Kapittel 26

197 7 5
                                    

*Noen måneder senere*

Lola pov

Guttene har vært på turne en stund nå. Jeg har passet på Peter i en månede nå. Han har bare vært en engel...

"Hei!" Mimmi kom inn. Jeg tok Peter på fange mitt. "Hei Mimmi!" Jeg smilte stort og tok opp ene hånden til Peter og vinket til Mimmi med den. Peter så på meg rart. "Hei vennen!" Mimmi satte seg ned i sofaen og tok opp Peter som han sto på Mimmi. Peter smilte stort.

Mimmi nysset Peter på nesen før hun satt ned Peter.

"Har gutta ringt i dag?" Mimmi så på Peter og ga han grimaser og Peter smilte av grimasene. "Ikke end..." Telefonen min ringte. Jeg tok opp den fra bordet. Niall ringte. "Snakk om sola!" Jeg blunket til Mimmi og svarte.

"Hey! What's up?"

"Hey! Thinking at you..."

"Aww... Miss you so much!"

"Miss you to babe! But we wil be home in a month then."

"I know.."

"You have not born our child yet?"

"For early!"

"Nialler! Hurry up!"  Hørte jeg noen av gutta si. "I'm comming! Bye babe. I love you so much!" Han la på. "I love you to..?" Jeg la telefonen på borde.

Jeg så på Mimmi som skilte Peter. "Jeg må gå nå. Middag med foreldrene mine!" Mimmi ga meg Peter. "Hade!" Jeg ga henne en klem før hun forsvant ut døren.

Jeg hørte at Mimmi skrek. Jeg satt meg helt stille og klemte Peter og var livredd. T-Tenkt at det er tyv! T-T-Tenk det! Jeg må hjelpe Mimmi, men klarer ikke å røre på meg.

Jeg sitter sånn her i 10 minutter og jeg så noen skygger. "STOP THERE!" Skyggen stoppet. "DON'T COME!!! I HAVE A BOY HERE!!" Ropte jeg.

Men nei da! De bevegde på seg. Øya mine ble større og større. "A BOY!?!?!" Niall kom inn. Jeg smilte av glede. Jeg la Peter ned i sofaen og løp til Niall og ga han en kjempe kos. "Hey boys!" Sa jeg til de andre guttene når de kom inn.

"Wow! You have been thick!" Niall tok på den store magen min. "Eww..." Jeg himlet med øyene. "I mean... You now what I mean..." Niall kysset meg og jeg smilte. "Where is Harry?" Jeg så meg rundt. Det var bare Niall, Zayn, Louis og Liam her.

"Here!" Harry kom inn med Mimmi i armkroken. "Se hvem som er her!" Sa Mimmi og så opp på Harry.

"Your baby..." Jeg pekte mot Peter. "PETER!!!" Harry slapp Mimmi og løp til Peter og strakk armene i være da han bærte Peter. "Aww..." Jeg smilte.

Jeg så på Niall. Jeg kysset han. "I love you so much!"

My brotherWhere stories live. Discover now