Kapittel 16

199 6 1
                                    

Niall pov

Jeg holdte hånden til Lola og guttene gikk vedsina oss inn til kantinen. Jeg visste virkelig ikke at Lola var populær på skolen... Virkelig!

Med en gang vi gikk inn i kantinen reiste folk seg opp og klappa. Jeg måtte le av folk. Vi gikk til der vi fikk maten vår. Det var alltid ekkelt mat der. Bare lærerene får kjempe gode mat.

Kantinedama smilte og ga maten til oss seks. Jeg så ned på maten og så på dama rart. "Becaus you to will marry and them is our friends." Hun smilte. Vi pleier å få noe som grønnguffe. Men idag fikk vi akkurat som restuarant! Vi fikk laks, grønnsaker og ting man har med laks. Nevnte jeg at vi fikk også godteri? Det var en liten pose til en av hver av oss med litt forskjellige godteri. Jeg smilte til Damen og vi tok maten og gikk til der vi, populære folka sitter. Vi stoppet opp og jeg smilte stort til Lola som så rart på meg.

Lola pov

Foran oss var det borde vi pleier å sitte på. Men! Denne.. Hva?!? Borde hadde en kjempe fin hvit duk med blomster i enden og i midten. Det var lys midt på borde som var tent. Det var bilde av Daniel, Mads, Noah, Chris. Selvfølgelig sto Niall og jeg der, men vi kysset.

Jeg så meg rundt. "Who died?" Jeg så rart på Niall som smilte tilbake. "No one!" Mads tok på skulderen og satt seg ned. "What?" Jeg så på han. "We arranged it!" Jeg så på Daniel som satt seg ned vedsina Mads. "Again.. What?!" Jeg rynket øyebryna. "We knew Niall'd ask you to marry him." Chris smilte stort og satt seg ned vedsina Daniel. "WHAT?!" Jeg så rundt meg da folk stirret. "We are sorry.. But we did not know he was going to say that you are good in bed!" Noah lo og satt seg andre siden av Chris. Jeg tippet på at jeg var rød som en tomat. "You're so cute when you blush." Niall smilte og satt seg ned andre siden av Mads. "Thanks.." Sa jeg stille og satt meg mellom Noah og Nill og begynte å ete. "I really hope that we should not get married at school!" Jeg så på Niall og himlet med øyene. "Never say never." Niall kysset meg og vi fortsetta med å ete.

My brotherWhere stories live. Discover now