

Jeg hadde skiftet til en grå t-skjorte som står DOPENESS på som rakk ove navellen, en jeans og en rød lue (Bilde). Jeg gikk ned og jeg så alle guttene fikk hakeslepp. De sto ved trappen. Niall gikk to trappetrinn opp og ventet til jeg kom til han. Jeg gikk til han og smilte. "Omg! I love you so much!" Han tok meg inntill han og kysset meg. "Your old you are back! Then you was to you was 17 years old!" Jeg så på Harry som smilte utrolig mye. Jeg måtte bare le litt. Jeg gikk til guttene og ga dem en hånd hilsen som guttene har hatt fra før av og lærte meg det på skolen. "Å!!" Sa Louis og hoppet på ryggen og spiste enda en gullerot. "Can i eat your Carrot?" Jeg holdte rundt Louis som var enda på ryggen min så han ikke falt ned. "No!" Louis tok en bit av guleroten sin. Jeg gikk til kjøkkene med Louis på rygggen. "When I pick it!" Jeg åpnet kjøleskapet og tok en gulerot. "I LOVE CARROT!!" Sa jeg og hoppet rundt som en 2 åring etter jeg lukket igjen kjæleskapsdøren. Louis hoppet av ryggen min og ble med å hoppe rundt som to tullinger. Harry filma av detta, skulle sikkert legge det på twitter, men jeg brydde meg ikke. Jeg stoppet og kysset guleroten og hoppet rundt som en tulling igjen. Jeg og Louis begynte å synge hva vi elsket ved gulerot. Først tok jeg en vers, så han. Vi hadde sagt samme på refrenge merkelig nok! Dette var ikke planlagt! Haha!

***

Vi satt i sofaen hele gjengen og så på skrekk film. Jeg krøp meg mer og mer sammen i armene til Niall. Jeg så Niall smilte hele filmen. Når filmen var over skulle guttene hjem. Jeg fulgte dem til døren og ga en av hver av dem kos. "Bye Babe" Sa Noah og jeg smilte. Jeg vinket til dem når dem gikk ut døren. "Will you come with us tomorrow?" Chris snudde seg mot meg og smilte. "Yeah! Sure! You guys is my only friends!" Sa jeg og gikk til Chris og slang meg rundt armene hans og hoppet på han. Han holdte meg under rompa så jeg ikke datt ned, og benene mine var rundt midjen hans. Jeg ga han en kjempe kos. De andre guttene snudde seg og lo av oss. Bak oss hørte jeg One Direction kom og lo. Jeg ristet på hode og trakk meg unna han mens jeg var fortsatt på han.

Chris slapp meg så jeg gikk ned av han. Jeg kysset han på kinnet og han rødmet. Jeg himlet med øyene og lo litt. "See you soon guys!" Jeg slang en sleng kyss til dem mens dem gikk til bilen til Noah. "We miss you already babe!" Sa Noah før han satt seg ned i bilen og lukket igjen døren. Jeg vinket etter guttene når de kjørte og de vinket tilbake. Jeg sto der en stund. Jeg kjente noen holde rundt midjen min. Han la hode sitt på skulderen min. Jeg smilte til Niall og la hode mitt på hans.

-------------------

Sorry for kort del. Har besøk av en vennine i helgen, så kommer kanskje ikke mer før søndags kveld, mandags kveld eller på tirsdag, kanskje dere må vente til Onsdag :/ Venninna mi blir hentet på kvelden på søndag, mandag skal jeg til papp, og det tar en tid... (Bursdag på mandag, 16 år da! YEY!) Tirsdag er det elevsamtalet. Også skal jeg tenne lys for oldemor, for hun skulle hatt bursdag da viss hun levde da :/ Så kanskje det blir tirsdag/onsdag... Vi får se!

My brotherحيث تعيش القصص. اكتشف الآن