Kapittel 24

156 8 3
                                    

Lola pov

Jeg gikk ned til stua og så Mimmi og Harry glefsa på hverandre. "Dere er venner igjen ja?" Jeg satt meg ned i sofaen. "Åh I går glemte jeg å si deg noe Lol!" Harry satt halveis opp på Mimmi og så mot meg.

"Kendall er gravid. Hun fortalte meg det i går..." Han smilte svakt før han slafset på Mimmi igjen.

"Koselig?" Jeg så bare rart på de to som slafset med hverandre.

Niall satt seg ned i sofaen og så rart på Mimmi og Harry. "What happened there?" Niall pekte på Mimmi og Harry og så på meg. "I think them is togheter?" And... You know Kendall?" Jeg tok hånden til Niall og la hode mit på skolderen hans. NIall nikket. "She is pregnant." Jeg lukket igjen øyet.

"Who is the father?" Niall strøk meg på hode og jeg åpnet opp øyene og så Harry rekke opp hånden. "What?" Jeg satte meg opp og så mot Harry. "Harry, tell us!"

Jeg slapp hånden til Niall og krabbet over han og dro Harry vekk fra Mimmi og jeg satt meg opp på han. "Tell us!" Jeg så han inn i øyene. "About what?" Han så rart på meg. "ABOUT KENDALL!" Skrek jeg mitt i ansiktet til Harry. "Calm down... We haved sex the day before I break up... So... Yeah..." Han så mot Mimmi som hadde nesten ikke genseren på for Harry har drevet og slafset på han.

"Okay..." Jeg himlet med øyene og krabbet tilbake til Niall. Jeg satt opp på han med benet hver sin side. "Love you!" Jeg kysset Niall på munnen. "Love you more! And the baby!"

----------------------------------------

Sorry for kort kapittel, vet ikke mer hva jeg skal skrive.. Kom med ideer! Det ble bare 274 ord... Så har du ideer? Så kom med dem!

My brotherWo Geschichten leben. Entdecke jetzt