Kapittel 27

86 5 3
                                    

*Etter fødselen til Lola*

Lol pov

Jeg og Niall sto og så på dattera vår, Sara på der de nyfødte ligger. "Look at her." Jeg så opp på Niall. "She have your face." Niall kysset meg mykt, men deilig.

***

Harry pov

Vi sto og gjemte oss for Niall og Lola. Lyset var av. Jeg, Mimmi, Peter, Liam, Zayn, Louis, Noah, Chris, Daniel og Mads var her.

Lyset ble skrutt på og vi spratt fram. "SUPRISE!!" Ropte vi samtidig. Lola og Niall smilte stort. Sara lo.

Og da kunne man bare starte med festen!!

---------------------

Har ikke ideer så derfor hopper jeg... GI MEG IDEER!!!!

-----------------

***

Jeg skulle egentlig ikke på skolen med en gang, egentlig ikke mer, for dette er siste året mitt. Men både jeg og Niall bestemte oss for å dra på skolen uansett.

Vi sto utenfor skolen. Jeg vet Sara har det godt. Hun er hos Harry.

Jeg tok røyken i munnen.......

Noah pov

"Last night... Was.. Oh!" Brooke lo. "Yes! But.. School!" Jeg så på klokken. "Omg.. Okay..." Sa Brooke. "Can we just be... Togheter again.. I miss you..." Sa Brooke. Jeg smilte og nikket og kysset Brooke før jeg reiste meg opp og tok på meg klærne. "Be nice with Lola!"

***

Jeg og Brooke gikk til Niall og Lola mens vi holdte hender.

Når jeg kom nærmere så jeg Lola røyke. "Are everything okay with the baby? Won't you be home?" Spurte jeg. "Are you togheter again?" Lola pekte på oss. "I asked you first!" Jeg gjepet til Lola.

Hun fniste. "I will be with my friends and Niall will be with me. So... What's happened with you?" Lola så på meg rart. "We are togheter again!!" Jeg smilte stort.

Lola så forskrekket på meg. "We had sex and.. Yeah.." Jeg klødde meg på bakhode. "Ah! Ah! Brooke I love you." Jeg etterlignet Noah. "Shut up cutie." Han kom til meg og dyttet meg bort. "Kiss me." Tullet jeg. "Kiss your fucking boyfriend." Han smilte lurt til meg før han gikk videre med Brooke. "I Will!"

Det siste delen skrev jeg nå. Fra"Ah!". Jeg leste hele boka igjen. Jeg HADDE en ide de fem første kapitlene, men mistet den.. Så ble en liten del, og siden jeg har skole i morgen og noe annet dritt, så slutta jeg her.. :P
HAHAH Jeg så hvor dårlig jeg var i engelsk! Jeg er enda dårlig, men MYE bedre! Tenk at hun er død.. Altså det dere med den Kendall døde greia.. Men.. ENDELIG NY KAPITTEL!! Natta.. ;P

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 04, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

My brotherWhere stories live. Discover now