Kapittel 20

199 8 1
                                    

Harry pov

Jeg satt i stua og tenkte. Jeg er hjemme alene så jeg har hele huset for meg selv!

Døren lukket seg hardt igjen og jeg hørte noen skritt. Jeg tok balltreet mitt og sto klar for å slå.

J.. Jeg er virkelig ikke redd! Okey kanskje litt.. Kanskje mye... Ehm.. Jeg er en mann Jeg blir ikke redd!!

"Do not hurt me!" Jeg mistet balltreet og gikk ned i fosterstilling.

"Hahaha! Er du redd eller?" Jeg så opp på Mimmi. Jeg reiste meg opp. "Ehm.. Jeg er mann! Jeg blir aldri redd!" Mimmi kom mot meg og ga meg en klem. "Du var redd kjekken!" Mimmi kysset meg på kinnet. Hun.. Er så søt! Virkelig! Nei husj Harry! Du liker ikke bestevennen til søstera di!!

"Jorden kaller Harry!" Mimmi vifta hånda foran ansiktet mitt. Jeg blunket par ganger og smilte. "Er Lola her spurte jeg om?" Mimmi rynket pannen. "Nei! Hun er på date med forloveren sin..." Jeg nikket og satt meg ned i sofaen og Mimmi satt seg vedsina meg.

"Da får jeg henge med deg da!" Hun kysset meg på kinnet. Jeg satt meg lengre unna. Mimmi så på meg og hoppet nærmere meg.

Jeg hoppet unna igjen og hun hoppet nærmere. Det skjedde helt til jeg datt ut av sofaen. "Hahaha!!!" Mille lå på sofaen og fikk lattekrampe. "Det er virkelig ikke morsomt! Åh lord!" Jeg reiste meg opp og satt meg i hjørne.

"Ber du?" Mimmi satt seg på fange mitt og jeg så meg rundt. "Nå så!" Omg! Gå av før jeg klarer å kysse deg!

Mimmi satt seg mot meg på fange mitt og smile og ga meg kos. "Hv-Hv-Hvorfor sitter du p-på fange mitt?" Jeg så meg rundt. Mimmi så rart på meg og jeg smilte stivt.

 "Skal jeg gå av eller..." Hun pekte på sofaen. "Ehm.. Nei da..." Jeg beit meg i underleppa og møtte blikket hennes. Hun så meg i øyet og smilte.

Jeg må se vekk. Hvorfor klarer jeg ikke å se vekk? GUD! Hun har fine øyner! Husj! Fokuser! Se vekk!

Jeg tok hånden min bak på rompa hennes og kom nærmere ansiktet hennes.

Slutt da! Plis! Skal du overleve resten av dagen eller? Jeg klarer virkelig ikke å gjøre noe annet!

Begge lukke igjen øyene og leppene traff hverandres. Vi kysset i takt til vi hørte noen klappe.

Jeg trakk meg fort unna og Mimmi satt seg ned vedsina meg. Jeg sleika leppa mi og så mot klapping.

"Lol..." Jeg beit meg i underleppa. "Keep going!" Hun smilte og satt seg ned med Niall.

"Are not you angry I kissed your best friend?" Jeg tok opp beinet og holdte rundt den og presset hode gjennom beinet. "No? You remember that I'm engaged with your best friend, right?" Jeg så opp på Lola som smilte. "Oh.. I know.." Jeg smilte stift.

"Ser du nå.." Mimmi hvisket i øret mitt og bet den. Jeg så rart på Mimmi og hun bare smilte.

"Well... We go t .. Erm.. We go up!" Lola tok hånden til Niall og løp opp mens de lo.

"Eh.." Jeg satt meg ekstra godt inn i sofaen og tok ned benet. "Hvor var vi?" Mimmi satt seg oppå meg og kysset meg.

Jeg kysset tilbake og tok hånden min på rompa hennes igjen.

Igjen så hørte jeg klapping!! Bare det ikke er Lola! Denne gangen bare fortsetta vi. Jeg regner det var Lola. Jeg åpnet øyene og så forsiktig bort til klappinga og trakk meg fort unna.

"Kendall..." Jeg så mot Kendall. Mimmi hoppet av fange mitt. "What you doing here?!?" Jeg kjente jeg ble virkelig rasende. Jeg så mot trappen der Lola filma. Jeg himlet med øyene og så mot Kendall. "WHO IS SHE?!?!?!" Kendall pekte på Mimmi.

"My sisters friend?" Jeg beit meg i underleppa. "Er det kjæresten din eller noe? Jeg trodde du virkelig likte meg jeg! Du oppførte deg rart mot meg for du er forelsket! Også.. Å HERREGUD!!!" Mimmi reiste seg opp og begynte å gå.

Jeg reiste meg fort opp og tok armen hennes og snurret henne rundt. "Jeg liker deg virkelig... Kendall er bare en sjalusi eks..." Jeg så Mimmi.

"And you!" Jeg snudde meg mot Kendall og slapp hånden til Mimmi og gikk mot Kendall. Kendall smilte og tok kyssetryt mot meg. "WHAT THE FUCK!!!" Jeg skrek opp i ansiktet til Kendall. "I will have you back to!" Hun klemte meg. Blæh!

Jeg dyttet Kendall vekk. "No! I'm in love with someone elns!" Jeg dyttet Kendall vekk og lukket igjen døren og gikk til Mimmi.

"Sorry... Jeg liker deg virkelig..." Jeg holte rundt henne og hun rundt meg og vi kysset.

"This should on twitter!" Jeg trakk meg unna Mimmi og så mot Lola. "NO!" Jeg pekte på henne.

Jeg fikk vasler på twitter. "YOU DID IT!" Jeg så på telefonen min og så på Lola igjen. Hun bare smilte og dro Niall med seg opp.

My brotherOnde as histórias ganham vida. Descobre agora